0 oy
597 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (826 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Çok şükür sabah namazını kıldık cemaat olarak eşimle. Rabbim kabul etsin insaAllah. Neyse yatağa yattk uykum kaçtı eşim ben uyuyorum dedi bende uykm gitti hamile sayfasinda geziniym bari dedim. Demez mi bana hamile babalar sayfası yok mu ya :D  Ay herhalde hamile annelerin eşleri babalar diye uygulama olsaydı eslerimizde bizi cekistirirmiydi merak ediyorum yada annelerimizi genelde okuyorum kayivalde ve eşler söz konusu ya kızlar herhalde onlarda bizi cekistirirdi:D ya da bizden çok sayfada takilirlardi :) düşünsenize benm eşim bunu aserdi senin eşin ne aserdi bunu nerden aldn vs vs

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Erkekler ketumdur çekistirmez
(2,093 puan) tarafından
Yoo gayet de çekiştiriyolar
-Reklam-
0 oy
(8,532 puan) tarafından

Yok kız onların sohbeti anca araba futbol  iş oyun olurdu :)

(826 puan) tarafından
Ya da biz olurduk herhalde:) benmki bunu aserdi seninki ne aserdi vs gibi
(8,532 puan) tarafından
Bak o olabilir :D
0 oy
(54,512 puan) tarafından
onlar siyaset ve futbol.konusurdu eslerini dillendimez erkekler pek☺️
0 oy
tarafından

Ahahaha:woot: olmalı bence lkimde öyle bir uygulama  ya. Dertleşirler di ama. Çok pis bi yer olursu kesin puuuuh 

0 oy
(164,089 puan) tarafından
futbol plastation falan konusurlardi
0 oy
tarafından
Haha hayal etdim de gülme girdi.
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Yaa aklıma benimde ne geldi bende burda böyle tuhaf şeyler yaziyolar bazen çok şaşırıyorum eşime diyorum şuna baksana felan sen böyle yapar mısın sürekli soru felan sorarım oda bir kere benim taklidini yapmıştı ama çok gülmüştük :)) ama şu bir gerçek erkekler kadınlar gibi değil erkekler anlatmaz dedikoduyu felan biz kadınlar yapiyruz malesef cokda büyük günah ama ister istemez yapıyoruz 
0 oy
tarafından
Erkekler karılarını bir ton erkeğin içinde anlatmaz
(826 puan) tarafından
Yaaa sende yani :) tabiki eşini anlatmaz eşim şöyle böyle diye.  Benim demek istediğim farklı boşver .
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Kız herkes yalnış anlamoş seni :D hemde anlayanların anlattığı şekilde olan erkekler de gördüm eşim şöyle eşim böyle diye :D bence konuşurlardı ki mesela ben hamileyken bebeğimiz yeni doğduğunda eşimin iş yerinde eş zamanlı eşi hamile yeni doğan bebeği olan iş arkadaşları vardı her gün gelirdi şunu şöyle yapmışlar bu böyle olmuş bizde buna dikkat edelim bunu tavsiye ettiler vs vs. Benim çok hoşuma giderdi eşim çok iyi baba bebeğine ve bana karşı da ilgili elhamdülillah bunlarda bunun kanıtı gibi geliyordu bana :)
(826 puan) tarafından
Aynen malesef yanlış anlamışlar :) bakış açısı malesf :)  bende sizin gibi dusnuyorum kesnlikle
(4,234 puan) tarafından
Dediğin gibi bakış açısı dicek birşey yok :)
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Hahaha komik olurdu 
0 oy
(1,082 puan) tarafından

Beni eşim beni anlatmaz futbol der araba der playstation der, iş der avrat demezzzz :D bekarim da der sjsjsj

0 oy
(840 puan) tarafından
Ahaha aynen ama futbol arabadan baska konuşmazlar erkeklerin bi kafa yapısı vardır karılarını cekistirmezlee kıskanırlar 
0 oy
tarafından
Araba dışında bir şey konuşmazlar 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,720 soru

24,404,990 cevap

350,433 kullanıcı

...