0 oy
213 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
Merhaba kızlar benim ailem İstanbul'da eşimin ailesi Balıkesir'de bız Niğde'de oturuyoruz ama eşimin amcasigil falan kayserideler bu bayram eşim 5 gün izin almış köye Kayseri'ye gidicez bebeğim var 6 aylık bana birşey sormadı gıdelim mi rahat eder misiniz falan bayram da zaten gidecektik ama ben köye 5 gün gitmek istemiyorum zaten sürekli aileler arasında adaletsizlik var İstanbul'a giderken 5 gün izin alınıyor ama kendi ailesinin yanına balikesire giderken 10 gun 15 gün izin alıyor ben bunu söyleyince bir taraf daha baskın olmalı diye kavga ediyor benimle bunu kabul etmeyip kavga ediyorum bende sürekli acayip sinirim bozuluyor sizce ne yapmalıyım ya da böyle olması normal mi sizce sizin esleriniz de böyle mi 

3 Cevaplar

0 oy
(830 puan) tarafından
Yani aslında teoride dogru mecbur Bi taraf baskın oluyor. Ama dile getirmesi hoş değil 
(19 puan) tarafından
Yani neden eşit olmuyor anlamıyorum onun ki anne babada benimki değil mi belki rahat edemiyor olabilir ama belki bende onun ailesinin yanında rahat edemiyorum niye kimse bizi düşünmüyor gerçekten moralim çok bozuk :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla eşim jiç izinli olmadığı için bişey diyemiycem ben canım nereyi isterse oraya giderim 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Bi taraf baskın olmalı nedir kız yık ortalığı kaynanamlar başta banada yaptı taa arifeden köylerine götürürlerdi ( köyde yaşayan yk bayramda seyranda açarkar köyü) 3. Gün dönecez ondada bizim sülaleyi ziyaret etceksinz dediler aldım verdim ağaç kavuğundan mı çıktım ben artk öyle bişi diyemezler ztn bn kendi fikrimi kabul ettirdim eşimde hak vermek zorunda kaldı o eşinin fikirlerini baştan eziver emzikli kadın el içinde 5 gün napsn ki kendi çıkar gider evde sn kalırsn
(19 puan) tarafından
Mevzu 5 gün kalmakta değil yani alınan izinler eşit değil onlara giderken hep daha çok izin alınıyor bize gelince 5 gün 7 gün ben sokakta doğdum sanki kavga ettim zaten de kapatmiycam konuyu bu şekilde olmaz haklısın
(7,827 puan) tarafından
Kapatma zaten kuzum eğer baştan taviz verirsen hep böyle gider tek evlat tek ana baba onlar değil

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 327 göst.
0 oy
2 cevap 125 göst.
0 oy
4 cevap 209 göst.
0 oy
2 cevap 151 göst.
31 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,291 soru