0 oy
1,272 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (265 puan) tarafından

image

mesajin devami

24 Cevaplar

0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bu ne ya o kim ki seni atıyor. Tehdit bu resmen. Atmana gerek yok annemlerinararim bnde. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum cevap verme artık aksam gelince de yemegini falan ver sofrani kur üstü basını herseyini ver yani  sana lafını edecek bisey bulamasın.. Bunlar konuşulup halledilecek meseleler.. Eşin gelince de aksam sakin surat asma eşin dikkat edecektir bakalim surat asıyor musun diye boşver sen nasil yaparsan oda sana oyle olur.. Allah huzurunuzu bozmasın
(265 puan) tarafından
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim ♥️
tarafından
Rica ederim kuzum bende bu durumlardan gectik inanki esimle neler yaşadık bende ona karşılık veriyordum surat asiyordum önüne doğru düzgün yemek vermezdim  sonrada aramiz daha kötü olurdu  ama sonra ben değiştim cunku birimizden biri değişmesi lazimdi ben değiştim eşimin huyuna gitmeye karar verdim asla ters cevap vermedim trip  yapmadim oyle boyle düzeldi çünkü yuvayı dişi kuş yapar simdi aramız okadar iyiki esim beni el üstünde  tutuyor gözümün icine bakıyor maşallah ☺ insallah sizde boyle olursunuz
(265 puan) tarafından
Yaa masallah ne güzel inşallah bizlerde öyle oluruz surat asma huyum çok vazgeçemiyorum karşılık çokta vermem ama bazen bende patalayabiliyorum o sinirliyken yanından git der herkes ama ben sorunumuzu çözebilmek icin konusmaya başlıyorum ses tonum yukseliyor bi anda
tarafından
Evet hepimiz de oyleyiz bazen dayanamadigimiz zaman oluyor ama onemli olan uzatmamak kalp kirmamak lazim yoksa hic bir evlılık kalmaz ortada herkes boşanır

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 1,363 göst.
27 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde busraerpolat (327 puan) tarafından soruldu
+4 oy
8 cevap 357 göst.
12 Mart 2025 Diğer kategorisinde MEHYASELERT (3,819 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 565 göst.
27 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 223 göst.
16 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,623 soru

24,061,309 cevap