0 oy
341 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından
Geçen de sormuştum doğuma 5 gün var esimin 2 arkadaşı ve eşlerini iftar sonrası çaya cagirdim bu akşam. Çay yanına patates salatası, kedidili pasta, çiğ köfte, peynirli poğaça(fırından ev yapımı Alcam ablalar kendi yapıp satiyo hazırlar gibi değil) bide çerez koyarım diye düşündüm sizce yeterli mi? Normalde iftardan sonra çok şey yenmiyor ama şimdi hazırlık olur diye fazla yemeden gelirler muhtemelen

9 Cevaplar

0 oy
(45,023 puan) tarafından
Gayet rahat yeter.  
(3,146 puan) tarafından
Yani çokta hazırlık yapacak halim yok 38+1 oldum biliyolar zaten bide iftar sonrası saat ilerlemiş oluyor çokta ağır olmasın dedim
-Reklam-
0 oy
(256 puan) tarafından
Poğaça yerine kurabiye olabilir 
(3,146 puan) tarafından
Yarın kızımın beslenmesinde poğaça varmış ona da koyar aradan çıkarırım diye düşünmüştüm aslında :D kurabiye mi koysam ki poğaça ağır mi olur
(256 puan) tarafından
Yani kurabiye daha mantıklı geliyor bana zaten yemekten sonra olacak hamur işi olduğu için ağır olur
(3,146 puan) tarafından
Öyle yapayım o zaman ya kıyır kıyır çayla daha hafif olur
0 oy
tarafından
Yeter cnm 5 günün kalmış yorma kendini
(3,146 puan) tarafından
Ya zaten pogacyi el yapımı Alcam çiğ köfte de hazır zaten. Bi pasta bı salata elimden olcak bide evin temizliği var yani yeter heralde saat saat geç oluyo çok ağırdır olmasın dedim hanı
0 oy
(969 puan) tarafından
Masallah kiz daha ne olsun ben doguma 5 gun kala hayatla bagim kopmustu saglikla gelsin :)
(3,146 puan) tarafından
Teşekkürler ❤️ valla bende öyle ama tayinciuiz zaten 2 küçük kızım var bide bebegim olunca belki bı daha fırsat olmaz diye bı gazla çağırdım :))
0 oy
(3,493 puan) tarafından
İftar sonrası Çaya çok fazla degilmi tatlım sonuçta 8e doğru ezan okunuyor zaten tok gelecekler 
(3,146 puan) tarafından
8de okunuor gelmeleri 8 buçuk 9 olur gibi binalar yan yana :D ama hazırlık olur diye belki çok yemezler diye düşündüm ondan yarı aç gelip hepten ac kalmasınlar sonra :)
0 oy
(218 puan) tarafından
Daha ne olsun canim eline sağlık 
(3,146 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Kız kendini yorup aksama dogurmada 
(3,146 puan) tarafından
Yok yok her gün neler yapıyorum vallahi 2 küçük kızım var bide bu üçüncü olacak. Kaynnaami yardıma çağırdık hem doğum hem bayram temizliği çocuklara bakması vs icin gelmiyor allahsız karı doğumdan sonra gelecek bebeği görmeye. Bunca zaman bekledi 5 gün daha dayanır heralde :)
0 oy
(163,447 puan) tarafından
tatli olurda pogaca salata agir gelir
0 oy
(840 puan) tarafından
Yeter ya zaten yenilmiyor 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 475 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Avokado (1,183 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 170 göst.