0 oy
277 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (38 puan) tarafından
Meraba kizlar 26 haftalik hamileyim daha ne bebeye ne kendime hic bisey almadim kaynanam almiyor 8 ayindan sonra aliriz diyor ne olur ne olmaz henuz erken diyor benimde moralimi bozuyor acaba almalimiyim

11 Cevaplar

0 oy
(855 puan) tarafından
al canim erken dogum olsa ne olacak
(855 puan) tarafından
bisver sen onu icinden ne geliyosa onu yap sen dogracan o degil yarin agirlastigin zaman da istemedigin birsey yada hosuna giden birseyi alamican cik al
(38 puan) tarafından
Param yokki benim o alcak annemde yanmda diyil
tarafından
Erken dogum olsa cnm ben 29 da fogum yaptim bitane bile kiyafet istemiyorlar bir bez bir sut sagma makinasi poşeti yetiyor 2 bucuk ay boyleydi bizde
tarafından
O ne zaman istiyorsa alabilir, eşiniz size para versin, siz çıkın alışverişe. Kaynananizin keyfini mi bekleyeceksiniz?
tarafından
Yani dogru insan kendisi seçmek begenmek ister rahat rahat sonrada kafasina yatani alir kayinvaliden de senle gelir bence alisverise o gereksiz bu gereksiz der bence simdiden buna bile karisiyorsa onada karisir
-Reklam-
0 oy
tarafından
sadece bebek odası mobilyasını 6.5 aylıkken sipariş verdik çünkü 1.5 ay teslim süresi vardı. geri kalan herşeyi 8. ayda aldım. 1 haftada bütün eksiklerini almıştım. hatta pandemi nedeniyle internetten almıştım. çok erken davranmaya gerek yok bence. ama tercih meselesi tabi.
0 oy
tarafından
herhalde kaynanan nazar olmasın diye yapıyor ama 8. ayda da alışveriş yapmaya enerjin kalmıcak
(38 puan) tarafından
Bilmemki
0 oy
(36 puan) tarafından
Benim kaynanamda 7. Ayda alırız alma dedi Bn aldim sonra birsey demedi o da aldı şuan 33.haftaligim herseyi tamam şimdi bayramdan snra nasipse odasını da kurcam kalsın yap sende ne olacağı belli olmaz 
0 oy
(3,024 puan) tarafından

Canım benim sorunlarım vardı doğuma 2 hafta kala her şeyi aldım de odayı dizdiim Ama ne olur ne olmaz eğer imkanın zamanın varsa şimdiden yap :)

0 oy
(163,353 puan) tarafından
basla ufakdan ileriki haftakarda agjrlasirsin zor olir
0 oy
tarafından
Bence almaya başla 
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Ben 21de başladım 31 32de bitirdim. İyiki erken bitirmişim sonra çok ağırlaştım 
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Herşeyini odası dahil iki üç aylıkken hazırlayan bir çiftiz ve sana sesleniyorum mutlaka erkenden herşeyini hazırla erken doğum olursa kalırsın öyle ben iyi ki diyorum çünkü 32 haftalık doğum yaptım mesela
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Kayınvaliden neden karışıyor ki ben 27. Haftada başladım alışverişe 
0 oy
(3,124 puan) tarafından
8. Aya girdim o kadar agirlastim ki yürümek bakkala gitmek bile zor geliyor bu halde alışverişe filan hiç halim yok 8 ay baya geç ne diye bekletiyor ki hem bir sürü iş olucak yıka kurut utule katla evin detaylı temizliği filan zaten insan yoruluyor bir de bununla nasıl ugrasicak 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 242 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 175 göst.
0 oy
4 cevap 334 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde Ummu ahmet yasin (2,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 264 göst.

Kategoriler

1,469,477 soru

24,072,763 cevap

330,773 kullanıcı

...