0 oy
170 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (752 puan) tarafından
Hanımlar ilk sezeryanla doğum yaptım şimdi ikinciye hamileyim geçen kontrole gittiğimde  doktor bu sefer dikişlerin alacaz krem süreceğiz oraya dedi nasil yani  şimdi bende estetik dikiş olduya yani yapıştırma değil mi bende o anda sormayı unuttum cinsiyet öğrenecem heyecanıyla simdi aklıma takıldı. Benim dikişler alınmamış mi oluyor şimdi elimi deydigimde pütür pütür su bazı yerler hala açıyor diyordum cevremdekiler bizde acı yokd iyorlardi şaşırıyorum bünye meselesi diye dikiş kaldığı için mi acı çekiyor musum yani anlamadım yaşayan var mı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Lazer dikiş olsa öyle bisey demez demeki normal dikiş 
(752 puan) tarafından
Ama ip falan yok dışarıda ve ben aldırmaya da gitmedim hiç nirmalde çoğu kişiye bant takıyorlar mis  3 gün duracak dediler cevremdekiler bende bana bant da takmadilar ama dedim şaşırmıştı arkadaş özelde yaptım bide doğumu herseyim böyle  karmakarışık milletinkiyle uymuyor kafam karıştı hatta bı ara karnimda acaba bıçak neyim mi unuttular ki demeye başladım benimle bir hafta önce doğum yapan arkadaşım var onlarda falan uyusluk falan hiç yokmuş  şuan bile elimi deydigimde açıyor dikiş yeri uyuşuk kafam karıştı iyice
-Reklam-
0 oy
(294 puan) tarafından
Canım Sezer dikişte dikişler alınmıyor yapıştırma yapıyorlar yani iki deriyi birbirine yapıştırıyorlar el dikişinde de senin açık yerini dikişte dikiyorlar bi hafta sonra dikişleri aldırmaya gidiyorsun zaten İpin başı ve sonu dışarıda olmuş oluyor oynayarak bir anda çekiyor çok bi canın acımıyor daha sağlam bir yöntem şahsen benim düşüncem
(294 puan) tarafından
Zaten estetik dikiş Yani bu lazerle yapılan bitişinde içinde ip oluyor ama o kendisi eriyen ip olduğu için aldırma işlemi olmuyor senin ikinci doğumundan bahsetmiştir Muhtemelen tekrar gittiğinde sorarsın
(752 puan) tarafından
Allah razı olsun gülüm cevabın için kafama takılmıştı yarım saat ugrastilardi estetik dikiş demişti dışarıdan ip falan gözükmüyor el degdiyimde puturluk var sadece bende ilk defa oldum ya acaba dikiş i almadığı için mi böyle acı çekiyorum diyordum  aynı yerden mi kesilecek diye sormuştum evet dedi sonrasında da bu dikisini alacaz yerine krem verecem iki sezeryan  arası yakın olduğu için dedi ama ondan kafam karıştı
0 oy
tarafından
Lazer dikiş yapiyolar cnm sadece ikişer tane sağ sol köşelere iki de orta kısma dikiş atılıyor. Ani harekette gülerken öksürük hapşırık tutunca ayrılmasın çatlayıp diye☺️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 419 göst.
16 Temmuz 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ♦️NİSA (1,634 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Kdkbdowlk (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 136 göst.
15 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenrdncrr (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
4 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (504 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,107 soru

24,107,165 cevap

332,771 kullanıcı

...