0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (662 puan) tarafından
Kızlar kiralik ev tuttum ama sıfır bina olduğu için elektrigi açılmadı 2 aydır adam oyalayıp duruo mutait  3. Katında oturan var şantiye elektirigi kullanio ona da sormadım ne kdr geldiğini faturanın sizce çok gelir mi şantiye elektrigi sorun yaratır mı 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok uçuk geliyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geliyo kuzum biz neler çektik, evinde elektrikli soba yakan olurdu ama fatura toplam geldiği için yakmayan o yakanın faturasını da öderdi,hak yani. Allah'tan halloldu 
0 oy
tarafından
Bizim oturduğumuz bina şantiye elektriği kullanıyor imarda bir sıkıntıdan dolayı. Sadece bir ay denemek için buzdolabı hariç hiç bir şey kullanmadım izne gittiğimizde 230 TL gelmişti sen düşün gerisini
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Bence çok gelir biz yıllar önce şantiye suyu kullanıyorduk 9 yıl önce normalde su 20 geliyorsa şantiye olduğu için 110 falan geliyordu öyle düşün canım 
0 oy
tarafından
Fazla gelir kuzum
0 oy
tarafından
Eşim değil de babam müteahhit

Çok gelir canım 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Çok gelio malesf bizim binada öle iskan alınmadı gelen fatura bölüşulürdu 10 daireye ama kimi az kimi çok kullanio hak geciodu iskan gelince faturalar zaten birden düştü 
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Benim eşim müteahhit cnm hep der şantiye elektrik suyu aşırı gelir diye. Normal eve 100 de şantiyeye 300
0 oy
tarafından
Şantiye elektriği çok gelmez. Ama iskan alamamıştır o yüzden elektrik açılmaz. Müteahhiti sıkıştırın biraz daha 
0 oy
tarafından
Çok geliyor elektrik su . Bizimde öyleydi kaç daire varsa bölünüyor Du ona ragmen çok geliyodu. Ne zman abonelik başlatılacak İş bişey demediler mi 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,607 soru

24,047,071 cevap

329,446 kullanıcı

...