0 oy
394 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (820 puan) tarafından
Korkyrm kanm çok düşük çıktı. Dogumumada 6 hafta var düşük kanszlk ile doğuma girersem ne olur varmı başına böyle birşey gelen . .

15 Cevaplar

0 oy
(30,173 puan) tarafından

Birşey olmaz Allah'ın izni ile ilaçlarını kullan duzenli

-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Canım en acilinden kuru siyaj çekirdekli üzüm alıp ye. Sabah 10 tane öğlen akşam sürekli ye farkı goreceksin. Bana iki doğumda da masada kalırsın dediler. İçtiğim.hic bir ilacın faydası yoktu ta ki üzümden yiyene kadar
(820 puan) tarafından
Düzenli dediğin gibi yesem acaba kaç günde etki eder. Bide extea pekmezde yiyorum basladm bugün.kan ilacı oda Dr ikiye çıkardı bakalm.  Doğru diyorsn siyah çekirdekli üzüm alaym ben ya
(6,048 puan) tarafından
Benim bir ayda 8den 10a çıkardı. Hatta arada unutup yemedigim günlerde var
(6,048 puan) tarafından
Ben 8 ay boyunca günde ikişer tane kan ilacı vitaminler balık yağları kullandım. 9 olan kanım 8e düştü. Kullanmama rağmen. Daha sonra yengem önerdi çok kan yapıyor günde 20 tane en az ye dedi. Öyle yaptım ilaclsri bıraktım ve bir ay sonra doğumdan hemen önce kan verdim 10 olmuştu 10 olmasaydı kan baglayacaklarfi
(820 puan) tarafından
Yaa baya iyi olmuş sizinki çok teşekkür ederim. Kesn alacağım.
(831 puan) tarafından
Ben de siyah çekirdekli üzümle yükselttim kanımı canım
0 oy
tarafından
Ben de kan anmesi var aşiri kansizlik yani haftada 2 gün kan aliyorum. Doğumda doktorumu cok zorladi bu olay doğumum bitince hemen kan takilmişti bana
(820 puan) tarafından
Doğumdan sonra nasl hissettnz yada doğumda sknti oldumu
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Kac cikti canim 6 ve 7 olunca dogumdan once kan verirler
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Pekmeze portakal sıkıp ic her gün çok faydası olur
0 oy
(238 puan) tarafından
Bendede cok kansızlık vardı ama bu sıkıntı olmadı dogumum sezeryan Dı ameliyattan sonra 2unıtr kan takıldı sadece 
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Kan ilacı kullaniyor musun canım takviye alırsın 
0 oy
(2,638 puan) tarafından
Benimde kansizligim var canım. Kanın kaç ki? 

Birde kanın düşükse çok zaten doktor öyle doğuma almaz ki kan veriyor. Bana da verdi.
0 oy
(1,965 puan) tarafından
İlacını kullanmıyor muydun canım. İlaçları kullanmaya devam et eğer çok düşük olursa kan takviyesi yaparlar.
0 oy
(4,849 puan) tarafından
Doktor seni takip edecek zaten üstelik sende hatırlat kanın dusuk olduğunu benim de 6 ya düşmüştü dogum sonrasi kan taktılar Allahin izniyle korkma bisey olmaz 

Sana tavsiyem siyah çekirdekli üzüm ve pekmeze limon sıkıp icmen ama tahta kaşıkla 
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Sabah aç karnina 21 tane siyah üzüm ve pekmeze 1 kaç damla limon damlatıp iç inşallah etki eder
tarafından
Napiyon beybi
(7,470 puan) tarafından
İyi yorulmuşum dünden gözümü acamıyorum ya uyukluyorum sen napiyorsun canim
tarafından
Hüseyinle cildirmaca bir lavaboya gittim fertyat figan ağladı smdi ayağıma koydum uyumak uzere
(7,470 puan) tarafından
Ahaha benim sıpada sabah kalkmis seslenmeden ortaligi karistırmis guzelce babasi para birakmis gitmeden onuda bulmus gelmis yanima bak abc diyor bende gozum kapali tamam diyorum bi actim para elinde :)) hüseyinde uyur inşallah
tarafından
Uyudu kız kalkil yerine koyamiyorm burda takiliyorum
0 oy
tarafından
Şekerin yoksa siyah kuru üzüm ye, keçiboynuzu pekmezi iç . 
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Doktor bana 1 haftalık iğne vermişti o iyi gelmişti 
0 oy
(493 puan) tarafından
Benim öyleydi hicbirsey olmadı ben kan ilacida kullanamıyorum kullandıkça düşüyordu en son sınırın baya altındaydı doguma girmeden kan falan ayarlandı ama birsey olmadi tek tavsiyem dogumdan sonra doktorun verdiği ilaçları kullan kara üzüm pekmez bol bol ye 
(820 puan) tarafından
Evt kara uzum pekmez çok faydalıymis onlari tüketmeye caşlıyorum
(493 puan) tarafından
Aynen canım inşallah birsey olmaz bide keçi boynuzu kaynat iç
(820 puan) tarafından
Kaynar derken pekmezi mi yoksa sıcak su kaynatıp içine mi pekmez koyayım anlayamadim canm
(493 puan) tarafından
Yok canım normal keçi boynuzu var aktarlarda kurutulmuş onu kaynat iç veya keçi boynuzu tozu al süte veya suya Kat iç hem bebeğe hemde senin kanına iyi
(820 puan) tarafından
Hi tamam ikk defa duydum öyle tamamdır canm saolasin.
(493 puan) tarafından
Rica ederim canım rabbim sifani versin
0 oy
tarafından
Pekmez ye bol bol 
(820 puan) tarafından
Evt dün basladm yemeğe zaten canm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 159 göst.
9 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
22 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Reyhan Karaca (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 51 göst.
21 Ağustos 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yeni bir ben!!! (291 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 101 göst.

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,159 cevap

334,351 kullanıcı

...