0 oy
132 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızlar 36 haftadayım şuanda, yarın doktor sezeryan için gün verecek. Daha önce sadece bikaç kez bikini bölgeme ağda yaptırdım canımdan can gitti resmen acıdan. Ama şimdi jiletle alıncada 2 güne çıkıyor kaşındırıyor. Jiletle almakta zorlaştırdı iyice  komşum komple yaptır ağdanı dikişlerle eğilemezsinde filan dedi ama canım yanar tahriş olue va diye cesarette edemiyorum. Siz naptınız?

5 Cevaplar

+1 oy
(2,966 puan) tarafından
Ağda en güzeli  10 dk sık dişini baya rahat edersin
-Reklam-
0 oy
tarafından
37 haftaydı yanlış hatırlamıyorsam özel bölgeye ağda yaptırdım. çok da rahat ettim. normal doğumdu. ağdadan rahatı yok. 
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Saglikla dogur canim amin
0 oy
tarafından
biraz sık dişini yaptır komple ağda doğumdan sonrada kolay olur hemen çıkmaz 
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Ağda en güzeli. Sen toparlanana kadar çıkmaz rahat edersin. Benim ilk kızımda 40. Haftada kontrole gittim doktorum sancıların çok fazla bugün doğumun başlar seni sevk ediyorum dedi. Ordan kuaföre ağdaya gittim ordan doğuma  :)
(5 puan) tarafından
Acıtmadı mı ya :) yada tahriş filan etmedimi benim ilk ağda yaptırdığımda baya kıl köklerinden kanamalar olmuştu şişmişti
(1,367 puan) tarafından
Düzenli ağda yapılınca bikac kereden sonra hiç hissetmiyosun bile. Benim öyle oldu aşırı cansizlasiyo.  Jilet vurunca kalınlaşır ama. Bence bikac kere dişini sık git incecik oluyo kıllar. Acitmiyo o zaman :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 230 göst.
0 oy
5 cevap 175 göst.
0 oy
3 cevap 157 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gunes1997 (3,794 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,473,212 soru

24,121,860 cevap

333,515 kullanıcı

...