0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Sabah uyandığımdan beri boynumun ağrısı geçmedi. Evde gevşetici kremde yok. Sıcak tutmaya çalışıyorum ama sağa sola ceviremiyorum başımı. 

Başka ne yapabilirim geçmesi için ?? :pinch:

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kütlet sağa sola doğru çatır çutur :D 

Şaka bir yana kas gevşetici hap iç 
tarafından
Evde hiç yok canım ne ilaç nede krem :((
tarafından
Tuh. Cataflam diye bir hap var kas gevşetici o çok iyi alabilirsen aklında olsun
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim eşime söyleyim aksam gelirken alsın . Yoksa günlerce geçmez. Yazarken bile kafami aşağıya egemiyorum
tarafından
Evet çok pis bişey o ya acısı zaten cabasi. Geçmiş olsun canım
tarafından
Teşekkür ederim canimm ❤️❤️
-Reklam-
0 oy
(493 puan) tarafından
Güzelce sar boynunu birsey kalmaz canım açılır 
tarafından
Hirkami doladım boynuma omuzlarima inşallah geçer.
(493 puan) tarafından
İnşallah canım geçmiş olsun
0 oy
(2,970 puan) tarafından
Masaj yap havlu ısıtıp koy geçmiş olsun canım 
tarafından
Hirka doladım boynuma pek fayda etmedi ama inşallah geçer teşekkür ederim canimm ❤️
(2,970 puan) tarafından
Fayda etmez öyle. Ütü ile havluyu ısıtıp koymak lazım son zamanlarda çok yaşıyorum bu durumu
tarafından
Denerim canım teşekkür ederim ❤️
0 oy
(2,246 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım benimde geçenlerde tutuldu akşama kadar ne yaptıysam geçmedi sıcak su torbası koydum duş aldım masaj yaptırdım yok geçmiyor uzanamıyordum bile eşim akşam acile götürdü kas gevşetici iğne yapıldı ilaç verdi ama emzirdiğim için ilacı kullanmadım o kadar ağrısı kalmadı bir gün sonra da biraz güneşe çıktım daha iyi oldu

0 oy
tarafından
Kulunc ya. Bende dayanamam. Evdeki en yumaşıtıcı kremle hafif hafif masaj yap. Sıcak duşda iyidir. ama sonrasında saçını iyice kurutman ve boğazına şal bağlamanı tavsiye ederim.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 55 göst.
15 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 81 göst.
2 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annesininmasali (1,281 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
25 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde veraaa (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
6 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,206 soru

24,136,074 cevap

334,302 kullanıcı

...