0 oy
1,706 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kaynanamla birlikte köyde oturduk bir müddet. Yeni hamile olduğumu öğrenmiştim kaynananin 6yil temizlemediği evini temizledim duvarları felan silmiştim. Eşim annesinin yanında temiz yapmış mıyım diye kapının üzerini kontrol etmişti aksi gibi orayı da silmemisim bak burda hala toz var demişti.. çok ağrıma gitmişti sizin eşiniz evinizin temizliğine takılır mı?

47 Cevaplar

0 oy
(9,232 puan) tarafından
Evi b k götürse umru olmaz ama ben okb tüm her gün temizlerim
-Reklam-
0 oy
(8,154 puan) tarafından
Evi poh götürse eşimin umrunda olmaz kaynanama gittigimde de temizlik yapma der ben yaparım yine de
tarafından
Şuan eşimle ayrıyız abimle konuşmuşlar eşimde demiş bir kere bile annemin evini temizledi demiş..
(8,154 puan) tarafından
Desin dursun mecbur musun sanki
tarafından
Değilim ama neden böyle bir beklenti içindeler onu bilmiyorum.
(8,154 puan) tarafından
Klasik işte anasini savuncak ya ondan nereden vuracağını bilememis
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Ayip etmis.tam tersi kusur kapatmasi gerekirken hic olmamis .orayida kendisi silsin
0 oy
(161 puan) tarafından
Hic yapmasam gözüne batmaz yani umrunda deyil pis yada temiz ama ben haftada 2 kez yaparım bende ne cok titizim nede pasaklı orta ama seninkide ayıp etmiş dua etsin temizlemissin insan bir eline sağlık der
0 oy
tarafından
Hic umrunda olmaz yapmisim yapmamişim takmaz bazen haftasonu beraber yapariz yani oyle kapi ustu falan kontrol etmez 
0 oy
(874 puan) tarafından
İlk evlendiğimiz zaman temizlik yapacaktım yine her pazartesi büyüük bir temizlik yaparım annemlere de öyleydi akşam üstü aradı napıyorsun falan temizlik dedim akşam eve gelince ankastreyi kontrol etti bende dedim ki bundan sonra temizlik yaptığımda kirli kalan yerleri eline bez alıp sen sileceksin ben ellemeyecem dedim zaten daha da kontrol etmedi
0 oy
(14,412 puan) tarafından

Kaç yıllık oğlu bi kere silivereymiş elinemi sıçmıllarki 

İnsan görmemezlikten gelir :angry:

0 oy
tarafından
İşte erkeklerde bu var anasının evi b***götürse umurunda olmaz ama karısı evi temizleyince titiz olurlar
(1,453 puan) tarafından
Aynn bnim eşimi anlatmışım bacım
0 oy
tarafından
Hiç takılmaz çok şükür,daginigim sadece o huyumu sevmiyor
0 oy
(5,219 puan) tarafından
Asla kadın işine karışmaz o ne oyle kendi yapsin ozman aksine çok titizim diye yakınır yapma cok diye
0 oy
tarafından
Takılır benimki zaten en sevmedigim huyu çamaşır makinesini çalıştırması 

Evde olmam uyurum bi bakarım makineyi çalıştırmış sanki kendine kalmış saolsun 2 3 kıyafetimi heder etti ondan beridir tepkiliyim 

Ama yardımcı da olur çamaşır serer balkon yıkar etrafı toparlar
0 oy
(3,272 puan) tarafından
Yok asla karışmaz da eskiden bu olaysa çok takilipta kendini sinir etme aşkım 
0 oy
(448 puan) tarafından
Bezi verseydin al sen devam et deseydin keşke. Benim eşim karışmaz hamileyim Bende. İzin günlerinde beraber temizlik yapıyoruz. 
0 oy
tarafından
Şakamı yapmak isdedi acaba bak burasi olmamış gibiisindennn 
0 oy
tarafından
O kapıyı alır sana takarım 6 senedir sen ne halt yemeye temizlemedin derdim ben olsam etrafta da kim varsa takmam o kimki benim yaptığım temizliği kontrol edecek 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Bnim eşim çok takıntılı en çok kavga ettimiz konu bu olmadık yerlerde toz pislik arar sonra niye temizlemedin diye kavga eder takıntılı bnmki o konuya
0 oy
(6,156 puan) tarafından
Kendi evimde titizimdir parmagini istediği yere atsin bulamaz :)) bakmaz asla   bakmis olsa oyle dese alinmam ben hadi orayida sen sili ver derim:)))
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Benm esim sagolsun yardim eder bana. Bana oyle yapsa elinw bi mendil al kendin sil derm yani 
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Eşim başak burcu temizliğe takılır dağınıklıktan nefret eder mesela.. 
0 oy
(858 puan) tarafından

Benim eşim aşırı titiz biri evim asla dağınık pis olamaz keza bende ayniyim ama her zamanda tam anlamıyla yetişemiyorum o zamanda büyük sıkıntı oluyor bende gözün görüyor madem sıl bana ne söylüyorsun derim kendi siler:)

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,229 göst.
12 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 463 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 248 göst.
27 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 413 göst.
18 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,266 soru

24,041,981 cevap