0 oy
588 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (124 puan) tarafından
Görümcem kocama büyü yapmış.Napıcam ben şimdi kocam annem ablam diye ölüyor.Nası kurtarcam

10 Cevaplar

0 oy
(116 puan) tarafından
nerden öğrendin ve ne büyüsü
(124 puan) tarafından
Güvendiğim bi hocadan öğrendim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Buyu yapildigini nerden biliyn kesin mi

Bizim burda kac kisi karisni coluk cocugunu hice sayiyo 

Anne bacilari icin

(124 puan) tarafından
Eşimle aramdaki ilişkiyi bildi.Görümcemin olduğunu söylemeden bildi
0 oy
tarafından
her anasina ablasina olunene buyu yapilmissa o zmn karisina olenede karisi buyu yapmistir : D
0 oy
tarafından
Güvendiğin hoca bozsa ya,biz buradan ne yapabiliriz ki 
0 oy
tarafından
Büyü olduğunu hiç sanmıyorum. Ailesine fazlaca düşkün belliki..
0 oy
tarafından
Ohooo herkes anam babam dıye öluyo buyuluk iş degıl kı bu
0 oy
tarafından
Düşünüyorum yazmışsın emin misin birşey mi buldun öyle değilse helallik istemen lazım çünkü büyük zan bu 
0 oy
tarafından
Şimdi canım eşin daha öncede düşkünmüydü ailesine bunu sana söyleyen işi bilen biri mi eğer biliyorsa bozsun büyüyü, gerçekten inanıyorsan büyü yapıldığına Tokat'ta bir hoca var ona gidecek imkanın varsa gitmeni öneririm. 
(124 puan) tarafından
Nişanlılığımızın başında bu kadar düşkün değildi.Çok ilginç bi düşkünlük başladı.Gözü beni görmüyor artık annesi ve ablası söz konusu olunca.Daha 1 aylık hamileyim çok çocuk istiyordu gözü onuda görmüyor.Git annemin evini temizle filan dedi annem gelsin bizde kalsın diyor ki annesiyke 15 gğnde 1 görüşürüz.Annenle kalırsan ben giderim diyorum git diyor.Yani biz 10 yıldır değil 8 aydır evliyiz çok ilginç değil mi?
tarafından
Yaa kuzum ne deyimki inşallah öyle bir şey yoktur şayet varsada işinin ehli bir hocaya bozdur bir akrabamın başına geldi yurt dışındalardı eşi Türkiye'ye geldi ev almak için o sırada kayınvalidesi büyü yaptırmış oğlan hazır Türkiyede yanındayken oğlan bir gitti ne karısının ne çocuklarının yüzüne baktı çok zor zamanlar geçirdiler birde severek evlendiler üstüne hala dayı çocuklarıydı sonra babam bu Tokattaki hocaya gitti gıyaben hoca bakmış çok yakından biri büyü yapmış ama söylemem kim olduğunu bu tuzu ve şekeri verin çoğaltıp tüketsinler demiş Allahın izniylede düzeldiler çok şükür.
0 oy
tarafından
Eğer ki büyü olduğunu inaniyosn 21defa Kevser suresini oku sağına yat bak büyü varmı yokmu goruceksn cnm
(841 puan) tarafından
Bu gerçek mi aceba
(124 puan) tarafından
Aaa böyle bi şey mi var .Ne görücem peki nerden anlicam yani
tarafından
Ewt cnm  oyleeyms yani ewn neresine koyulmussa buyu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 565 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 295 göst.