0 oy
100 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Merhabalar Herkese, hayırlı ramazanlar.

. Süt konusunda benim gibi çok çekenler muhakkak vardır diye bu postu giriyorum.. 

Ben sezaryen doğum yapmıştım ve sütüm çok geç geldi ve yetersizdir ilk 3 ay mama+anne sütü olarak devam ettik. Emzirme danışmanları ile görüştüm çünkü artık canım gerçekten yanmıştı ve psikolojik olarak bitmişim süt yeterli gelmediği için. (süt konusunda çevre baskını az çok bilirsiniz) her ne ise emzirme danışmanı bana solgar bira mayalı B12 önerdi bunun yanısıra ben bestlak damla da kullanıyorum. Daha önce iki göğüsten 40 cc gelmezdi. Şu an tekinden en az 80 cc geliyor. Ve bazen bu miktar 120 cc yi buluyor. Hatta dün gece tek göğüs 120 çıktı. Umarım sizlere de fayda sağlar. Çok öneri de bulunmak istemem herhangi bir yan etkiye karşı fakat emzirme danışmanı zararı olmadığını söylediği için paylaşıyorum  

6 Cevaplar

0 oy
(3,740 puan) tarafından
Teşekkürler canım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post çıksın 
0 oy
tarafından
Çok teşekkür ederim canım bilgi için post  yukarı çıksın cidden de  ....  Bi de bunlar  eczane den mi alınoyor doktor mu yazıyor. Nasil temin edebilirim canım  acaba 
tarafından
Ya valla en çok da şu psikolojik baskı yok mu    bebeğe zaten yetemedikçe endişeleniyon. O da tuzu biberi oluyo
(48 puan) tarafından
İnsan kendi kendini yiyip bitiyor.. Hele lohusa dönemindeysen.. Zaten her şeye ağlayıp duruyosun bide başında sütün yetmiyor bu çocuğa, ayy mama mı vercen şimdi diyen bir insan(!) topluluğu varsa psikolojik sorunlar kaçınılmaz oluyor.. Ben artık, benden yeterli miktarda süt gelmiyor diye kendimi eksik ve gereksiz görmeye başlamıştım.. Düşünün ki ne hale getirmişler beni. Ama bu da bir hak ve ben beni zor duruma sokanlara hakkımı helal etmiyorum
tarafından
Aynen katılıyorum ben ilk bebeğim üç ay em di sadece   obda beni hep süçladılar sen vermek istemedin diye  ikinci hamileliğim i öğrendim ilk denilen şey bu defa diğeri gibi yapma sakın ha bunu  emzir dediler gel de çıldırma
(48 puan) tarafından
Süt ya da mama her ne ise.. Bebeğin karnı doyuyor mu ona bakıyorum ben.. Kim istemez ki bebeğine yeteri kadar süt verebilmeyi ya da yılını doldurana kadar emzirmeyi.. Ağzı olan konuşuyor kimse kimseyi düşünmüyor
tarafından
Aynen canım aynı yoldan geçenler de aaynı
0 oy
(510 puan) tarafından
Nerden alabiliriz canım eczaneden reçetesiz alabilir miyiz 
(48 puan) tarafından
Tabiki.. Reçetete gerek yok
0 oy
tarafından
Canım ya foto ları   varsa bi ata bilirmisin intte bakın dım  ama. Değişik   ler  var bi sürü. 
(48 puan) tarafından
Ekliyorum foto
0 oy
(1,466 puan) tarafından
O Solgar çok kilo aldiriyormus diyorlar yaa. Yorumlarda hep öyle yazıyordu bnde alacaktım da
(48 puan) tarafından
Kilo inanın umrumda olmadı. Süt konusunda çok çektim.. Ama iştah açtığı bi gerçek

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 189 göst.
0 oy
0 cevap 102 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,325 cevap

334,363 kullanıcı

...