0 oy
648 göst.
Diğer kategorisinde (254 puan) tarafından
Eşim ilgili birisi ama ben ne (cok özur dilerim benle aynı durumda olan varmı bilmiyorum o yuzden danışmak isdiyorum) ilişkide hazırlanıp eşin karsısına cıkma kısmını yapamıyorum yanı gecelik acık kıyafetler, utanıyorum galiba giymeyi, bazı şeyler çok boş geliyor ilişkiye girerken bıle sizede oluyormu

17 Cevaplar

+2 oy
(28,188 puan) tarafından
Ben önceden uğraşırdım şimdi uyumuş numarası yapıyorum sjshhsh
(254 puan) tarafından
:) :) :) ne güzel oh
(1,450 puan) tarafından
Ahahah koptum:D
(1,430 puan) tarafından
O numara sökmüyor canım :) :) :)
(14,412 puan) tarafından
Puhhhahahahahah Ayşaaaaaa ahahas
(7,470 puan) tarafından
Ahahaha ölü taklidi en güzeli :))
(254 puan) tarafından
Direk en mantıklı sı:)
(28,188 puan) tarafından
:D napim ay yorulduum bana yetiyo dün gece 2 3 kere sokuldu ama nafile kuş ölmüş beybiiii
(7,470 puan) tarafından
Ahahaha kuş öldü beybi kuş öldü aksama yatağa tek parca girdigimize dua etsinler hasatimiz cikiyo :)
(14,412 puan) tarafından
Nefes alsın yeter olur da, kuş öldü olmaz puhahah
(7,470 puan) tarafından
Aynen ölü takliti hep işe yarar :))
(28,188 puan) tarafından
:D haşatım çıkıyo laaa bugün dur aşko yarın olsun noluuur diye yalvarıyom artık ne zormuş 3 bebeli hayat gocam zavallı uyuyo napsın sjsjsj
(7,470 puan) tarafından
Ahahah ben bir bebeyle canim cıkıyosa seninki olağan :))
(14,412 puan) tarafından
Puhhahahha sus gari çatladım burda a sjsjsjsj
(28,188 puan) tarafından
:D hayatın acı gerçekleri bacıkom öyle tospempe değil hayat geberiyok yatağa girince bide o iş amaaan pfff bazende kavga çıkarıyom masus hahahaaha :D
(7,470 puan) tarafından
Ahahaha oda iyi taktik yoktan yere niye yaptin nasi yaptin al iste diyip dönüp arkani yatican oda zavalli suclanip uyur nasil olsa :))
(28,188 puan) tarafından
:D taam özkan sus benle konuşma benden uzak dur çok kırıldım özkan iyi özkan sjsjsjs
(7,470 puan) tarafından
Ahahah koptum ya dokunma bana çek elini filan var bide :))
(28,188 puan) tarafından
:D napim kız yoruluyom anca öyle postalıyorum haahahah
(5,302 puan) tarafından
Bnde istemediğim zmn yalandan bir sey mana ediyorum konusma bnmle yat uyu isine bak diyom bi bakiyom yatmis yatakta telfn keyfi ypiyom sonra :D
(28,188 puan) tarafından
:D ahaha bende telefon keyfi yapıyom
-Reklam-
+1 oy
(997 puan) tarafından
Bence bunun sebebi şu ki Türkiye de ki baskıdan dolayı kadınlara cinsellik hep ayıp birşey olark lanse edildi kadın cinsellik isterse cinsellikten zevk alırsa ayıp birşey yapmış olur kötü kadın olmuş olur o yüzden geneli uzak duruyor kötü birşey olark yerleşmiş bilinç altına halbuki ikinizinde keyf alicagnz şeyleri konuşup kesfetsenz herşey daha güzel olur ve bence cekinmen gereken en son kişi eşin ona karşı rahat ol her zmn onun cagirmsni bekleme arada sende belli et bak gör eşinin de daha çok hoşuna gider diye düşünüyorum psikologlar bu şekil diyor ve bende katılıyorum çok doğru bence
(254 puan) tarafından
Bencede doğru bu söylediklerın
(997 puan) tarafından
Yani canim kendinle baris önce bu ayıp birşey değil yapılan araştırmalara göre de erkekler bu konuda daha çok yönetilmeyi seviyorlar mis kadınlar tarafından (çok açık konusamiyorm anla sen) eşim ayıplar mi yanlış düşünür mü diye düşünme tam tersi senin tepkisiz kalıp ruhsuz kalirsn o zmn bence hoşlanmaz ayıp değil kocan seni. Helalin
0 oy
(158 puan) tarafından
Bende yapmıyorum ama esden dolayı ilgisiz soğuk sadece ilişki zamanı sokuluyor benimde içimden gelmiyor o yuzden
(254 puan) tarafından
Ya konuşmaya çekindim ilk başta ama cok boş cok sacma gelıyor, eşimde tam tersi oyle seviyor galiba
0 oy
(9,629 puan) tarafından

yani bende boyle atesli geceligimi giyip agzimda gülümle herifi yataga atamam :):):)

(254 puan) tarafından
:) : :) :) :) : yaaa tamam bende onu demıyorum ama cesaret edemem yanı eşimde tam tersi galıba
(9,629 puan) tarafından
isdiorsa yapacan mecbur benimki dior don kilot farketmez:))))
(254 puan) tarafından
Her türlü çıkacak dıyordu önceleri ama artık öyle degıl
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Heyecanını mı kaybettin 
(254 puan) tarafından
Belkide bilmiyorum
0 oy
tarafından
Yooo oyle deyilim herşey olması gerektiği gibii
(254 puan) tarafından
Galiba bende bır sorun var
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Bende şu sorun var eşim güzel sözler soyler bende mal gibi bakarım sonra bana odunsun der insan bazen ne diyeceğini yapamaz ama bende bazen güzel sözler diyorum içinden gelince aniden oluyor hersey doğal davran kendin ol bence 
(1,541 puan) tarafından
Eşini seviyor musun
(254 puan) tarafından
Seviyorum
(1,541 puan) tarafından
Ben suslenirim ama güzel sözleri arada söylerim seni seviyorum her gün söyleriz birbirimize
(254 puan) tarafından
Senı seviyorum gunde dılımizde sureklı olarak diler getırırız
(1,541 puan) tarafından
Birde bakımlı ol yeter onu kendin icin yap esin icin değil
0 oy
tarafından

Şimdi bi hazirlikli ilişki var bide hazirliksiz ilişki var canim. Hazirlikli ilişki dediğin gibi süslenir püslenir esinin karsisina öyle cikar yakinlasip ilişki baslar. Bide hazirliksiz ilişki var her an seni kapmayi bekleyen eşler gibi :D 

Bu sorunun sen ve eşin arasinda bi problem oluşturmuyosa sorun yok demektir ama eşin biraz süslen püslen diyosa yapmakta fayda var. İliskiye heycan aksiyon şehvet tutku aşk katar

(254 puan) tarafından
Ders almam lazım galiba :)
0 oy
(3,550 puan) tarafından

Valla ben hiç utanmam aksine çok da özenirimm :D

(254 puan) tarafından
Ders vermeniz lazım galiba bana :)
(3,550 puan) tarafından
İçinden gelecek bacım:)
0 oy
(1,450 puan) tarafından

Olması gerektiği gibi valla ben severim giyinmeyi :angel:

0 oy
(14,412 puan) tarafından

Kaç yaşındasın ki için mi geçti acaba :angel:

(254 puan) tarafından
24 yaşındayım
0 oy
(2,411 puan) tarafından
Bende eşimden utanırım öyle şak diye karşısına çıkamam loş ortam olustururum ne karanlık ne aydınlık tavsiye ederim 
(254 puan) tarafından
Bizde de oyle oluyor da zaten cocuk var butun gun yoruyor yat uyu dıyorum aksam yok uyumuyor
(2,411 puan) tarafından
Çocuk mu eşin mi uyumuyor
(254 puan) tarafından
Eşim uyumuyor benı bekliyor
(2,411 puan) tarafından
Anladım cnm bir iki yap sende gönlü olsun onu da düşün helalin sonuçta evlilik böyle bir şey bir senden bir ondan gidip gelcek ki rayına otursun
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Neyine utaniyon kız tövbe kocan sonuçta 
(254 puan) tarafından
Bilmiyorum bilsem ah keske, o işler çok sacma boş gelıyor bacım :)
0 oy
(519 puan) tarafından
Yok valla hiç öyle degilim, istemesem bile eşim için yaparım çünkü erkekler sever ister. Ki istememezlik bir durumumda olmaz benim herifi köşe bucak ben sıkıştırır yatarım hatta derim bu ne koyun gibi yatma karı gibi naz yapma  çoğu zaman o der dur uykum var diye ama birakmammm oda istemem yan cebime koy modunda zaten. Hiçte utanmam bunlar eşle yemek yemek tv izlemek kadar doğal şeyler. Tabi içinden gelmiyorsa zorla yapacakta değilsin her ilişkinin doğası farklı. Bi dene esinde farklı bir heyecan görürsen devam et zamanla sende alışırsın tepkisi aynıysa yapmak için zorlama sende 
(254 puan) tarafından
Deniycem tesekurler
0 oy
(481 puan) tarafından
Ozenirim ve giyerim. Esim de yuceltir. Begendigini belli eder zaten utanmam ama utanmaya da  firsat kalmaz 
(254 puan) tarafından
:) galiba ben de var sorun
(481 puan) tarafından
Bence oyle degil. Daha tarzina yakin olanlardan basla kademeli olarak arttirirsin dozunu alistikca. Istersen once los isikta giy. Ben ilk evlendigimde oyleydim sonra sonra alistim. Isigi acmasina izin vermezdim utanirdim esim bir defasinda sen nasil gorundugunun farkinda degilsin galiba dedi oymus.  Hic birimiz annemizin evinde boyle gezmiyorduk alisirsin bence. Eger istemiyorsan da giyinmezsin senin tercihin ve sen oldugun gibi guzelsin
(254 puan) tarafından
Tesekurler iltifat için tavsiyen için
0 oy
tarafından
Ya bende sevmiyorum öyle ben oluruna bırakirim önceden git kiayefetinin içine olay gelişince cikarir görür  sende utanamzsin  
(254 puan) tarafından
Oyle yapıcam tesekurler fikrin için
tarafından
Rica ederim canim
0 oy
tarafından

Ozenmeden yapmam sjdjdjjskskkdk esimde donunla gel raziyim der puhahaha ozenmem nerdeyse 1 saat sürüyor da :D napim cocuklari uyutuyorum yatagi aciyorum sonra  susleniyorum baya bi vakit geçiyor ama yapinca esim bayiliiyiiiiirr:woot:

(254 puan) tarafından
Ben süslenıyom tam işe girecekken cocuk uyanıyor
tarafından
Puhahaha en kötüsü bütün heves kaçıyor artik insana bi uyku çöküyor ajsjdjsksk
(254 puan) tarafından
Ahh ahaha e o zaman heveslendiğimde boşa gidiyor
tarafından
Aynen aynen ya. Sndnakskdksjsj

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,475,310 soru

24,152,174 cevap