0 oy
143 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (976 puan) tarafından
Kizlar aksama misafir varda kiyma cikarttim . Guvecte kofte yapayim diyorum ama sebzeli sekilde . Altina patates puresi ustune sebzeli kofte ustune besamel sos ve kasar koyayim istiyorum . Sizce sebzeleri kofteleri tavada kizartip da ayri ayri karistirip koyayim yoksa tavada pisirip guvece mi doketim nasil yapayim 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızartırsan daha lezzetli olur canm ben her yemeği kızartarak yaparm 
(976 puan) tarafından
Tek tek kizartip koyayim guvece dimi canm salcali sos dokeyim az da olur mu oyle
tarafından
Olur canm , evet tek tek kızart kuzum mesela patatesi kızart sonra biberleri vs en son köfteyi kızart afiyet olsn şimdiden
(976 puan) tarafından
Saol kuzum oyle yaptim cok guzel oldu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sorunu anlamadım canım ama sebzeler ayrı bir tavada sotele hafif köfteyi de ayrı kızart bunları güvenle koy Bi on dk pişir sonra beşamelini koy kaşarıno koy kızarıncaya kadar pişkin al fırından şipşak
(976 puan) tarafından
Tamm canm ayri kizartinca guvece salcali sos yapayim dimi
tarafından
Kuru kalmasın istiyorsan salçayı suda aç canım köfteyi ve sebzeleri güvence koyduktan sonra üzerine dök. Sebzeleri salçalı soteleyip su eklersen sulu yemek tadı olur
(976 puan) tarafından
Saol kuzum oyle yaptim cok guzel oldu .
0 oy
tarafından
Ayrı ayrı sotele sonra birleştir 
(976 puan) tarafından
Saol kuzum oyle yaptim cok guzel oldu

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 625 göst.
26 Nisan 2020 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
4 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya_42 (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 252 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.
30 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde sweet rainbow (205 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,643 soru

24,101,370 cevap

332,431 kullanıcı

...