0 oy
405 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (796 puan) tarafından
Kızlar bebeğiniz için iyiki almışım dediğiniz ürünler neler keşke buna boştan yere para vermeseydim dediğiniz ürünler neler 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Keske besigini almasaydim aylardir benimle uyuyo minik erkek sjsjjsj
(796 puan) tarafından
Belin sırtın ağrımadı mı öyle
tarafından
Yok sirtim hic agrimadi ☺️ simdi 5 bucuk aylik hala arada takip cikiyorum
(3,599 puan) tarafından
Şerife uyuyabildim derken nasıl oldu
tarafından
Kuzu sardim on bildigin uyuduk oyle.bi ebe takip ediyorum o demisti ondam gordum .ilk 3 ay bebek anneyle yapisik olmak ister diyodu hala anne karninds hissedermis .O sekilde sardim karnima sonra da uyuduk beraber ☺️❤️ gece uykusuna da sarilarak uyutup sonra da kolumu cektim boynundan .Yan yana yattik hep .Uyku sorunu hic cekmedim bu sayede .Bir de hala yanyana yatiyoeuz biz ❤️☺️
(3,599 puan) tarafından
Ay ne güzel benimde 46 günlük ama yanıma alıp uyumaya korkuyorum yaaa
-Reklam-
0 oy
(503 puan) tarafından
iyi ki almışız dediğim en önemli şeylerden biri  bebek kamerası onun sayesinde kızımı 6 aylıkken odasını ayırdım ve hiç sorun yaşamadım. keşke almasaydım dediğim de babynest oldu. 1 kere bile kullanmadık. şu an aklıma bunlar geldi :)
(796 puan) tarafından
İkisini de almayı düşünmüyorum canım  :))
(503 puan) tarafından
sen bilirsin tabi ben aklıma geldiği için yazdım
(3,265 puan) tarafından
Babynest ben bir hevesle kendim diktim :))) ve sonuç oğlan koltukta uyudu onda yatınca huzursuzlaniyordu
(503 puan) tarafından
:) belli olmuyor işte çocuklar ya, benim ki de hep beşiğinin içinde reflü yatağı vardı orda yatırdım
(3,265 puan) tarafından
Reflü yatağını 3. Ayın sonuna kadar bende kullandım
0 oy
(535 puan) tarafından
Babynest otomatik ana kucağı keşke almasaydim hiç sevmiyor reflü yatağını iyi ki almışım 
(796 puan) tarafından
Normal yataktan ne farkı var
tarafından
Reflü yatağı beşiğin içine konuluyor, eğimli olduğu için bebeğin kusmasini engelliyor genel olarak
0 oy
tarafından
oyun halısı, ayrı oda, uyku tulumları, kanguru iyi ki almışım dediklerim. ana kucağı (hediye gelmişti), eldiven ve şapka(hiç kullanmadım), diş kaşıyıcılar olmasa da olurmuş. 
(796 puan) tarafından
Dişini neyle kaşıdı ya
tarafından
kıyafetlerimizle. omzumuzu kemirdi hep. kullanmadı onları, havuç mavuçda almadı. :/
0 oy
(2,970 puan) tarafından
Alt açma şu pahalı olanlardan çok gereksizmis 

4 tane emzik aldım çok gereksizmis 

Burun açma Aspiratör yanlış almışım gereksizmis 

Ayaklı tulumlar  Bosa almışım ayaksızlar daha mantıklıymış 

Bunlara hep pişman oldum hiç kullanamadim 
(2,970 puan) tarafından
Birde biberonları boşa almışım  ama iyiki almışım dediğim tek şey mama sandalyesi hayatımı kolaylaştırıyor resmen
(796 puan) tarafından
Hepsine boştan yere para harçamışsın :))
(2,970 puan) tarafından
Aynen canm
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Puset tarzı bızey aldım puset gıbı ılerı gerı degılde bu saga sola sallanıp keske almasaydım
(796 puan) tarafından
Şu kendiliğinden sallananlardan mı
(9,233 puan) tarafından
Yok bu elle sallama.mınık besık gibi dusun
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Baby nest aldigima pişmanım:( kullanılmıyor 
(796 puan) tarafından
Gereksiz pahalılar birde :))
(1,571 puan) tarafından
Cok asiri pismanlik :)
0 oy
(3,265 puan) tarafından
İyi aldığım dediğim şey iki senedir şişme yelek. 
(796 puan) tarafından
Bebeğin kaç yaşında
(3,265 puan) tarafından
Şuan 28 aylık geçen kış da aldım bu kış da. Mont yerine genelde onu giydi
0 oy
(109 puan) tarafından

Bebek arabası <3 iyi ki almışım 

0 oy
(2,112 puan) tarafından
İyi ki almışım dediğim şeylerin başında Hamak var. Abisi kullandı sıra kızımda. Arada abiside onda uyuyor :)
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Ana kucağı , mama sandalyesi kesinlikle , özellikle ana kucagi ilk ay çok kullandım o olmasa ne yemek ne temizlik yapabilirdum elim ayağım oldu kesinlikle olması gerekir 
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Elektrikli salincak iyikide almisim elim kolum du
0 oy
(195 puan) tarafından

İyiki aldıklarım : kamera, korbel bez kovası,  ikea mama sandalyesi ( ona oturtup yıkıyorum çok rahat) reflü yatağı

Almasaydım dediklerim büyüyen beşik onun yerine montesori yatak alsaydım, alt açma minderi hiç gerekli değil kullan atlar daha pratik aklıma gelenler bunlar

0 oy
(8,162 puan) tarafından

Süt sağma makinesini iyi ki almışım (manuel olan gereksizmiş, direkt elektrikli daha iyi).

Kanguru mük bir ürün. 

Ben almadım hediye geldi. Hoppala çok gereksiz.

İyi ki almamışım dediklerim de var. Mesela örümcek dediğimiz. Hiç kullanmadım, kullanma taraftarı da değilim. 

Kıyafet konusunda hiçbir şey gereksiz değil. Hepsi işimi gördü çok şükür, hala da kullandığım çok ürünü var.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar :angel:

(796 puan) tarafından
Eşime göre süt sağma makinası gereksiz çocuk doğsun lazım olursa o an alırım diyor
(8,162 puan) tarafından
Evet ama öyle. Çocuk doğduktan sonra aldım ben de, ihtiyaç durumunda alınması gerekiyor ama oldu ki ihtiyacın oldu. Lansinoh marka öneririm
(796 puan) tarafından
O anda elektrikli olarak hangisini bulursa artık
(8,162 puan) tarafından
Pekala :) kolay doğumun olsun inşaAllah
0 oy
(6,960 puan) tarafından
03 aylık almıştım bı çok şey ama hiç biri olmadı hastane çıkışları 1 gün kullandı iki ayrı takımı diğerlerini hepsini gönderdim  iadeye mağaza calstgm yerdi sorun olmadı en azndan
(796 puan) tarafından
Neden 1 gün kullandı
(6,960 puan) tarafından
Bebeğim iriydi olmyrdu sorma zaten göz değdi ;) Rabb'im  evlatlarimzi korusun 4 kilo doğan kız şuan 9 aylık 8 kilo gram gram alyr
(796 puan) tarafından
Maşallah kilolu doğmuş nazar değmiş bebeğine aman sağlıklı olsunda kilosu önemli değil
(6,960 puan) tarafından
Aynen cnm şuan sadece boyu olsun sağlıklı olsun dyrm kilo sonradan alinir zaten

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 717 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Elif34 (376 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,274 göst.
0 oy
60 cevap 1,746 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy