0 oy
103 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Yeni üye oldum kızlar inşallah güzel yerlere gelirim katalogdan satış yapan varmı aranızda özellikle şunu bilmelisin dediğiniz birşey varmı duruma atmak istedim katalogdan bazı sayfaları ama açıklamaya ne yazıyım bilemedim. 

2 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından
Farmaside biraz ilerlemek zor yani sistem acisindan kendim 1 sene yaptim ama bos coo fazla altinda ekibin olmali simdi homm bitkisel yapiyorum satis odakli degil ve 3 koldan ilerliyoaun cok daha rht bi sistem
tarafından
Öylemi heves ettim canım ya inşallah yapabilirim yaa en azından maddi açıdan birikim yapma açısından 3-5 bir faydam olur eve diye düşündüm ilerleyebildiğim kadarıyla artık.
(14,147 puan) tarafından
Insallah gonlune gore olur satis yapysun orda yani ben mesela sats yapydum hedyeleri de satarsin msela ole bi karij olur bide katalogdan sattklrindan biraz alirsin kar
tarafından
Aynen canım şimdi sattım diyelim kadın bana temizlikten Yüzde 40 kozmatikten 30karın olur dedi bu para benim hesabıma nasıl yatacak yada ürünlerin parasını nasıl alacaklar benden.
-Reklam-
0 oy
(2,977 puan) tarafından
Aman hiç bulaşma derim canm çevren varsa orası ayrı 
tarafından
Kardeşimle ortak yapmayı düşünüyorum canım lisede kendisi malum gençlerde meraklı bu tür şeylere benimde az çok çevrem var whatsap üzerindende durum atayım dedim o şekilde.
(14,147 puan) tarafından
Insanlar bu mwtworke neden bukdr onyargili ya:) homm bitkiselde 1 senede 25 milyar kazanan insanlar var bunu is gibi gorup kendi sirkeintini kuruysun gbi dusunup yatirim yapysun senelerce market yapyruz bisi oldugu varmi hayir yok sonu boyle guzel olduktan snra marketini degsmek zor olmamali snucta kullandgmiz seyler homm da oyle mesela her ay 180 tl giriyosun aktiflik icin hemen diyilar para tuzagi neden ole olsun sen ister sat ister kendi evinin ihtyclarni al ekip kuruyosun karoyer aliyosun ekibini etkilememek adina yapilan bir sey halbuki disardan braz onyargi var sadce:)
tarafından
Katılıyorum sana sanki marketten şurdan burdan aldığımız ürünler çok ucuz gibi para tuzağı diyorlar halamın gelini farmasi işinde robot süpürge kahve makinasi hamur yoğurma makinası falan almış kazancıyla, neden yapamayım dedim yani Allah kısmet ederse inşallah bol satışlarımız olur altın yapıp biriktirmeyi düşünüyorum ev alana kadar.
(14,147 puan) tarafından
Ozelden yazdim sana sorunu oyle tbiki artik ucuza bir sey yoj

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 470 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Acemi anne162 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 201 göst.
16 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde clk38 (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
21 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Zeynepemine22 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 186 göst.
10 Mart 2021 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,294 cevap

336,073 kullanıcı

...