0 oy
251 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (31 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bugun sabah basim dondu once sonra midem bulandi ve kustum bunun sebebi midemimi usutmek yoksa hamilik belirtisi olabilirmi

6 Cevaplar

+1 oy
(4,712 puan) tarafından
Herşey olabilir. 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Oyle sorular sorıyosunuz kı 25 senelık doktora sorsan tahlıl ıster zehırlendın belkı yanı nerden bılelım
+1 oy
tarafından
vitamin eksikliği tansiyon bile ola bilir.
tarafından
kanazlığı.
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Ben kendi hamileliğimi bile 6 aylık olunca anladım baygınlık geçirdiğim için o yüzden cevap vermemem daha doğru olur :) 
(1,494 puan) tarafından
Aboo kız 6 ay boyunca adet mi oldun düzensiz falan miydi ay ne güzel süpriz olmuştur çok güzel herşeyi belliyken öğrenmek şimdi acaba kız mı erkek mi diye merak icindeyin
(1,295 puan) tarafından
:)) adetim duzneliydi hiç belirttim yoktu sadece başım döndü bayılmışım uyandığımda hastanedeyim kan testlerinde anlaşilmis zaten hamile olduğum ultrasonda kalbi dinlendi kızının maşallahı var korkma diyince öylece kaldım hamile miyim ki ben dedim evet bilmiyormuydun dedim eşime seslendim şimdi 7 ay oldu doğuma iki ay kaldı ve karnım hala daha hiç yok :))
(351 puan) tarafından
Vayyy.Çok güzel bisey..Böyle bir supriz isterdim ben de...Çok heyecan vericiymis..Degisik gerçekten.. Ne mutlu size..Hayırlı uğurlu olsun..
(4,583 puan) tarafından
Aha bnden beterleri varmış bende üç aydan önce anlamiyom ikiside öyle oldu:)
(1,295 puan) tarafından
Teskur ederim canım amin Allah isteyen herkese nasip etsin inslah
(1,295 puan) tarafından
Sen yine üç ayda öğreniyorsun ben bayilmasam doğumda öğrenecektim kesin
(4,583 puan) tarafından
Oda gülsem mi ağlasam mı olur insana ya çabuk bitiyor bizim hamilelikler diyordum ama senin hepten az kalmış çocuk helloo demiştir ultrasonda:)
(1,295 puan) tarafından
Direkt cinsiyeti öğrendim ilk bebek zaten  8 aylık evliyim 7  aylık hamile bir aydır hamile taklidi yapıyorum hiç belli olmuyor çünkü yalandan naz falan yapmaya başladım :)))
(4,583 puan) tarafından
Ne güzel kilolarla ugrasmican işte:)
(1,295 puan) tarafından
Yok ya hamile kaprisi yapmamak kötü bence
(4,583 puan) tarafından
Yap bacım onun kiloyla bı alakası yok ki
(1,295 puan) tarafından
Kız bugüne kadar belirti yoktu şimdi varmış gibi yapınca çok belli oluyor eşim dalga geçiyor :))
(4,583 puan) tarafından
Demi orasida var:))
0 oy
tarafından
İkisi de olabilir ama 
0 oy
(351 puan) tarafından
Hersey olabilir...Coronavirus un belirtileri de böyle...

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 168 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.
0 oy
0 cevap 43 göst.

Kategoriler

1,470,232 soru

24,083,448 cevap

331,324 kullanıcı

...