0 oy
739 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bilen biliyor zaten eşi. Dokuz ay önce habersizce çekip giti ve bir hafta önce geldi beni hep aldatıldı şiddet uyguluyorsunuz asla ne bana komalık nede çocuklarıma  babalık yaptı ve bu gece 5 yaşındaki oğlumu dövdü ben onunla aynı odada bile yatmıyorum  yarın sabah sessizce çıkıp gidecem aceba babamlarimi  gitsem yoksa direk kadın sığınma evine mi gitsem ne yapayım bir akıl verin zaten eşim denen köpek 10 gün sonra askere gidecek yardım edin lütfen kendimi öldürüp kurtulmak istiyorum  ama arkamda iki suçsuz çocuk kalacak 

14 Cevaplar

+2 oy
(13,009 puan) tarafından
Sabah babanları ara durumu anlat bana sahip çıkmayacaksanız sığınma evine gidicem de en azından haberleri olsun öyle karar ver yada bekle o ******** askere gidince git sende Allah korusun bişi yapar falan 
-Reklam-
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Babanlar arkanda mi?
tarafından
Yok malesef
(2,493 puan) tarafından
Allah'ım yardımcın olsun. Yuva kolay kurulmuyor kolay da yıkılmıyor. Ama bazı erkek müsveddeleri yüzünden zehir oluyor. Eğer bu adamdan olmaz diyorsan yoluna bak. Küçücük çocuğa şiddet uygulayan insandan(!) Ne köy olur ne kasaba zaten.
tarafından
Sagol Allah razı olsun ama başka çarem yok bana hayatı zindan ediyor başka bir çarem yok artık ne yapacam nasıl yapacam inan artık bilmiyorum ben bu gün ağlaya ağlaya iftarımı bir bardak suyla açtım sabahtan beri ağlamaktan gözlerim ağrıyor artık
(2,493 puan) tarafından
Hiçççç hayatı kendine zehir etme. Sen de insansın ve sabır sınırın var. Çocuklarını düşün böyle bir ortamda büyümesini ister misin? Yanlış anlama illa boşan demiyorum. Ama o evin içinde olanları sen yaşıyorsun. Nereye kadar böyle devam edecek? En doğru kararı yine kendin verirsin. Ama bir an önce huzuru sen de tat. Olmadıysa olmasın belki böylesi daha hayırlıdır.
tarafından
Çok çok haklısın artık zorlamanın bir anlamı yok gerçekten  çok yoruldum yeter artık
0 oy
(315 puan) tarafından
Canım babanlar tutup seni gene kocana vermezse babanlara git tabi 
tarafından
Beni yine verir o yüzden gitmek istemiyorum oraya hiç
(315 puan) tarafından
O zaman gitme canım kadın sığınmaya git ALLAH yardım etsin ama en doğru karar bence ömür boyu mutsuz olmaktansa
tarafından
Aynen Vala yoruldum artık ne yaptıysam düzeltemiyorum
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Öncelikle Allah yardımcın olsun canım inşallah biran önce kurtlursun o pislikten derdine nede el kadar çocuğu dövüyo o pisliğin sen 9ay ewe Barka gelme gel çocuğa saldır bu nasıl adilik ya yemin ederim şu çocuklara bi fiske dahi vuruyorlar ya içim ciz ediyo evlat ne demek hiç tatmadım ama benim için çocuk bi başka belkide ewlat özlemi cektigimden bilmiyorum ama haber ver mutlaka yarın ben merak ederim inşallah kurtlursun canım seni tanımıyorum ama
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Eşin sıkıntı çıkarmasın cnm askere gidecekmiş zaten 10 gün sonra. O zaman git bence
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun ailen arkanda ise oraya git derim ya kıyamam

Tez zamanda rabbim canini alsın öyle pisliğin ya geberesice elleri kırılsın inşallah 
0 oy
tarafından
Sığınma evine git bence de ilk iş devlet e sığın annenler e de haber et. Bence    durum un hiç oluru kalmadıysa 
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Eşinin askere gitmesini beklesem senin için daha rahat olmaz mi
0 oy
(907 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Çok üzüldüm sana ve çocuklarına. Bellki baban gitsen seni geri vericek. Gitme ailene. Sığınma evine git. Zordur oralar ama en azından kafan rahat olur. Bir arkadaş yazmış İzmir iyi diye ara istersen 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Boşanmakta büyük nimet.. Çok üzüldüm halinize. Zaten askere gidecekmiş ne kadar kalacak. Ev sizinse o gelene kadar evde bekleyebilirsiniz. Yoksa da gidin kadın sığınma evine daha mutlu olursunuz yeni bir başlangıç yapmış olursunuz
0 oy
(163,564 puan) tarafından
ailen arkamdamj destekcinmj
0 oy
(2,515 puan) tarafından
Sığınma evine git güvenli olur 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,405 soru

24,182,989 cevap

336,438 kullanıcı

...