0 oy
184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (600 puan) tarafından
Dün eşime dedim ki hep birlikte 23 nisana gidelim hem çocuklarda izlesin istedim dedi ki ben geceye gideceğim gidemeyiz sen istersen arkadaşınla al çocukları git dedi bende yok dedim sonra erken kalkarsam oğlumla ikimiz gideriz dedi sabah da belli ettim üzüldüğümü hadi gidelim dedi yarim ağızla neden böyle yapıyor anlamıyorum beni yanına mı yakıştırmıyor musun dedim nedense böyle davranıyor bana benimle hicbir yere gitmek istemiyor şimdi iş arkadaşının düğünü var ona da arkadaşları ile gidecekmiş neden beni istemiyor anlamıyorum tesettüre geçtikten sonra biraz böyle oldu eskiden aşırı bakımlı biriydim 2 yıldır kapalıyım biraz dikkat ediyorum bol giyiniyorum yaşlı mı görünüyorum o yüzden mı istemiyor beni bilmiyorum tek gidebilirsin diyor her yere inanın çok üzülüyorum paylaşmak istedim 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kıskançlık yağıyor olabilir mi kalabalığa girmeni istemiyor mu acaba
(600 puan) tarafından
Zannetmiyorum beni bir gün bile kıskandığını görmedim
-Reklam-
0 oy
(3,265 puan) tarafından
Bizde kavgalıyız dayak bile yedim ama adam özür dilemek yerine yani evet özürle hallolacak bisey değil ama aileme bisey yapar diye korkumdan gidemiyorum benim yüzümden onlara bisey olursa kahrımdan ölürüm. Neyse adam benden daha küs dönüp dönüp götünü yatıyor avm ye gideriz diye konuşmuştuk gelmezse ben götürecem çocukları 23 nisanda şenlik oluyor
(600 puan) tarafından
Zor ya bir kadını mutlu etmek bu kadar mı zor olur anlamıyorum ne olurdu hep birlikte gitsek aldı oğlanı gitti biz evde kaldık kızımla
0 oy
tarafından
Senin giyim tarzını bilemem ama dışarıda tesettürlü ama bir o kadar şık, bakımlı ve alımlı kadınlar görüyorum ki bol giymenden olduğunu düşünmüyorum. Aklıma tek gelen şu tesettüre girmeni istemiyor olabilir miydi acaba? He bu senin kararın tabi ona engel bir durum yaratmıyorsan saygı duymasını bilmeli eşin.
(600 puan) tarafından
Yo istemiyor değildi hiç karışmadı kapanırken
tarafından
bilemedim doğrusu. alıp karşına konuşman en iyisi olur.

İlgili sorular

+2 oy
0 cevap 85 göst.
22 Nisan 2025 Tatil-Seyehat kategorisinde Dilekk (1,150 puan) tarafından soruldu
+2 oy
0 cevap 76 göst.
17 Mart 2025 Moda kategorisinde Derineylem11 (1,268 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
7 Ekim 2023 Moda kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 969 göst.
10 Haziran 2019 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,435 soru

24,058,399 cevap