0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (423 puan) tarafından
Kizlar oğlum 1 hafta önce sünnet oldu kayınvlidemler gelmedi 2 gün aradı çocuk nasıl diye aramiyorda aynı gün arkadaşımin çocuğuyla oldular onun kayinvalidesii bile hastaye kadar birlikte gitti akşam birlikte hazırladılar yediler benm kiler hala gelm di hep bı benim cagirmami davet beklerler çağırıp davet etmek istemiyorum sonuçta torunları bı merak eder çıkar gelirler b n mi yanlis düşünüyorum yoksa davet ediyim mi 

4 Cevaplar

0 oy
(2,100 puan) tarafından
Ben olsam etmezdim insan bı geçmiş olsuna gelir davetle ilde gelir 
(423 puan) tarafından
Aynen oyle
-Reklam-
0 oy
(13,009 puan) tarafından
Davetlik Bi durum yok insan geçmiş olsuna gelir onu da mı senden bekliyorlar 
(423 puan) tarafından
Hep bı aynı mevzu oğlum cagirr siz davet ettinizde biz mi gelmedik hep benim cagirmamla geldiler gelene kapım acik bu sefer cagirmiycam herkes kendi bilir eşim de aynısını diyor
0 oy
(804 puan) tarafından
Davet değilde senin çocuğun hastanedeyken gelmeleri lazımdı sanki komşu çocuğu gibi davete mi gelcek kendi çocukları ayıp etmiş
(423 puan) tarafından
Laf acildimida oğlum onun cocucu kizlar senin der hiçte cagiramam gelmek isteyene kapım acik
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Kız ne daveti

Bizde sünnet günü herkes toplanır gelir gecmis olsuna yemekler tatlılar yenir 
(423 puan) tarafından
Aynı durmuş bana laf ediyo oğlum soruyor telefonda hediye ne alicaksiniz diye annemleri karıştırıyor ben daha hiç torun sünnet ettirmedim ettirenler hediyeyi bı alsın gelsin o na göre getircem hediyemi diye annemler çeyrek getirdi durumda paylaştım bende kayinpederim hariç hiç biri görmedi bile

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 164 göst.
5 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikii (998 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 268 göst.
5 Mart 2023 Diğer kategorisinde Efemmm (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 212 göst.
23 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde 07seda15oz (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 324 göst.
18 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Busra_beydogan4195 (53 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,545 soru

24,185,068 cevap

336,571 kullanıcı

...