0 oy
1,163 göst.
Diğer kategorisinde (238 puan) tarafından
Bebeği yıkarken kulağına su kaçırdı sonra iki kulagina eliyle vuruyo su çıksın diye beyni daha su vurma diyorum sana mı sorcam istediğimi yaparım dedi ben de yapamazsın benim çocuğum dedim 

26 Cevaplar

+3 oy
(1,019 puan) tarafından
Ya arkadaşlar bebeğiniz konusunda kimsenin size izin vermeme size karışma muhalefet olma HAKKI YOK. İlk çocuğum bilmiyorum bahanesi altında cahil insanların eline bebekleri bırakmak daha mı doğru yapmayın şunu ya korkarim yakın da ver ben taşıyıcı anası olayım dicekler ben vermedim zorla aldı diceksiniz
(238 puan) tarafından
Zorla aliyo zaten canım vermek istemiyorum sürekli kucağına alıyo deli deli havada zıplatiyo kucağında sıkıyo bebeği
(1,019 puan) tarafından
Sende zorla onun elinden alıcaksın benm çocuğuma böyle davranmanı istemiyorum davranamazsin diceksin kimsede senin karşına çıkamaz bu konuda insan gibi davransnlar kimse bişey demez
(238 puan) tarafından
Vermedi canım cocugu zorla elinden alamadım vurdu kulaklarına
tarafından
++ benden. Ne demek zorluyor gitsin herkes evine o zaman
(6,077 puan) tarafından
Zoru yok anam al çocuğunu çık git o evden bebeğimin kulağına vuracak biri vallahi onu duvara çivilerim.
-Reklam-
+2 oy
tarafından
hayatimda boyle bir cehalet olmadigi icin bugunu sukurle gecirecegim.
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Onu dediği an elinden kapıp alacan. Sen mi dogurdun polis çağırırım diceksin. Sana mı soracam ne demek. Bunun binilerisi bu çocuk bnm hakkın yok üstünde lafi
(238 puan) tarafından
Aldım canım üstünü giyindirmeye calisiyo bırak ben giyindiririm dedim tamam giyindir diyo şeytan karı
0 oy
(803 puan) tarafından
Alsaydın hemen elinde bebeğin beynini patlatacak
(238 puan) tarafından
Köpek karı yaptı bu ikinci yapısı canım daha ona yikatmam kendim yıkarım ondan gizli izin vermiyo yıkamama bebeğimi
(14,190 puan) tarafından
Allah Allah o kimmişte izin vermiyormuşmuş
(803 puan) tarafından
Verme onun eline Allah korusun bebeğinin beyninde hasar falan bırakır
(238 puan) tarafından
Amacı o zaten canim
0 oy
(23,161 puan) tarafından
Hooooo hoooo öküüüz deseydin mala bak ya oyuncakmı buuu
(238 puan) tarafından
Yan yatiriyo kulaklarına vuruyo bana da sen bisey bilmiyosun su kalır çıkmaz yoksa diyo
(23,161 puan) tarafından
Üfff sen bilmiyosun diyip kendinin cahilliğin dibine vurması sjjsjs
(159 puan) tarafından
Kacirmasaydin ozaman sen yikadin cocugu dicen allahim sinirlerim bozuldu yaa
0 oy
tarafından
Tam dayaklık  yeminle ya daha verme bakmasın bebeğe zarar verir boynuna kalır bak
(238 puan) tarafından
Bebegi kucağına alıyo kucağında sıkıyo böyle sevme mi olur
tarafından
Verme kız eline sen onu doğurana kadar canın çıkmış bi başkasının bu kadar çok mıncırmasına izin verme geçen bi piskolog un yazdığı şu yazıyı gördüm çocuklarınızı 3 yaştan itibaren onların bedenine dokunurken izin alın diyordu ya sen anası olmana rağmen izin alman gerekirken bi başkasının dokunması zoruma gider verme istesin ikiye ayırsın kendini yırtsın verme benim kaynanamdan daha zoru yoktur ilk iki sefer bebeğimi ben tek yıkadım evet kulağına su giriyor napabilirim ama en son pes etti artık yıkıyorum mis gibi kokuyor diyor karışmıyor
0 oy
(206 puan) tarafından
Offff nefret ediyorum bu kaynanalarin bebeklere karişmalarina benimki 38 haftalik daha doğmadı bunları görünce strese giriyorum biliyorum çünkü benim kaynanamda aynı davranacak şimdiden söylüyor xatten senin çocuğun değil benim diye napicam bilmiyorum yaa 
(159 puan) tarafından
Senin karnindami cocuk benim karnimda hey allahim yaa nekadar cahillik bukadarda olmaz yaa
(206 puan) tarafından
Vallah öyle söylüyor mamasını ver diyor sonra bana ver ben bakcam diyor gerçekten kendi kişiymiş gibi davraniyo
(87 puan) tarafından
Taviz verme tavrini koy kesinlikle .. bu kadar da olmaz .
(206 puan) tarafından
Öyle gerçekten daha dogumadan böyleyse doğduktan sonra eminim benimde başım kaynanamla belada inşallah olmazda Tavrımı koysam eşime söyler yalan yanlış herseyi abartıp söylüyor soylemedigimi bir kelimeyi söylüyor eşim annesinin nasıl biri olduğunu bildiği için Esra böyle demez diyor oda susuyor zatten
(87 puan) tarafından
Farkindaysa daha iyi cnm
0 oy
tarafından
Ay ins kulağına bişey olmamıştır. Kucukken kulağına darbe aldığı için duymada sorun yaşayan komşumuz vardı. Allah korusun.
(238 puan) tarafından
Bisey olursa sorumlusu bu polise veririm hiç acımam yatsin icerde canım
tarafından
Olan olduktan sonra polise versen ne Allah korusun sağlık bu. Sen gözlemle duymada sorun olmaz ins .içim gitti ya küçücuk çocuğa vurulur mu .
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Elini bile sürmesine izin verme. Allah yardımcın olsun. 
(238 puan) tarafından
Bisey olmamıştır inşallah ya çok korkuyorum canim bu ikinci böyle yapısı ve yıkarken bastıra bastıra yikiyo bebeği
0 oy
(3,400 puan) tarafından
Ben burda sinir oldum hemen kalsaydın elinden bir dahada izin verme 
(238 puan) tarafından
Vermiycem canım bu deli ya ne yapmaya calisiyo anlayamadim
0 oy
(409 puan) tarafından
Su kulağa vurunca çıkmaz ki zaten, hangi kulaksa o tarafa iki dakika yatırınca çıkar.
0 oy
(2,528 puan) tarafından
Allah'ın öküzü yontulmamiş ayıı resmen ya cahilllllll
(238 puan) tarafından
Hem de kara cahil bebeğin heryeri su diyorum yine de vuruyo bisey olmaz diyo bebeğe
(2,528 puan) tarafından
Eli kolu kırılasica el kadar bebeğe vurulur mu pislikkk beraber mı yaşıyorsunuz
(238 puan) tarafından
Malesef canım
0 oy
tarafından
Offf içim sıkıldı benide o günler bekliyor kaynanam evimizin cumurbaşkanı ne isterse olur oda senin kaynanandan geri kalmayacaktır bebeğim gelince.bize düşmanlar bebeklerimizi seviyolar sanki biz doğurmadık.
(238 puan) tarafından
Bundan sonra sıctim azina onun
tarafından
Allahtan korkularıda yok sanarsın melek.
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Sana mı sorcam lafından sonra ben kovardım sabrına hayranım.sanırım oglunun cocugu dıye Boyle yapıyorlar ana ne ki gözlerinde sanırım sadece doguran dogurmak zorunda olan bir eşya nesne ... 
(238 puan) tarafından
Hayır canım
(9,232 puan) tarafından
Ozaman seni istemeye gelmicekti.sen gitmemişsin onlar sana gelmiş
(238 puan) tarafından
Geldi istedi ama hic birsey yapmadı bana canım
(9,232 puan) tarafından
Demekki baska şstediği varmıs valla coknsınırlendım ona
(238 puan) tarafından
Canım daha neler neler yaptı bana bir bilsen ya bebek doğdu burnumdan getirdi sürekli kucağına aliyo mutfağa goturuyo bebeği ben bunu sevicem diyo yanımda sev diyorum önüne duruyorum bebegi ver diyorum sımsıkı tutuyo vermiyo
0 oy
(924 puan) tarafından
Alıp onun elini tövbe yarappi.kaynanam bir keresinde misafirdi bebeğimi yıkıyordum göbeğinden su dökmeye kalktı daha göbeği düşmemişti çocuğumun hayır hayır yapamazsın öyle dedim. Elini çekti. Ben hep yıkarım dedi öyle şeymi olur dedim elini çekmişti. İzn vermem kesinlikle
0 oy
(5,213 puan) tarafından
Ya bacım kendini ezdirmişsin bellide bebeği neden ezdiriyosun yazık bebeğine bak yeri geliyo inan babasını bile bazı konularda dinlemiyorum söz hakkı vermiyorum kaynana kim ya az sesin çıksın sakın benide yanlış anlama amacım seni linçlemek değil ama üzülüyorım bu şekilde cahilin eline geçen bebeklere 
(238 puan) tarafından
Canım çok kavgalar ettim yok duzelmiyo kadın yine aynı kendimi hiç ezdirmedim hep cevap verdim olmadı kadın deli huysuz
(5,213 puan) tarafından
Birliktw misiniz
(238 puan) tarafından
Malesef canım
(5,213 puan) tarafından
Allah kurtarsın inşallah canm
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Düşünemiyorum eşim benden önce canına okur zaten ufacık su kaçsın korkuyo
0 oy
(736 puan) tarafından
Bence  bidaha onunla bebeğini yıkama sen ya 
(238 puan) tarafından
Kendim yıkıycam canım bundan sonra
0 oy
(163,319 puan) tarafından
yaw bacim git kendin yika cocuga bisi olur
(238 puan) tarafından
izin vermiyo sana yikatırmıyım diyo
0 oy
(603 puan) tarafından
kafasını suya sokardım. ruh hastasımı bunlar kendini ne sanıyor. o senin çocuğun. eline bilr vermr bidaha biraz dişini göster alttan alma.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 348 göst.
29 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde 23Zeynep23 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 635 göst.
24 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 175 göst.
0 oy
2 cevap 148 göst.

Kategoriler