0 oy
97 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (348 puan) tarafından
Kızlar emziriyorum öncelikle her sene bu kulak tikanma sorununu yaşıyorum malesef kulaklık fln da kullanmıyorum aslında ama sanırım abdest alınca kulağımı kurulamadigim için oluyor ne yapabilirim ya da en hızlı hangi damla açar ona göre yazdıran aile hekimime

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy bana bı kere olmuştu o Yeni evlendigimde.sabah uyandım bir kulağım hiç duymuyordu ağlamıştım duyamıyorum diye :) hastaneye gittim doktor temizledi kulağımı 3 yıldır maşallah bir sorun yok 
(348 puan) tarafından
Kız benimde öyle oldu biz köy yerindeyiz şehir hastanesi uzak birde bir kere actirnistim öyle iki saniyede yeniden digmu gibi duyuyorsun ama gitmek sıkıntı benim için şu anda ne yapacağımı da bilemiyorum
tarafından
Yaa ayy kötü olmuş ya inşallah bilen çıkar.aile hekimine desen yazmaz mı acaba bı damla kendisinin bildiği
-Reklam-
0 oy
tarafından
Siringayla su sık  bende ayni  problemi yasiyorum sabahlari
tarafından
Siringayla kulağına su mu sıktın kız
tarafından
Evet canim hemen açılıyo
tarafından
İlk defa duydum o yüzden sordum benim ablamda kulağına su sıktıda kulak enfeksiyonu var sürekli tekrarlıyo sudan değilmiş demek ki
tarafından
Yok canim yaa
(348 puan) tarafından
Benim kirden tıkanıyor sanırım ama işe yarar mı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
15 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriyetaycur (1,288 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 103 göst.
5 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.
30 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aslı saray (398 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,257 soru

24,180,858 cevap

336,320 kullanıcı

...