0 oy
649 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Gorenleriniz olmuştur burda kac defa post açtim kızımın uyku sıkıntısını.

Çocuk doktoruna gotürdum doktor uyku duzeni daha oturmamış normal dedi sağlığında bi sıkıntı çıkmadı cok şükür. 
Ama sessiz odada karanlikta uyutmaya çalışıyorum yok düzelmiyor. 
Uyku için ağlıyor mızmız surekli. Alıp pışpıslasam asla uyumaz ayağıma alıyorum daha cok bagıriyor aglıyor kendini yere atıyor. Beşikte yine ayni bagıra bagıra..
Tamam yere koyayım oynasın demekki uyumak istemiyor ama yine uyku icin mızmızlanıyor durmadan. 7 aylık suan
Bi sans uyudu diyelim sabha kadar surmez en fazla 15 20 dk sonra uyanir uykusuna devam ettirmek istiyorum asla devam etmez sabahlar.. 
Annesi anlayamıyor belki sizler dilinden anlarsınız❤❤

16 Cevaplar

0 oy
(3,101 puan) tarafından
Gunduz cok mu uyuyor acaba 
tarafından
Hayır canım. Sabah gunesle uyuduğu icin biraz gec uyaniyor onun haricinde uyumaz. Dakikalik uyur. Nadir uzun sure yattigi olur.
Sabah erken uyandırıp düzen tutsun desem zaten sabah uyuyor dayanamaz. Bende düşüylrum zaten
(3,101 puan) tarafından
Yardmxi olacak biri varsa tek yolun sabah uyandirmak bacim.uykusunu erkene cekeceksin.sabah 5 temi yatti 8de kaldir.3 4 gn cooook fena olur.ama duzene girer.1 saati gecirme gunduz uykularini da uyandr
tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama 3 saatlik uykuyla duracak diye kiyamıyorum :((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Karnımı acaba aç kalıyor cnm
tarafından
Anladm cnm bizim doktorumuz hiç bişey demedi ama :))bilmm kız senn elti nie öyle dedi amaa
tarafından
Normal içilmesinde sakinca yok aşırı tüketimi zarar zaten faydasıda yok icme dedi canim. Ilk dogum yaptigimda ictim gercektende faydasini görmedim canım.
Rabb im tum bebeklere benim kizımada uyku versin inşallah
tarafından
Anladm cnm bn çok faydasını gördüm hem rezene hem anason kuzum amin
tarafından
Demekki bazi bebeklere fayda sağlıyor canim. Bize hersey faydasiz :D
tarafından
Ayy cnm yaa kıyamam yaa  :)
0 oy
tarafından

Tek yol kötek de işte:D

Şaka yapıyorum sjsjs

Bndede 9 aylık modeli var 12de yatiyo 4-5 defa uyaniyo.

5te tamamen uayniyo artık

tarafından
5 te mi :@ biz o saatte daha yataga bile geçmemisiz. Seninkide zor.
Valla cok sabirlıydim kizım sabrımı bitirdi sagolsun
tarafından
Valla napcaz bilmiyorum.
 Uyaniyo 5te tamamen uykusu aciliyo ve ben o saatte ayilamiyorm.
Gözlerim yaniyo :(
tarafından
Bide hamilesin Allah yardimcin olsun. Gebelikte uyku uyumak istiyor insan
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Diş sıkintisı olabilirmi bi ağrısı varki uyumuyor benim kızımda 8 aylık olacak ama diş çıkarırken oldu dedikleriniz ek gıda veriyormusunuz ? Ben muhallebi yapıyorum birazcık yerse güzel uyur yok yemezse çok uyanır 
tarafından
Ek gida veriyorum. Doktor disleri çıkıyor dedi suan onunda etkisi var tabi. Ama dogdugundan beri erken uyumadı canim
(1,024 puan) tarafından
Ben hiç sallamaya alıştırmadım emzirdim uyuttum yatağına koydum öyle alıştı çok şükür büyüdükçe ne olur bilmiyorum tabi babayı bazen salona atıyoruz ama ;) biraz kitap okuyorum dua açıyorum bende okuyorum yatmadan yengemin ablası demişti 70 defa ayetel kürsi okursan rahat uyur diye
tarafından
Okurum canim.
Bende ilk 10 gun hic sallamadim. Sonra aşıri gaz sıkıntısı oldu. Baska care birakmadi bana. Gaz olmayinca sallamasanda bi sekilde uyuyor
Komsumunda bebegi oyle gaz sıkıntısı olmadı emzirip bıraktı halada oyle cnm
(1,024 puan) tarafından
Bizde gaz vardı ama çok şükür annem yanımdaydı çok destek oldu karnına birşey sardık gazını çıkarıp uyuttuk herkes dedi kucağa alışacak 2 ay gündüz kucağımda uyudu şimdi asla oyle uyumuyo sürekli huy değiştiriyor işte uykum kaçtı bu gece bende okuyorum yavrunun niyetine 15 adet hadi insallah güzel uyur ben uyuttum çok şükür de işte kaynana terörü uykumu kaçırdı rabbim saģlık versin yavrularımıza
tarafından
Insallah canım. Hergun dua ediyorum Allah im bu gece guzel uyusun diye. Insallah bizimde duzen tutar ya
0 oy
(8,292 puan) tarafından
Kelin ilacı olsa başına sürerdi. 

Benim ki iki yaşında hala uyku sorunumuz son hızıyla devam ediyor. 
tarafından
Allah sabir versin iki yaşinda kanser olurum ben :(
0 oy
(53,862 puan) tarafından
elanin bebekligini okudum resmen bildigin işkence uykun var uyu iste Allah kolaylik versin canim uykuya direnen bebek cok zor 
(53,862 puan) tarafından
aminn aminn insallah ☺️☺️☺️☺️ cocugu uyuyan anneler cocuk baktım demesinler gecenlerde eltimlerle Bursa'ya hastaneye gittik ben ilcesindeyim onun ikizler yolda uyukladi dönüşe yemek yerkende sofrada sandalyede uyuyakaldilar. benimki eve geldik daha.oyun oynadi te neden sonra uyudu cocuk dedigin uykusu gelince uyuyakalir benimkini birak sabahlar☺️
tarafından
O kadar dogru soyledinki. Komşularim eleştiri yapıyorlar ben uyutmayi beceremiyormuşum gibi. 2. Cocugum o kadar beceriksiz olamam heralde
Onların on katı çaba harcıyorum.
3.komsum benle dogum yaptı hepsi saatinde uyur ışıkları kapanir. Komsum bana geldi bebegini biraktı. Cocuk uyandı biraz sonra tekrar kendi kendine uykuya daldi masallah. Kiyaslamak istemesemde illaki aklımdan geçiyor yani. Allah nazarlardan saklasin.
Bide sen sakladığın icin cocuk uyumuyor diyor. Ya cocuk gazliydi baska türlü susturmak imkansızdı.
Bide bana sen bu cocugu mahvetmissin diyor sinirleniyorum:(
Şaka gibi ya kendi çocukları sakin benimki zor mahvoluyorum ama ama yine eleştirilen ben oluyorum
(53,862 puan) tarafından
elada cok kusuyodu her gelen bisey soyluyodu gazliydi gazli bebek cok zor gerçekten bende diyodum her cocuk ayridir diyem kayinvalidem uc tane buyuttun hic zorluk yasamadim diyo ucude hep uyurmus ela dayisina cekti.
bide diyorlar git uyut . uyut den uykusu gelmis uyut uyumuyo işte hala daha kocaman oldu adile Naşit gibi gozler sonuna kadar açık tutuyo yummuyo ki uyumamak icin tam gözlerini kapadi uyucak diyorum hopp aciyo gozleri bisey anlatiyo. uyumayan cocukta uyumuyo işte senin bakmanla alakası yok hangi anne cocugu uykusuz kalsin isterki hatta uyusunfa dinleneyim diye bekler
tarafından
Yok biz sabaha kadar oturmak istiyoruz. Her kafadan bir ses çıkıyor. Kendi çocukları sakin ya.   Hepsi akıl veriyor. Benim eltim doktor kac senede cocuk doktorlugu yaptı. Bir bebegi var kadın hic rahat gormedi oda hep gazli ve uyumazdı. Doktor olmasina ragmen elinden bisey gelmiyordu. Cokta dikkat ederdi yedigine ictigine. Allah sağlık versin mecbur sabredecegiz
(53,862 puan) tarafından
bitmiyo o gaz.ya bizde hala mercimek içsin o gece rahat vermiyo gaz
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Canim kesin dişten dolayıdır benimki bana illallah ettirdi 1 haftadır..norm uyku düzeni olan bi bebekti ama 1 2 haftaya yakındır dengesi değişti ağlama krizleri uyumak istememeler cok arttı bende can çekişiyorum geceleri uyutmak için ve buda gece sürekli uyanır mızmızlanarak
tarafından
Bide beni düsün canim sabrımin sonundayim. Doğdugundan beri boyle sabahlıyor. Dün gece sabah 6 da uyudu en son oturup agladim sabahta hastaneye gittim.
Doktor diş geliyor dedi onunda etkisi vardir ama bastan beri böyle canim. Belki postlarıma denk gelmişsimdir. Hic uyku düzeni olmadi
(9,610 puan) tarafından
Evet canim biliyorum minnoşunu sen bayadır bu sıkıntıyı cekiyosun Allah yardımcın olsun,hepsi üst üste binince o kadar zor oluyo ki sabretmesi Rabbim güç kuvvet versin inşallah
tarafından
Allah razı olsun canim. Oyle sabır gerekiyor gece uykusu da olmadimi ayakta zor duruyorum
0 oy
(855 puan) tarafından
canim uyutmadan once melisa yada papatya cayi icirmeyi denesembir iki kasik uykuya cabuk gecer rahat uyur arada verirsen daha rahat olur surwkli verme tabi dogru degil cay vewk ama uykusu icin deneyebilirsin benim oglum 16 aylik ben uyku surubu vererek duzene soktum simdi kullaiyorum ama uykuya dalmasi icin rahat uyusun diye bir iki kasik icirebilirsin 
(855 puan) tarafından
bay bay night damla canim iceriginde melisa cayi var   banada eczaci tavsiye etti yatmadan yarim saat once verdim bir ayda duzene girdi uykusu sadece 20 damla tadi da gayet guzel oglum bi baktim siseyi kafaya dikmis iciyo bes saat araliksiz uyumustu :-D uyku duzene binince biraktik simdi sekizde yatiyo sabah dokuza kadar bir defa acikinca uyaniyo
tarafından
Ise yariyor mu gerçekten.  Bende deneyeceğim bi kac kisi daha onermişti burdan
(855 puan) tarafından
evet canim ama mutlaka yarim saat oncesinden lullan cunku huysuzluk yapiyo direk verir vermez uyutmaya calisirsan bide ictikten yarim saat sonra ya emzir yada mama ver ne yediriyorsan artik tok yatsin acken de xok huysuzluk yapiyo
tarafından
Tamam canim tesekkur ederim ❤❤
(855 puan) tarafından
rica ederim canim ❤️
0 oy
(3,400 puan) tarafından
8 aydır aynı sorunu yaşıyoruz benim kızımda da uyku yok bazen sabaha kadar 15 defa uyanır YouTube  den beyaz ses açarım onunla baya uyur sende Bir dene  her unuttuğumda  o sesi açarım baya işer yaradı benim bebe çok kolik bir bebektii o zamandan  bu zaman baya uyku sorunu yaşadık yaşıyoruz 
tarafından
Zaten o beyaz gürültü olmasa bazen hic uyuyamayacagim canim. Bende açıyorum açik unutup uykuya dalıyorum
0 oy
tarafından
Hava cok soguk degilse gün icinde bi cikart disari dolandir. Benmkiler biraz havalannca güzel uyuyor :)) 
tarafından
Cıkardim bi kac defa canim ama gece pek ise yaramıyor
0 oy
(16,780 puan) tarafından
Senin kızı çözemedim ya uyku eğitimi dicem oda küçük hani 
tarafından
Kiz yeni post açacağım bak
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Benim kızımda cok mızmız gündüzleri hic uyumuyo 5 dk uyanıyo hemen gece uykusu iyi gece 1 gibi uyuyunca öğlen 1 e kadar uyur emmek için uyanır birtek ama ben öğlenden geceye kadar bitiyorum resmen hep ağlak bir tavrı var yanlız hic durmuyo biran önce büyüse diyorum 3 aylık bu arda
tarafından
Allah yardimcimiz olsun cok zor. Benim 2 bebegim var 3 yasında oglumda var bitiyorum gunduz vakti aksamada yatamayinca tamamen çöküyorum
(2,466 puan) tarafından
Amin canim rabbim hepimizin yardımcısı olsun seni çok iyi anlıyorum 1.ci sinifa giden ikiz çocukların var ev işi yemek birde okul hazırlığı dersler eklenince resmen bazen oturup ağlamak istiyorum
tarafından
Aynen ben is guc hicbirsey değil ama gece uykusuna kac defa ağladım. Başımı yastığa koymadığım gecelerim beni çok zorladı. Cok şükür büyüyorlar insallah kisa sure sonra boyle bir sıkıntımız kalmaz
0 oy
tarafından
düzenlendi
Aynıların 3 4 ay yasadım cnm oglum 20dk bir uyanırdı yılmıstım artık kime sorsam dişten dedı. Sonra cocuk sakinleşti uykusuzluktan ölüyordum. Normalde gunduzleri cok sakin bı bebek
tarafından
Ne zaman düzeldi peki canim
tarafından
9.aydan basladı cnm 3 4 ay surdu. Sımdı ıyı ama yinede her dıs cıkarmasında 4 5 gun atesi huzyrsuzlugu gece kalkmaları oluyor
tarafından
Bıraz sabretmelısın biliyorum cok zor oluyor, burada post acmıstım bende. mutlaka bir yeri agrıyordur yavrunun. Doktora da goturdum artık kendimi gectım cocuk mahvoluyordu sabaha kadar, dıstendır dedı bısey vermedı
tarafından
Bende gotürdum hicbirsey vermedi. Allah sabir versin yoksa baska türlü cok zor
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Malesef çözümü yok. Kızımda aynı bende 7 8 aylıkken başladım karanlık odada uyutmaya hergün aynı saatte uyur 9da ama aglar mızmızlanır gecede sürekli uyanır 4 5 kere şuan 3 yaşında hala aynı sen düşün 
tarafından
Şimdi şöyle canim
Aynı saatte karanlıkta uyutuyorum zaten yorgun oluyor zorlada olsa uyutuyorum hoopp 20 dk sonra uyanır sonra uyutmak icin can atıyorum geri uyumuyor.  Yani sekerleme yapıyor uyaniyor taa sabaha kadar
(2,263 puan) tarafından
Valla canım zorlayacaksın mecbur. Karanlık odadan çıkarma sabahta erkenden uyandır benimkiler 7 de uyanır
tarafından
Erken uyandirmayi deneyeceğim canim. Bende uyumuyorum ya erken uyandirmak cok zor geliyor bana :D
(2,263 puan) tarafından
Zamanla alışıyorsun :)  ne kadar erken uyanırsa o kadar erken uyuyor bir gün dene
tarafından
Deneyecegim canim baska carem yok. Bir sekilde düzen tutması lazim
0 oy
(163,332 puan) tarafından
dişmi geliyo 
tarafından
Doktor geliyor dedi bugünlerde fazlasıyla huzursuz zaten ondan galiba.
Ama uyku düzeni dogdugundan beri yok

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 106 göst.
12 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ruya1311 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 121 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde UmAYElcin (298 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 315 göst.
0 oy
5 cevap 257 göst.