0 oy
114 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (315 puan) tarafından
Kızlar mayısta ALLAH izin verirse doğumum var bir oğlumuz olacak doğumdan sonra hemen hamile kalmamak için siz neler yaptınız spiral dışında çünkü çok ara olmadan 2.bebek olsun sonra spiral takarım geri çekmeye de pek güvenmiyorum düşük yapmıştım bi adet göreyim diye o ay yumrtlamaya göre korundum ama hamile kaldım (şükür tabi) ama bebeğim daha ufakken 2.kez hamilelik zor olur enaz 1 yıl olsun arada

Tavsiyelerinizi bekliyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(2,052 puan) tarafından
Benim eşimde izin vermiyor spaile o korunuyor bende adetim geçmesin diye adet düzenleyici içiyorum ertesi gün hapı alabilirsin eczaneden ama emzirenler için olani biraz pahalli 
(315 puan) tarafından
Benim adetlerim gününe oluyordu hamilelik öncesi ama eşe de güvenebilir miyim bilmiyorum
(2,052 puan) tarafından
Ertesi günü habi alabilirsin maddi durumun iyiyse yoksa hemen 2. Gelir
(315 puan) tarafından
Peki bir zararı olmaz mı acaba hapların
(2,052 puan) tarafından
Emzirenler için de var cnm emzirirken icebilirsin bir zararı olmaz bana pahalli gelmisti kaç ay önce sordum 60 veya 90 tl demişti bana pahalli gelmisti
(315 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim olmadı onu kullanırım ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Sen önlem al canım erkeklere güvenme benim kizim 14 aylık olunca tekrar gebe kaldım eşimin korunmamasindan dolayı 
(315 puan) tarafından
Ben zaten bebeğim 1 yaşına doğru gebe olsam 9 ay da gebelik sıkıntı yok ama öncesinde kalmak istemiyorum dediğin gibi eşe güvenemem eşim de geri çekilmekten haz etmiyor zaten
(1,757 puan) tarafından
1 yaşına gelince bebekler hareketli oluyor ve hem gebe hem onlarla uğraşmak daha zor oluyor canım
(315 puan) tarafından
Orası öyle tabi ama ben hep fazla yaş arası olmadan beraber büyüsünler arkadaş gibi biz kardeşlerimle öyleyiz nasip tabi :)
(1,757 puan) tarafından
Aynen o da güzel olur gerçekten kızım şimdi 16 aylık bende 14 haftalık gebeyim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 681 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Birsenaslann90 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 107 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Merveeesubasi (63 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 120 göst.

Kategoriler