0 oy
1,298 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kızlar perdelerinizi nasıl ütüluyorsunuz benimki hep kırışık olmuyor bi türlü ısıyı artırınca yandı ya sınır oldum 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
ben hic perds utulemedimm :)
tarafından
hayrr ben hiccc gormedimmm :)
tarafından
Benimkide ütülemedi :)
tarafından
valla bende sırf kırışık diye utuledim ama yandı
tarafından
kiz perdeyimi yaktinn
tarafından
ya sorma yandı diyom ya ondan soru sordum sizinki nasıl diye :)) hep kırışık gözümü yordu valla aldım utuleyeyim diye hangi ayara koysam olmadı ben ütü yaptıkça kırıştı en son ısıyı artirdim ütüyü koymamla perde yapıştı kaldı valla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben ütülemiyorum yıkadıktan hemen sonra asıyorum 
tarafından
canım bende hep öyle yapıyorum ciksrdihim gibi aşıyorum ama perde çok kalitesiz herhalde hep kırışık
0 oy
tarafından
Perde utulemem ıslak asarim
tarafından
galiba perdesi yanan tek kişiyim:)))
tarafından
Bana da öyle gekdi ☺️☺️☺️☺️☺️
tarafından
baksana kimse utulemiyo ona rağmen kırışık değil demekki
0 oy
tarafından
Ben store perde kullanıyorum hic ütüleme gereği duymadım 
tarafından
hımm eşimde hepsini stor yapalım diyo ama bend e hiç stor kullanmadım yıkamasi falan gözümü korkutuyor
tarafından
Banyon müsaitse dusakabine asıp yıkayabilirsin canım aslinda kolay yikaniyor cabuk durulaniyor. Bazi halı yikamacilar perdeleri de yıkıyor oyle de verebilirsin
tarafından
ayy böyle anlatınca daha bi korktum banyom küçük yenilicez yakın zamanda daha da küçük olcak ama ben bu şekilde bile perdeye sahip çıkamadım kaldiki stor
tarafından
Sen bilirsin canim
0 oy
(25,178 puan) tarafından
Ben ütülemiyorum buruşmuyor makinede direk ıslak ıslak asıyorum oh mis. Sadece güneşliği ütülerim
tarafından
bende güneşligi diyorum zaten tüllerim kirismiyor sen nasıl utuluyorsun ayarı nerde ütünün
(25,178 puan) tarafından
Hee pardon yanlış anlamışım valla ütü ayarından hiç anlamam ki kocam ütücü oldugu için o ayarlıyor Bi kere daha ellemiyorum :D
tarafından
gerçekten mi sorabilir misin benim arzum marka utu  derece kaç olmalı perde için bi deyiversin kız:))
(25,178 puan) tarafından
Aaa benimkide arzum dur bakayım :D
0 oy
tarafından
Perde programinda yikiyorum hemen asiyorum kirismiyor gûç mu yeter perde ütülemeye 
tarafından
perde ayarı çok uzun yıkıyor bende genelde sık sık yikadigim için gerek duymuyorum kısa programa stiyorum ama çok kırışıyor bide sadece güneşligi ütülemek istiyorum çünkü çok kırışık  youtube da görmüştüm katlayıp koyuyorlardı acaba ondan mi çok kırışıyor
tarafından
Mina toprak: kız köye gittik iki gün kafa dinlemeye mübarek telefonlar hiç mi çekmez :))

Niye katlayip koyuyolar acaba anlamadim ki
tarafından
Heee yokluğun beliydii:)
tarafından
Çok isterdim dogum yaptim.demeeyi ama malesef
Millet zaten oturtturdu beni sen sakin bi is yapma dogurursan napariz diyorlar. :)
tarafından
bilmiyorum canım hatta alışkanlık oldu çamaşırları bile katlayarak koyuyorum hem daha çok sığıyor hemde makine sıkarken ses çıkarmıyor ama perde de kırışıyor onun yüzünden demekki
0 oy
tarafından
perdenin üstüne bi tülbent serip ütüle canım perdende naylon oranı fazla sanırım yanıyorsa eğer 
tarafından
evet ya parlıyor poşet gibi ütüyü koyduğum gibi yapıştı ama yazmayla da denedim yazmam da yandı yazık oldu valla düşürünce ayarını utulemiyo daha da kırışık oluyor
0 oy
tarafından
Ütü yapmıyorum hiç ıslak asiyorum ütü yapılmış gibi duruyor zaten. Sadece fonları utuluyorum
tarafından
ben soruda güneşlik diye not düşmedim ondan oldu :)) hangi ayarda utuluyorsun canım
0 oy
tarafından
ustune uslak yemeni koy utule canim
tarafından
ıslak mı yapayım perde çok kalın duzelmiyo ki
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Canım ben ütülemiyorum makinadan çıktığı gibi direk asıyorum gerek kalmıyo düz oluyo 
tarafından
sagolun canlar herkes aynı yapiyomus uzun bi süre bende öyle denicem bakalım inşallah düzelir
(1,818 puan) tarafından
Düzelir canım bide öyle dene
tarafından
aynen canım bi yapayım bakam
0 oy
tarafından
Benim perdelerime ütü gerekmiyo canım hemen yıkar asarim
tarafından
sağol canım cvp için:)
0 oy
tarafından
Bir tek mutfak perdem patiska kumaştan onu ütülerim diğerlerini ıslak ıslak asrım o kendi açılıyor durduğu yerde zaten uğraşmam ama ütülemem gerekirsede makineden ciktigiyla ıslak ıslak hemen ütülerim yoksa açılmıyor kirisigi 
tarafından
ayy sorma toptan biter iş derdi :))) geçen gün atletimin askısı sutyen askisina takılmış ettim etmedim tek elle çıkaramadım en son bi sınır geldi tuttum bi çektim kopardım:)))) eşim kızım izlerken korktular sakın ol tamm dediler :)))
tarafından
Hahahah bazen bende yapıyorum öyle fevrilikler yatak duzlenmeyince yada sınir bozucu bir kirle uğraşırken bir sınır geliyor ") bu ara en çok kizin oyuncaklarına sinirleniyorum bi arabası vardı kızdım çaldım yere babası görmüş buna ne oldu diyo oda annem kızdı çaldı yere kırdı çok sinirlenirdim galiba diyo "))
tarafından
:)))) seninki de iyiymiş güldüm kız allah seni emiii oyuncaktan ne istedin bizim köşede büyük kutu var ona koyuyor dışarda görsem olduğum yerden bi firlatiyom baskett:))) kizimda ağlıyo sen niye atiyosun oyuncağımı diyo
tarafından
Ay ne yapıyım ya topla topla aynı topla topla aynı bir kısmını attım bir kısmını caldirdik hala çoğalıyor bir yandan gece vakti diyom eşeysiz üreyip artıyorlar her halde ")) şuanda bile ortalık oyuncak dolu deliyooreeemmm ")
tarafından
çok kirleniyorlar bide kizim bulasik yiksrken getirip veriyo bunları da yıka diyo:))
0 oy
tarafından
Canim ütün neden yandiriyor tababi flan mi kötü suyu varmi bunlari kontrol et cok actiysan az daha kisicaksin demekki azar azar kisarak dene bakalm bende hic ütü ayarını falan anlamam biraz kisarm baktm utulemiyor biraz acarim baktm iyi buharina basa basa utulerim 
tarafından
ahh caniminici ütüleyen biri çıktı:)))
tarafından
Karışıyor nasil oluyor anlamiyorum:D
0 oy
(228 puan) tarafından
Hic ütülemem canım ben cıkrdıgım gibi asrım hic buruşmaz
tarafından
tmm canım sağol cvp için:)
0 oy
(2,445 puan) tarafından

Yıkar asarım kendi kuruyarak düzlenir kiz bas olur mu ütülemekle:angel:

tarafından
yaktım zaten ya hiç deme aklıma tüküreyim:)
(2,445 puan) tarafından
Ben sıkılıveriyorum ondan pek girismem öyle zahmetli işlere :) bi daha yapmazsın artık kuzu geçmiş olsun :)
tarafından
sağol canım yo yapmam zaten istediği kadr kırışık dursun amannnn :)))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 66 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,609 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.
27 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 303 göst.
17 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 409 göst.

Kategoriler

1,468,683 soru

24,062,246 cevap

330,186 kullanıcı

...