0 oy
393 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Canlar lazım oldu illaki vardır biri diye umuyorum güvenli güzel uygulama varmı kapalı hesaplar için 

6 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Ben anlamıyorum millet görmesin diye gizli yapılıyor hesaplar illa bi yolunu bulup görmeye çalışıyorsunuz 
(43 puan) tarafından
Sen hayırdır canım eski sevgilimize bakmıyoruz kimsenin yuvasını da yıkmak için değil herkes illa senin düşündüğün şekildemi bakmalı ayrıca bu kadar rahatsizsan direk engelle mesaj yazma
tarafından
Ah keşke engel olsa bütün saçma sapan insanları engellerdim emin ol :) kime bakarsan bak yaptığın saçma ayıp madem kötü birşey yapmıyorsun istek yolla öyle gör o zaman
tarafından
E gayet haklı kız ınsanlar sız bakmayın dıye hesaplarını kapatıyolar gıdıp bakıyosunuz yani ne bu merak belalı mısınız
(43 puan) tarafından
Beynini engelle o zaman yazmaaaa ayrıca senden izin alacak halim yok seni ilgilendirmez
(43 puan) tarafından
Bu kadar duyar kasacagini düşünemedim kb
tarafından
Boş insan
-Reklam-
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Postegro var cnm
(43 puan) tarafından
Canım o artık silindi diye biliyorum giriş yapılmıyor
(97 puan) tarafından
Aynen canım giriş yapılmıyor ve ücretli
(3,454 puan) tarafından
APK var canm daha bugün kullandım ücretsiz
(97 puan) tarafından
Tam olarak ne yazacağım indireceğim
0 oy
tarafından
Lilli var canm  googleden indiriliyor
tarafından
Benim kardeşim kullanıyordu bu uygulamayı. Kendi hesabı ile giriş yapmış. 2 gün sonra hesabı çaldılar. Herkese mesaj atmışlar. Para kazan falan için
(43 puan) tarafından
Aynen canım Lili olmaz saol yorumun için
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Bekarken postegro vardı onada kendi hesabınla giriş yapınca görüyordu herkes zaten.. Şimdi bilemem 
(43 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(18,499 puan) tarafından

Artık hesap gizlemek de ise yaramıyormuş desenize :ermm:

(43 puan) tarafından
Aynennnnn
0 oy
(494 puan) tarafından
Valla ha milletin evine gizlice girmişsin ha hesabına gizlice girmişsin ne fark ediyo bu yaptığınız şey çok yanlış millet siz bakmayın diye gizliyo demekki ne diye hesabına girmeye çalışıyorsunuz insanların herkes bi hacker ilk peşinde özelde kalmıyor sayenizde 
(43 puan) tarafından
E zahmet edip yazmana ne gerek biz bilmiyormuyuz demekki sen öyle yapiyon kendinden biliyorsun belki yakınım belki kardeşim illa erkek felan olup yuva yıkmak için mi yorum yapmak için yapma engelle çık
(494 puan) tarafından
Valla sen ifsaliyosun kendi kendini bu senin kardeşi de olsa aynı eski erkek arkadaşın da olsa ayni kim olursa olsun ben instagram bile kullanmam gizli girildiğinde bundan duydum sizin gibi milletin hesabına görmeye çalışan lardan duydum yaptığın şey doğruymuş gibi bide post açıyorsun hersey beklenir sizden buraya böyle bi post aciyosn gelen cvplara da geniş olacaksın herkes yazar istediğini nasıl sen milletin hesabına gizli girmeye çalışmaya utanmiyorsan bende istediğim yorumu yaparım sana

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 275 göst.
16 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde saram (1,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,977 göst.
11 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Ben geldm (2,221 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 475 göst.
21 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sebebine (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 224 göst.