Merhaba benimle ilgili bilen arkadaşlar var biliyorum annemle olan durumlarımı bana bildim bileli hayatının travması ne deseler annem derim annem hayatımı mahvetti... Kızlar annemle ilgili içimin ne kadar dolu olduğunu inanın tarif bile edemem buradan ama yaşarken ölü bildiğim biri varsa oda annemdi şimdiye kadar bana hayatımın en kötü anılarını yaşattı anne değil düşmandı hep ne yol gösterdi ne saçımı okşadı ne sevgi sözcüğü duydum ağzından ne de dertleşecek ilk başım sıkışınca koş diyecek bir annem oldu varken yokluğuna alışmaya çalışmak o kadar tarifsiz kötü bir his ki önceki yaşadıklarımızı az çok anlatmıştım sadece yüzde birini tabi ki ama son dönemlerde düşük tehlike var ve dinlenmem gerektiğini söyledi doktorum 11 aylık kızım var ve aşırı yaramaz benden başka ilgilenecek kimsem yok bu yüzden asla dinlenemiyorum gebeliğim zaten yeterince zorlu geçiyor her neyse annem kardeşime her zaman her anlamda arkadaş dost gibi koşar herşeyi ne ki kardeşim anneme aşırı kötü davranır öyle olduğu halde annem arkasından ayrılmaz varını yoğunu ona ve 3 yaşındaki yeğenime adamış kovsada kapısından ayrılmaz sadece anne masal hiç durmuyor benim dinlenmem gerek düşük riskim var biraz destek olacak biri lazım dedim bana dediği hastayım oram buram ağrıyor (ben bildim bileli hep bu şekilde hastayım deyip kendini acındırır ama asla ilaç kullanmayı kabul etmez işi düşerse getir götür diye her saat arar) neyse dedim sustum hiçbirşey yapmadı iki üç gün sonra akşamüzeri eşimi aramış size gidicem diye Bi baktım kapı çaldı saat üç geldi sadece bir iki saat kızımla oynadı el gibi saat altıda çıktı gitti eşime yardım etmeye gidecem demiş bana ne yardımı dokundu ne dinlendim altı dolu herhalde Bi değiştir diye kucağıma verdi acıktı birşeyler hazırla istersen diyor bana sanki elin çocuğu sanki beni dinlendirmeye gelmiş herşeyi o kadar samimiyetsiz ve sahteki iki üç saat burda ne yaptıysa adı yardım etti oldu gittikten sonra o kadar ağladım ki mesaj yazdım en kötü günlerimin imzasını atan insan olarak hayatımda oldun her zaman ne yol gösterdin ne kötü günümde destek olup yanımda oldun bana komşu gibi misafirlik için gelecek çok insan var ben senin hiçbir zaman eşiğini hissetmedim bu yaptığında öyle bana o kadar kötü şeyler yaşattın ki hakkımı sana helal etmiyorum dedim çünkü sadece bu olay değil o kadar çok kötü anılarım var ki içimden atamıyorum ve bu mesajdan sonra sadece beni engellemiş ergen gibi yazıklar olsun böyle bir annem olduğu için çok uzun oldu biliyorum ama içim çok çokk çokk dolu ((
Canım benim...
Hepsini okuyamadım canım ama dua ettim senin için
1,490,135 soru
24,353,789 cevap
346,626 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın