0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ürün sattım banka hesabına aktardım parayı işlemi iptal etmiş g.drop hesabında da yok para nereye gitti anlamadım bilgisi olan var mı yardımcı olursanız sevinirim

4 Cevaplar

0 oy
(2,563 puan) tarafından
İade mi talep etmiş satici
tarafından
Satıcı onay verdi dün param yattı uygulamaya bende banka hesabına aktardım banka hesabına aktarılmamis iptal edilmiş ama uygulamada yada bankada psra yok nereye gitti anlamadım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bekleyen bakiyelerim ve onay bekleme kısmı var canım muhtemelen onay bekleniyor olan yerdedir bir kaç saat sonra hesabına geçer 
tarafından
Yok kuzum baktım  satıcı onayladı zaten para hesabıma yattı bende banka hesabına aktardim dün banka hesabına aktarım iptal edilmiş ve para hiçbir yerde yok ne uygulamada nede banka hesabında
tarafından
O banka hesabına aktar deyince 24 saat gibi bir süre var kuzum hemen aktarmıyor yani muhtemelen ordadır
tarafından
Hızlı para çek kısmı vardı 6 saat içinde yatiyormus öyle yazıyordu neredeyse 24 saat oldu canım
tarafından
Aklıma başka birşey gelmedi kuzum destek hattına sor
0 oy
(2,525 puan) tarafından
Destek hattına bağlanın
tarafından
Bağlandım 1 iş günü içinde cevap vericeklermis  meraktan catliycam nereye gider para :)
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Bankayı ara 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 896 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 218 göst.
19 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
+3 oy
26 cevap 1,305 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (18,382 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,120 soru

24,026,687 cevap

328,460 kullanıcı

...