0 oy
264 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Kızlar kardeşim 2 gundur el bilekleri kasınıyordu kırmızı kırmızı sivilce gibi oldu. Biz alerji dir dedik cunku cok alerjik. Dün gece Dr gitti bari bir igne yapsınlar diye. Acildeki  Dr u. Y. U. Z demiş. Bir krem birde şampuan ismi vermiş. Evde 5 kişiyiz. Duyunca sinirden cıldırdım. Annem kardesim sanki gripmiş gibi davranıyor. Durumun ciddiyetinden habersizler ben abartıyormuşum. Allah askına gecirenler soylersin. Ben mi abartıyorum bunlar mı rahat. Bu hastalık bulaşıcı degil mi aylarca sürmüyor mu? Olan insanla teması kesmemiz lazım degil mi? 

5 Cevaplar

0 oy
(4,880 puan) tarafından
Geçmiş olsun evet bulaşici. Eşim geçirdi deli gibi 1 hafta boyunca evde ne varsa yıkadım ütüledim. Kızım 2.5 aylikti onun corabina kadar ütüledim gerisini siz düşünün. Temasi kesin yoksa size geçebilir biz tamamen temasi kesmiştik
(12,026 puan) tarafından
Kestik ama. Bence gecen gecti
(4,880 puan) tarafından
Belki geçmemiştir bizde alerji zannetmiştik normal hayatimiza devam ediyorduk ta ki doktora gidene kadar ama çok şükür bize geçmemişti. Ayrı odada otursun mümkün mertebe çıkmasın  ordan
(12,026 puan) tarafından
Su an oyle zaten. Oturduğu wc oturmuyorum
(4,880 puan) tarafından
Camasirlari en az 60da yikayin ayrı ayrı. Nevresim Havlu sürekli yikayin. Hatta kağıt havlu kullanın daha iyi biz çabuk atlattik bu şekilde ama dediğim gibi tedbirleri alın
-Reklam-
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Bekarken başıma gelmişti benden kardeşime geçmiş feci şekilde kaşınma oluyor
(12,026 puan) tarafından
2 tane cocuk var evde cıldırcam rahatlıkla cıldırtıyor
(1,450 puan) tarafından
Dikkat et kuzum bulaşıcı Allah korusun
0 oy
(4,094 puan) tarafından
Evet bulaşıcı benim babama bulaşmıştı doktorlar önce fark etmediler çok tuhaf ne anneme ne kardeşlerimw bulaştı çamaşırlarına ayrı yıkayın temas etmeyin babam ki ilaçla geçmedi en son özele gittik oradaki doktor yurt dışında bi ilaç var kesin çözüm ama pahalı dedi valla ne olursa olsun dedik getirttik kullandı bitti bi araştırın sizde aylarca sürüp sizlere bulaşmasından iyidir 2 kutu kullanması lazım her kutu 90 dolardı galiba 
(12,026 puan) tarafından
Arastıralım. Belurtı vermeden  kullansak olmazmı kı
(4,094 puan) tarafından
Doktor sizin için gerek yok demiş annemlere bakarsınız bulaşmışsa kullanın dedi zaten babam ilk paketi kullanır kullanmaz tüm belirtisi geçti ikinciyi kesin olsun diye kullandı
(12,026 puan) tarafından
Korkuyorum geçmiştir diye
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Gecici de ailen anlamiyorsa sinirlenmene gerek yok ordaysan evine gidersin evindeysen karışma sinirlenicek bir durum yok ciddiyetini bribirlerine geçirince anlarlar.
(12,026 puan) tarafından
Bir yasıyoruz. Yani evim burası.
0 oy
(2,694 puan) tarafından

Onun tek merhemi METRİN krem oldu bize bi ara kardeşim de olmuş ondan da bize geçdi bu en temiz insana geçebilir o kremden 20 tüp anca yeter size komple banyo yapıp kurulanıp bütün vücuda süreceksiniz 1 haftaya kalmadan geçecek tünel gibi zikzak oluyo vücudunda derinin içinde olduğu için aşırı kaşıntı yapar ağlama derecesine getirir 

(12,026 puan) tarafından
Cıldırcam ya. Aglamak geliyor. Bebek var evde
(2,694 puan) tarafından
Çok kötü biliyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 154 göst.
0 oy
5 cevap 389 göst.
19 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selda41 (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 175 göst.
6 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
25 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Oykum0 (306 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,086 soru

24,164,239 cevap

335,514 kullanıcı

...