0 oy
340 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Kızlar oğlum 4yasinda tuvalet eğitimi veriyom gece gitmek istemiyo nasıl alıştıra bilirim kacgunde alişdi sizinkiler tuvalet egitimine 

5 Cevaplar

0 oy
(804 puan) tarafından
Benim kızda gündüz tuvalete yapıyor gece altını bezliyorum 3 yaşındayken 1 haftada alisti
(804 puan) tarafından
1 haftada alisti ama kızlar daha çabuk alışıyor gece bezleniyor
(24 puan) tarafından
Bende gece geri bezledim sabah çıkardım geri yoksa kalkmiyo agliyo cnm
(804 puan) tarafından
Aynen bir süre gece bezle zamanla gece kalkıp kendi gider tuvalete napcaz böyle böyle büyüyecekler annelik zor
(24 puan) tarafından
Ewet cnm büyük oğlum böyle deyildi kaldırdımda kalkiyordu bu oğlum kalkmiyo agliyo
(804 puan) tarafından
Her çocuk farklıdir canım tek dertleri bu olsun Allah kederlerini göstermesin sabret
-Reklam-
0 oy
(804 puan) tarafından
Şimdi kızım 4 yasinda
0 oy
(3,172 puan) tarafından
Ben 2 buçuk yaşında alıştırdım 5 ay oldu. Gece kendim kaldırıyorum hLa kaldıramazsam yatagi ıslatıyor. Kucağıma alıp goturuyorum bazen yapıyor bazen yapmiyor. Gunduz bol bol anlat gece seni kaldiricam tuvaletini yapıp geri yatacaksın diye. Yatiŕmadan önce de anlat soyle aklına yer etsin. Oyun kur gece tuvalete götür bebegi. Alisir insallah
(3,172 puan) tarafından
Avm de bi kere üstüme yapti çıkışta. Parkta da oluyor bazen çünkü son anda söylüyor tutuyor eve gitmemek için. Sık sık ben soruyorum evde gün içinde kaza olmuyor ama dışarıda oluyor ara ara. Trendyoldan taşınabilir lazimlik aldim. Su şişesi mantığında yapmışlar sızdırmaz gittiğim yerlere onu götürüyorum pratik oluyor
tarafından
Erkek mi senin ki benim ki kız
(3,172 puan) tarafından
Benimki erkek ama kız için olanı da var.
tarafından
Onada baktım benimki ona yapmaz ama katlanan klozet aparatı avm de işime yarar sagol canım sayende görmüş oldum onu
(3,172 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
tarafından
22 aylıkken başladim 15-20 gün de öğrendi anca 
0 oy
tarafından
Postun kapanmış kaç aylık çocukların 
(24 puan) tarafından
Biri 4biri 6bucuk yaşında abla
tarafından
Malesef canım bende yeni doğan var hep inşallah gören biri olur
(24 puan) tarafından
Postu kapatmişlar abla

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 580 göst.
2 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Tekcocuk (2,024 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 107 göst.
19 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,864 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 74 göst.
5 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ummmeryem27 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 650 göst.
3 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,632 soru

24,417,553 cevap

351,360 kullanıcı

...