0 oy
150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (123 puan) tarafından
 Kızlar merhaba dün sahur yapamamıştım akşamı zor ettim tansiyonum düştü yerlerde yattım resmen. Neyse iftar saati 8yaşında bir kızım var Allah razı olsun onunda yardımıyla yemeği indirdik. Ezan okundu bitti ben bir bardak su içtim ardından da bir bardak limonlu nazo içtim. Bir anda damağına doğru bir şişkinlik başladı ama boğazım komple kapandı. Yemek yemez şu içmezsem çok sıkıntı olmuyor ama şuan sahur için kalktım hiçbirşey yiyemiyorum şu dahi içemiyorum sadece çay. Sebebi nedir acaba başına gelen var mı bide ne yapabilirim? Böyle olursa yine aç kal cam ve oruç tutamam tansiyon düşüklüğüm var ve dayanamıyorum.

1 cevap

0 oy
tarafından
Kiyamam soğuk almışsın birde hassas yapın var demekki bilmen lazımdı soğuk icmediysen mikrop kapmissin demekki.  Şifa çayı icseydin keşke iftardan bu saate kadar taylont vs iyi gelirdi 
(123 puan) tarafından
Köyde oturuyorum o yüzden her an bulamıyorum bu tarz şeyleri ilk defa başıma geliyo bide. Şifa çayı ne oluyor ki
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 136 göst.
17 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 171 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Dolunay65 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 159 göst.
28 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bayan Anonim (24 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,361 soru

24,153,166 cevap

335,007 kullanıcı

...