0 oy
1,142 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
Kızlar benim 5 eltim var hepsiyle konuşuyorum ama bazılarıyla birazdaha samimi gbiyim mesafe koymalı miyim bazı konuşmalarından rahatsiz oluyorum bazen ama kimsenin kalbini kırmak ta istemiyorum sizce ne yapmalıyım?

28 Cevaplar

+1 oy
(803 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Kesinlikle olmalı çok muhabbet tez ayrılık getirir
-Reklam-
+1 oy
(1,830 puan) tarafından
5 eltiyiz hiç biriyle konuşmuyorum kafam rahat. Evlendim geldim ikiserli kanka olmuşlar ben ortada tek kaldım. Sağdaki ikisiyle görüşecek olsam soldaki ikisi küsüyor soldaki ikisiyle görüşecek olsam sağdaki ikisi küsüyor kavga çıkartıyordu hepsini çıkarttım hayatımdan kafam öyle rahat ki :)
0 oy
(570 puan) tarafından
Niye mesafe koyasin ki yani elti diye 
(88 puan) tarafından
Elti diye değil tabi biriyle samimi olursun diğeri kıskanir laf sokar diğeriyle konuşursun diğeri kaldırmiyor kafam artk
(570 puan) tarafından
En iyi sen bilirsin esimin bi ablasi var hic yaşamadım biule bi durum
0 oy
tarafından
Rahatsız oluyosan tabiki koy veya söyle direk hoşuma gitmiyo böyle böyle konuşmaların de  canım belki farkında değildir
0 oy
(266 puan) tarafından
Elti olarak degilde her insana karsi bir sınırın olsun bnce ki senin sınirini asmasinlar canini sıkmasinlar :)
0 oy
(23,330 puan) tarafından
Ben garışmam :D
0 oy
(932 puan) tarafından
Canım biraz karakterlede ilgili yapım gereği herkese bir mesafem var, hani soğuk biri derler ya sanırım ben biraz o yum:(
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Ben koyacam çünkü herşeye karışıyorlar eltimde gorumcemde mesafe iyidir bunu saden eltim söylemişti bana 
0 oy
(6,704 puan) tarafından
Şimdilik iki eltim var  kayinlar evlense 8 olacak. Biriyle görüşmüyoruz herhalde  ömür boyu görüşmem. Digeriylede aramda mesafe var her zmn çizgi  önemli cnm
0 oy
(9,614 puan) tarafından
2 tane var yanimdan gecseler tanimam uzakastim 2 senedir konusmam cekemezler lafcilar iyaaakkk elti pis elti eeggggg
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Annemle yengem elti gibi değil abla kardeş gibiler o kadarki yengem küçük annemden onun çocukları anneme büyükanne der biz abla deriz yenge yoktur çocuklar olarakta benim kiz kardeşim yok amcamın kizıda tek kiz kızımın bitanecik teyzesi birbirimize çok düşkünüz 6 kardes olarak büyüdük kısacası iyi olan oluyo benim daha eltim yok olursa bilmiyorum nasıl oluruz 
0 oy
(2,397 puan) tarafından

Şimdilik bir tane var bı tane yolda bir kaç tane daha ne zaman gelir belirsiz ALLAH razı olsun severim eltimi ma yinede mesafe iyidir gelmekte olan kendini belli etti az çok onunlada büyük eltim gibi olmasa da samimiyetimi kurarım baktım olmuyor olduğu yerde bırakırım yine gider gelir ağırlarım ama sınırımı da bilirim neyse zaten benden korkuyorlarmiş ıvıri zıvır biliyom diye akıllı karı olmak zor işte dedikodum bilem yapılmış cekemeyen anten taksın benaaa naaaaaa8-):woot:

0 oy
tarafından
Elti şu bu diye değil ama ben mesafe seviyorum kim ne derse desin 
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Evlendiğimden beri çok mesafeliyim ama ne yapıp edip bir şekilde huzurumu bozmayı başarıyor. Yok görmüyorda beni neyi paylaşamıyor anlamış değilim
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Mesafenin hiç bir zaman zarari olmaz
0 oy
(654 puan) tarafından
Beş tane elti mi? Kız biz iki tanesiyle baş edemiyoruz helal olsun valla:)
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Bende var 5 elti sadece 1 tanesini samimiyim onada evimi verdim kaynanamlarla bir oturuyordu ev de boştu biz başka şehirdeyim geç otur dedim gerisi zaten benden çok büyük fazla da anlaşamıyorum aram yok o yüzden samimi olduklarin iyiyse öyle kal ama yaptıkları hoşuna gitmiyorsa mesafeni koy 
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Benim bitane eltim var bana nasıl davranıyorsa öyleyim aramaz sormaz bende öyle bi arada olursak konuşuruz. Ablamın 5 eltisi var 2 büyükler hariç ablam ve ablamdan sonrakilerle hatta bitanesinin ablası kardeşi felan hepsi arkadaş gibiler özeniyorum gerçekten.
0 oy
(679 puan) tarafından
Benimkiler yas olarak buyukler.en buyuk ikisi beni kizlari gibi  goruyor ister istemez onlarla daha samimiyim
0 oy
(849 puan) tarafından
Genel olarak insanlarla belirli bir mesafeniz olursa kötü olmazsınız hiç bir zaman..

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 107 göst.
+1 oy
3 cevap 238 göst.
0 oy
0 cevap 66 göst.
18 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Misswomennn (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 152 göst.
18 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (828 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,577 soru

24,060,616 cevap

330,130 kullanıcı

...