0 oy
305 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,686 puan) tarafından
Kızlar kızım 1 ay önce çok ateslenmisti ateşi 40 Lara çıkmıştı iğne falan yedi kaç gün. Sonra düzeldi bir süre iyiydi ama son bir haftadır burnu akıyordu çok. Bugun de yine ateşi çıktı. Çok üzülüyorum kızım böyle olunca :( 38.5 fln oldu ateşi en çok. Bu kadar sık hastalık ateş olur mu ya :( ne yapacağımı bilemiyorum artık ateşini düşürmeye çalışıyorum ama moral olarak çöktüm ;( uyuyamıyorum simdi ateşi çok yükselir diye. İnşallah iyileşir kızım hemen :(

8 Cevaplar

+1 oy
(22,057 puan) tarafından
Gecmis olsun canim benimde elim ayagim dolaşiyo ateslenince falan surekli soguk suyla basina bez koy 
(1,686 puan) tarafından
Valla elim ayağım dolaştı cnm az da olsa hep ateşi vardı 37 de olsa hiç altına inmedi bir ara canlı oluyor sonra yine halsiz oluyor şimdi yine uyudu of bitsin bu hastalık :(
(22,057 puan) tarafından
Hepte bebeleri buluyo ya valla inan sunu yap bunu yap dicem biside yok çünkü bende pek blmiyom bi bdz koyarim dus aldiririm
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun evladona şifa verain kötü hastalıklardan haberinden uzak eyleain enfekaiyon vardır kızum genelde o sık ateş yapar bi  baktır sağlık ocagında
(1,686 puan) tarafından
Amin cnm gidicez inşallah sabah olsun da
(5,328 puan) tarafından
Olur inşallah  az kaldı hastanın sabahıda zor olur kuzum sıkma düzelir topalrlar inşallah
0 oy
tarafından
Kanına baktırdın mı canım enfeksiyon olabilir kanda enfeksiyon ateş yapıyo çünkü kalın giydirme aman diyim üşüyo diye bazıları bu hatayı çok yapıyo çünkü geçmiyosa doktora görün bi terslik var muhtemelen bi yerde yoksa neden durduk yere çıksın
(1,686 puan) tarafından
Canım daha dün ateşlendi o yüzden daha gitmedik bugün gidicez inşallah geçer de gitmek zorunda kalmayız
tarafından
İnşallah canım dişten mi dicem ama diş okadar fazla ateş yapmıyomuş bizdede diş zamanında olmuştu 38 hatta ben aşı olduğumda 41 olmuştu ateşi
0 oy
tarafından
Dikkat edin kanda enfeksiyon yoksa çocuk bagisiklik bölümüne randevu al 
(1,686 puan) tarafından
Bugün doktoruna gitcez cnm
tarafından
Enfeksiyon yoksa cocuk immünolojiden kayit actir bagisiklik ve alerji cnm
0 oy
(163,574 puan) tarafından
cok gecmis olsub
(1,686 puan) tarafından
Çok sağ ol canim
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Geçmiş olsun keşke çocuklar hiç hastalanması ayy
(1,686 puan) tarafından
Keşke keşke ya :(
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun
(1,686 puan) tarafından
Çok sağ ol cnm
0 oy
(28,457 puan) tarafından
Sakin ol canım suyla sil eklem yerlerini 4 saate bir ateş düşürücü ver ılık duş ile düşer nasıl şimdi bebiş
(1,686 puan) tarafından
Hala ateşli cnm az da olsa hep ateşi var baze canlanıyor çoğu zaman halsiz:8
(28,457 puan) tarafından
Kıyamam yaa doktora götürdünmü Allah muhafaza enfeksiyon olabilir
(1,686 puan) tarafından
Akşam kendi doktoruna goturcez canım inşallah yoktur ya. Akşam nobetciymis doktor :( eşim işte zaten ne yapacağımı bilemedim Allah'tan annem geldi de birlikte bakiyoruz
(28,457 puan) tarafından
:( ay canım benim inşallah yoktur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 608 göst.
28 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,453 göst.
0 oy
15 cevap 656 göst.
0 oy
6 cevap 435 göst.