0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (790 puan) tarafından
Kızlar şuan alıştırma bardağı kullanıyoruz oğlum 10 aylık ama çok akıtıyor eline almak kendi içmek istiyo heryer su oluyo. Tekrar alıştırma bardağı almak istemiyorum direk pipetli olanı alayım diyorum ama bu ay için erken mi öğrenebilir mi sizce

10 Cevaplar

+1 oy
(45,028 puan) tarafından
Bir yaşa kadar biberondan verdim bir yaşında normal bardaktan alistirdim şimdi cam bardağa doldurup veriyom iciyo koyuyo geride masanın ustune
(790 puan) tarafından
Oyy maşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ama pipetli sulıktan sonra alıstırma bardagına gecılır zaten cok erken gecmısısnız7. Ayda aventın pıpetlı sulugunu aldım 14 ay da alıstırma bardagı aldık
(790 puan) tarafından
Alıştırma bardağı dediğim biberon gibi olan yanlış söyledim galiba
0 oy
(535 puan) tarafından
Canım ben henüz başlamadım ama araştırmıştım bunu 9.aydan sonra pipetliye gecilebiliyor
(2,220 puan) tarafından
Benim bebeğim 6 aydan beri icebiliyor yavaş içtiği için biberon ile veriyorum 8 aylık olduk bebek içtikten sonra pipetli sulugun zararı olurmu ki
(535 puan) tarafından
Sanmıyorum canım her bebeğin gelişimi farklı genel ortalamaya göre bu ay meseleleri belirleniyor senin çocuğun daha erken pipetten icebilmis ne güzel
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Canim 10 aylik auan gectik 2 gunde öğrendi. Yolcuguga cikacam diye öğrettim.. Bardakla biberonla zor olur diye düşündüm genzine kacar arabada. Diye cok cok rahatim şuan. Sevil gungorun videosuna bak canim ordan bakip ogrettim. 
(790 puan) tarafından
Hangi marka aldın peki canim onda da çok kararsızım akıtmayan bisey istiyorum
0 oy
(25,193 puan) tarafından
8 aylıkken geçtim 
(790 puan) tarafından
Hangi marka peki akıtmayan bisey istiyorum bende
(25,193 puan) tarafından
Wee, bebedor bu ikisini kullanıyorum hala hiç akıtmaz
0 oy
(878 puan) tarafından
9 10 aylıkken pipetliye geçtik
(790 puan) tarafından
Hangi markayı kullandınız peki akıtma sorunu oldu mu
(878 puan) tarafından
Chicco kullandım ben hep akıtma olmadı 14 aylıkken de nuk bardak kullandım
0 oy
(291 puan) tarafından
Erken mi :) 7 aylıkken kızımın eline verdim vala hemen içmeye başladı 
(790 puan) tarafından
Maşallah hangi markayı kullandınız peki bide akıtma vs sorunlar oldu mu
0 oy
tarafından
Ben hiç öyle yapmadım normal bardakla verdim 23 aylık şimdi pipetli de içiyor normal bardakta da içiyo
0 oy
(2,182 puan) tarafından
Canım alıştırma bardağı erken değil mi ben kızıma bebedorun pipetli sulugunu aldım kızım beş yaşına girdi hala kullanır sorun olmadı alırsan tavsiye ederm
(790 puan) tarafından
Alıştırma bardağı dediğim biberon gibi olanlar yanlış söyledim galiba. Peki bebedorda akıtmak koku gibi sorunlar oldu mu
0 oy
(161,586 puan) tarafından
ben ilkden pipete istirdim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 274 göst.
6 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda161616 (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 619 göst.
3 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 621 göst.
24 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,341 göst.

Kategoriler

1,451,014 soru

23,824,928 cevap

318,530 kullanıcı

...