Ya kızlar biliyorsunuz ben teyzemlerde kalıyorum iki hafdadı geceler evime gelib sabahlar gidiyorum. Neyse iki hafda önce ben daha geceler evime gitmiyorken teyzemin kızı cocuguyla geldi oraya yani annesinin evine. Gece gec oldu diye kocam dedi be göturub sizi evinize bırakırıb arabası var evleri bizm evede yakın neyse onlar gittiler. Kız araba hasdası para biriktriyor ki araba alsın eve kocam bırakırken kocamdan rica etmis arabasın surmeyi. Kocamda vermis isde yanında oturmus yardım etmis falan. Usdunden bir hafda gecdi kocam bana söyledi ki haberin varmi teyzenjn kızına araba kullanmayı öyrettim dedi ben nezaman dedim isde anlattığım gibi annlattı bana. Sana söylenedimi teyzenin kızı dedi ven hayr dedim. Neyse. Simdi iki hafda gecib yine anlatmadı bana kız kocan bana araba kullanmayı öyretti diye. Yaa biliyorum hayatta öyle bir sey olmaz agzıma dahi alamadığım seyi siz bildiniz anladınız beni . Kocam bana söyledi gizletmez benden bir sseyin. Ama teyzemin kızının söylememesi gıcık ediyo beni. Ben bekarken beni hep kocasından kıskanırdı hiss ederdim ve söylerdide yan tana geıdiniz tokalasmayın derdi falan bende buyuk kusmusdum ondan kicasına selam bile vermezdim o geldimi ayaga bile kalkmazdım evlendim simdide öyle ama o benim kocamla öpüsüb görusur yani kıskanmam. Ben ama simdi icim bi tuhaf yaa ne yapayım bilmiyorum söyleyeyimmi bilsiyumi. Belki hafda arası yine gelecek söylemeyi plannlıyorum." Aaaa kız kocamla araba kullanmısız bana kocis söykedi ne iyi diye " söylicem koy bilsin bildiymi ne munasibet yaa mesala o gun odada uzanmısdı teyzemlerde kocam odaya bi daldı ben mesela onu yapmazdım onun kocası uyusaydı ya uzansaydı kapıyı çalmadan asla yapmazdım cok sinirime dokunuyor napıyim kızlar belkide abartıyorum bil iyorum ben bisey takdımmı her sey gözme batar. Uff canm cok sıkkın...
Hakkınızı helal edu uzun yazdım ama nolur bana meslahat verin ....
Ne alaka ki kendi kocasini kiskaniyorda senin kocandan direksiyon dersi almaya nerden yuz buluyor kocandada var nolursa olsun uygun olmaz diyip gecebilirdi rahatliga bak kizdaki kocasi biliyo mu acaba ? Ben olsam kocasinin yaninda soylerim teyze kizi ehliyeti ne zaman aliyosun ogrenmisin kocamdan baya derim insallah da kocasi bilmiyodur hakkindan gelir onun :D
Valla bi arkadas ibretlik olay diye bi post açıp bi akrabasının olayını anlatmıştı bnde bi kız kardeşin ablasına yaptığı hainliği yazmıştım hatta (kız eniştesinden hamile kaldı) . Bu devirde kız kardeş ablaya herseyi yapıyo kardeşe güven olmuyo sen kuzenden bahsedşyosun tabiki mesafe koysun. Bn olsam öyle insandan eşimi kıskanırım. Eşim bnim kız arkafaslarımla telefondada konuşur yüz yüzede görüşürüz hiç kötü.bişey gelmez aklıma ama buntarz bi insan olsa kesinlikle kıskankrdım
Benim eşim kuzenlerimle samimi olacak ha önce eşimin hakkından gelirim. Ki kadınlar hisseder hiç dürduk yere biseyden kıl kapmazlar eğer öyle oluyorsa mutlaka bisey vardır. Benm dilim sivridir ne hak ediyorsa söylerdim hayırdır ne oluyor yani. Ha o kızla muhatap olmazdim anladığım kadarıyla pekde sevmiyorsunuz birbirimizi teyzene soyle bence.
Sizce konusayımmı
Ben senin yerinde olsam istemem asla . Neden onun kocasi altından mi yapılmış hareketlere bak ben asla istemezdim. Şu hayatta kimseye güvenemem guvensem bile içimde kuşku kalır. İşyerindeki ablamiz kocasi onu teyzesinin kızıyla bırakıp kacmisti yalnis anlama asla banada hep derdi yalnis anlama kızım böyle böyle die benimde amcam kızı dul du benden 3 yaş küçük dükkana yanıma gelir giderdi esimle sohbet ederlerdi insan düşünmek istemiyor hiçbirşeyi ama Allah im korusun zaman inanki çok çok kötü. Sen o kadına söyle eşime selam verme kiskaniyorum de sende aynısını söyle kendisinin yapılmasını istemiyor sana yapıyor kusura bakmasin babamın kızı bana öyle dese biter benim için hadi yallah derim beyninden sorunlu heralde o kadın fırsat verme söyle yüzüne sende utansın bana diyosun sen niye kocamla araba kullanıyorsun de
Sen niye teyzenlerde kalıyorsun işin ilginç yanı gündüz giido akşam evine gidebiliyorsunuz gündüz orada ne işin var.Teyzenin kızı ile muhabbetinde birşey göremedim ama bu olmayacağı anlamanı da gelmez fazla samimiyet iyi degildir
Canim biz azeriler bele seylere yol vermerik ne qederde fagir olsam bele seye dozmerem o kimdiki yoldasivin masinini surur vallah men olsaydim o qiz kim olur olsun xalavin yeri basqa xalan gizinin yeri basqa agzinin payini ver en yaxsisi bilirsen nedi ne yoldasivi qoy onunla unsuyetde olsun nede ki ozun yoxsa pesman olarsan vallah indiki qizlari tanimaq olmur nolsun evlidi evli adam bu qeder hokka cixartmir ozde sen olmuyan yerde eyer xetrive deydise uzur istiyirem yaxsi xala qizina oxsamir yoyoldasın seni sevirki sene diyib en tez bu demeliydi yoxsa 2 hefte kecib hecne demir erinin yaninda de pert olsun gozun ustunde olsun onun heckime guven yoxdu vallah
Yemin ediyorum sen anlatırken yüreğim kabardı. Sanki ben yaşamışım gibi. Çıldırırım ben heralde. Bidaha ne teyzeme giderdim nede kızıyla görüşürdüm. Araya mesafe katardım. Kocamı da bi daha sakın öyle bişey yapmiyosun derdim.
Benimde amcamin kizi ..siz kuzen diyorsunuz qaliba:) Annemlerdeydim bir gun //Amcamlarla annemler ayni apartmanda .. neyse kuzen orda instaqraminda resim gosterdi bana ..bende bunun telefonunu elime aldim bu yan tarafa bakiyordu neyse ekrani kaydirdim kaydirdim hani bakinca kisilerindeki yaziliyorya iste o kisilerde kocamin profili vardi kiz cabuk telefonu elimden aldi ..bende birsey soylemedim ..soktaydim ..cunku benim esimin numarasi bunun kisilerine nasil girmis bilmiyorum . .hemen esime telefon etdim gel diye geldi Annemlere ..tum telefonunu alt ust etdim kuzenimin numarasi yoktu ..acikcasi kiskandim kiskandimda derken icime kurt dusdu .. benim esimin numarasi neden bunda diye cunku aralarinda selamdan baska birsey yok zaten 2"yilda bir anca katsilasirlar ..halada icimde o benim sormadim kizada ..ama esas esimde yok
Yoo abartmysun senin kocanla hic bi bagi yok sonucta guvenme sakin . Yuzune direk soyle sen beni kocandan kiskaniyodun ama sen bnm kocamla araba surmussun bendemi kiskaniyim de . Belki onemsiz gorup soylememistir kuzenin sana ama esin soyledyse demkki ici rahat esinin yani pekte onemsiz ona gore . Ama esine deki kendi kocasi ogretsin istmyrum de . Valla zaman kotu bu devirde biraz abartmak gerekiyor modern insan olcam derken fazlada gevsememk gerek . Tas uzaktan gelmez derler
1,486,962 soru
24,308,655 cevap
344,590 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın