0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar anneliğe hemen ayak uydura bildiniz mi ? 

Ben 18 yaşında hamile kaldım 18 yaşında da doğurdum :) yaşım ufaktı herkes yapamaz edemez çocuğu tek büyütemez diyodu. Ama hiç öyle olmadı anne olduktan sonra beni görenler gıpta ederek maşallah diye söylendi. Mesela kaynanam sürekli bana "hemen benimseye bildin mi " diyip duruyodu en sonunda patladim dedim ikide bir ayni şeyi söyleyip durma sen benimseyemedin diye bende mi oyle olacam demistim. 

Bebeğimi tutmamı mamasını nasil yedirdiğimi nasil bi özenle baktiğimi görünce herkes dumura uğramış gibiydi :D Benim bu kadar cabuk herseyi kavrama sebebim en ufak kardeşimi tamamen benim büyütmemdi ve tabiki annelik duygum ❤️

17 Cevaplar

0 oy
(4,875 puan) tarafından
İlk çocuk iyi de 2. Bebe çok zor be ☺️☺️☺️
(373 puan) tarafından
Evet öyle diyenler var işte onu daha yaşamadık yaşayacağız ve  göreceğiz
tarafından
Yaa neden ki
-Reklam-
0 oy
(804 puan) tarafından
Ben küçük kardeşimi büyüttüğüm için anlarım çocuk bakmaktan kızım var bitane herkes banada öyle der çocuğun gözünden anlarım hasta oldugunu
tarafından
Kucuk kardes faydalari
(804 puan) tarafından
Aynen meyvesi aldim
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Maşallah ben 27 yaşında doğurmama rağmen hemen adapte olamadım kızımla huyumuzu suyumuzu çözmemiz üç ayı buldu.
tarafından
Doğrudur canim rabbim saglikla buyutmeni nasip etsin
0 oy
(18,746 puan) tarafından
Bende hiç yabancılık çekmedim çünkü teyzelerim olsun yengelerim olsun doğum yapınca hep beni cagirirlardi yardim etmek için hemen alıştım anneliğe 
tarafından
Ne guzel canim
0 oy
tarafından
O benim yoldaşım oldu kaynanamda bazen cokmu seviyorsunn der sevilmezmi evlat can❤️
tarafından
Kesinllikle
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Büyük yaşta abla olduğum için kardeşlerime çok baktım annemi hamileliğinde ben götürürdüm hastaneye tecrübem yüksekti. Allah'a şükür kendi bebegimde de bir zorluk çekmedim
tarafından
Bizdensin :)
(1,965 puan) tarafından
Herkes kaynanama der yardım ediyor musun gelin yapamaz. Oda diyor gelinin bize ihtiyacı yokki bizden çok şey biliyor ben doğursam gelinden yardım alırım diyor :)) Ablalık tecrübe getirir ;))
0 oy
(3,162 puan) tarafından
Bence yas ilerleyince annelik daha zor geliyor. Bana öyle oldu yani. 28 yaşından dogum yaptım benimsemeye benimsedim qma eski hayatimi da cok özledim. Simdi yaşım 31 sayılır 2. Ye tovbeliyim:) ben üniversitede okurken erken evlenip çocuğu olanlara üzülürdüm ama simdi benim yaşımda olup da boyunca çocuğu olanlara gıpta ediyorum arkadaş oluyorlar resmen. Senin de öyle olacak insallah sağlıkla büyüt:)
tarafından
Amiin canim cümlemiz insallah
0 oy
(133 puan) tarafından
6 ay benimseyememiştim ben. Çok zor alıştım 
tarafından
Lohusalik sendromu galiba
0 oy
(3,825 puan) tarafından
Ben ana olmak icin doğmuşum . Lisede bile cocuk buyutcem diye bolum sectim ben heyyavrum heyy
tarafından
Hahahha anayim ben anaaa
(3,825 puan) tarafından
Ha sor okulda ogrendiklerinle cocuk büyütmek aynı mı diye alakası yok .
0 oy
(373 puan) tarafından
Ben de 17 yaşında hamile kaldım 18'inde de anne oldum gayet rahatım yani hiç zorlanmadım ilkinde kaynanam yanımda olmasına rağmen hiçbir şey ona bırakmıyorum sanki 5-10 tane çocuk büyütmüş gibi çok rahatlıkla bakıyordum yani bu yaşa kadar
tarafından
Ne guzel canim
0 oy
tarafından
Çok iyi uyum sagladigimi düşünüyorum :) 40 gün kayinvalidem vardı yanımda sonrasında sadece eşim ve ben büyüttük , şimdi bir yaşında:) ilana olmak için gelmişim dünyaya :) 
tarafından
Ne kadar guzel masallah
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Herkes ikinci bebekte zorlanır ben tam tersi birincide çok zorlandım ikincide yeni yeni anne olmanın farkındayım birinci çocukta herşey bana rüya gibi geliyordu sanki bebeğim gidecek ve ben eski hayatına dönecekmişim gibi yani çok tuhaf bi duygu
tarafından
Allah kolaylik versin canim
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Sezeryan oldum ben cok canım yandı 15 gun bebegı alamadım elime
tarafından
Dogrudur canim gecmis olsun
0 oy
tarafından
Ben de iki küçük kardeşimi büyüttüm yetmezmiş gibi ortaokuldan itibaren okuldan eve gelip yemek yapardım hafta sonu evin temizliğini yapardım bi beş yıl hiç evde olmama ragmen üniden sonra kendi evimde zorlanmadım çocuk konusunda da. Ama eminim ki biz bunları yapmasaydık bile yine güzel anne olurduk❤
tarafından
Annelik herkese nasip olmuyo rabbim bizi en guzel sekilde hediyelendirdi cok şükür ❤️
tarafından
Çok şükür canım
0 oy
(6,775 puan) tarafından
İkiz kardeşlerime ben bakmıştım annem çalışıyor du tecrübeli yim☺️ ama uykusuz gecelere alışamadım
tarafından
Ahh ahh en zoru uykusuz geceler
(6,775 puan) tarafından
Aynen öyle canim☺️mahvediyor uykusuzluk
0 oy
tarafından
Maşallahh komsuuu sjsjsj bende kardeslerime yegenlerime baktim kucukken hatta herkes derdi senin bebegin olsa cok iyi bakarsin derlerdi ve halen diyorlar 19 da hamile kaldim 20de kucagima aldim sjsj
tarafından
Komşu biz vipiz :D
tarafından
☺️☺️☺️❤❤
0 oy
tarafından
25 yaşında anne oldum . Kimseden yardım bile almadan buyuttum herkes helal olsun dedi ( herkes ddgim benim taraf ) kaynanm aynı şehirde olmamıza rağmen hiç destek olmadı üstüne köstek oldu . Ama hiç eşimin tarafi helal olsun demedi benim annemler halamlar teyzemler bana hep helal olsun , Tek başına herseyin üstesinden geldi dediler
tarafından
Erkek tarafi genellikle öyle canim ama bi nedeni yok sirf fesatlik yani
tarafından
Zaten neden olabileceği hiç bişey yapmadığım için eminim kuzum Allaha havale ettim

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 748 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Prens efe (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 696 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Asya5 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 415 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 415 göst.