+1 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (1,541 puan) tarafından
Aile apartmanı oturuyorum 3 katlı apartman  en aşağıda babam orta eltim en üste ben tuvalet ve banyoluk  kokuyor eltim senden geliyor diyor koku alttan yukarıya gelmez mi  2 günde 1 yıkıyorum hamileyim o yüzden dus yapınca idral kokuyor diyor ama ben duşta idralimi yapmıyorum ki sampuan sac kremi dus jel kullanıyorum eşim çok güzel kokuyorsun diyor banyoyu mis gibi kokutmusun diyor o kokular benden mi geliyor yoksa aşağıdan mi

7 Cevaplar

+1 oy
(22,057 puan) tarafından
Sicak vurdukca gelir yukardan alttan bina eskiyse daha cok gelir blmiyom ama tam
(1,541 puan) tarafından
Eski bina kışın ve yazında geliyor hata evlenmeden önce kokuyordu evi temizlemeye bakmaya gelince hep kokuyordu
-Reklam-
0 oy
(23,625 puan) tarafından
Aşağıdan gelir ne saçmalıyo ndjdje
(1,541 puan) tarafından
Bende öyle dedim aşağıdan gelir diyorum kaynım çok temiz ondan gelmez diyor senden geliyor diyor
0 oy
(17,141 puan) tarafından
Alttan üste gider koku. 
(1,541 puan) tarafından
Aşağıdan geliyor benle alakası yok demi çamaşır suyu kokusu geliyor mu diye sordum o geliyor diyor idral kokusu geliyormuş ama sigara kokusu geliyor mu dedim düşündü bazen dedi
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Canım ben 4 katlı binanın en üst katında oturyorum felaket koku gelyo alttan. Bunu nasıl engellerim onuda bilmiyorum 
(1,541 puan) tarafından
Ben banyo giderleri kapattım koku gelince kirenc çözücü döküyorum yada çamaşır suyu döküyorum tuvaleti 2 günde bir yıkıyorum çamaşır suyu döküp bekliyorum sonra yıkıyorum ama yinede 1 saat sonra kokuyor
0 oy
(291 puan) tarafından
Çişlede alakası yok canım bu havalarda oluyo zaten. Bizimde kokuyo şu an :) tuvalete 5 lt su şişesini dolduruyom suyla gider yerine koyuyom faydası oluyo yine 
(1,541 puan) tarafından
Peki altan mi geliyor yukardan mi eve oturmadan öncede kokuyordu eşim tuvalete dediginiz gibi su koyduğu halde
(291 puan) tarafından
Valla altı üstü çok bnce herkesin evinden geliyo bu kpku
(1,541 puan) tarafından
Havalandırmayı büyütsem daha mi çok gelir
0 oy
tarafından
En üst kattayız bazen o kadar kötü kolay geliyor ki sanırsın kanalizasyon borusu patlamış 
(1,541 puan) tarafından
Aynen öyle oluyor
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Ne alaka ya koku mu gelir öyle ilk defa duyuyorum
(1,541 puan) tarafından
Geliyor vallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 270 göst.
+1 oy
44 cevap 1,248 göst.