0 oy
1,010 göst.
Diğer kategorisinde (106 puan) tarafından

2 aylık bebeğe Pirinc unu yediren komsm el kadar bebeğe yedirdigi şeye. Bak yaa neyse beni çağırdı oturduk filan bı baktim pirinç unu yapmış yediriyor napiyorsun sen dedim tabi karismam haddime değil sonuçta kendi çocuğu ama günah ya midesi küçücük onu nasıl sindiricek çocuk onu ayrıca anne sütü alıyor yetmiyor diye veriyormuş bende dedim mama al o zaman yok ya bu daha iyi diyor bebekleri şişiriyor :ermm:TABİKİ HERKESİN KENDİ KARARİ.

24 Cevaplar

0 oy
(97 puan) tarafından
Komşunun yaptığı doğru bir şey değil tabii ki her ne kadar durumu olmasa bile bir şeylerden kısıp mama almak zorunda çünkü hepimizin başından geçti biz de mama ile beslediğimiz zamanlarda durum olarak sıkışıyor duk. Bende çocuklarıma 4 ayı dolduktan sonra ek gıdaya başlıyorum ilk çocuğumu böyle büyüttüm hiçbir sorun yaşamadım şu an 4 yaşında ir yetişkin gibi yemek yiyor yemek seçmiyor iyi ki diyorum iyi ki erken başlamışım şimdi kızım var 3 aylık bir ay sonra ek gıdaya başlayacağım bu da benim tercihim bu da benim görüşüm sonuçta hepimiz birbirimize saygı duymak zorundayız
tarafından
Tesekkurler benim icin bir fikir olur:)
(97 puan) tarafından
Tattir canım korkma korkulacak boğazında kalacak hiç bir şey vermezsin gerisi kolay ne yoğurt ne labne nede patates püresi boğazında kalmaz çay kaşığınin ucu ile tattiriyosun bol kepçe değil :)) zamanla kaşıklar büyür oda alışır . İlerde iyiki dersin emin ol 7 8 ayına kadar korkup bir şey yedirmeyenler çok zorluk çekiyor ilerde bebek alışmiyor yemek seciyo herşeyi blanderdan geçirip yemek istiyor baya zorlu bir süreç ek gıda.
tarafından
Dedinlerin cok mantıklı ben seni favorime ekledim bebisim 4 aylik olunca gene sorarım neler vereyim diye:)
(97 puan) tarafından
Sanırım bebeklerimiz aynı aydalar :)) kolay gele bize o zamann
tarafından
Aynn benimki tam 3 aya girmedi pazar gunü girecek insallah :) amin insallah
-Reklam-
0 oy
(163,453 puan) tarafından
bazi bebekler cok şanssiz
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Durumu olmayana lafım yok. Rabbım yardım etsin derim. Ancak durumu olup bebeginden mamayi sakınana da saygım yok kimse kusura bakmasın 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 67 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eliifnur.0_ (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 327 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Buglemila (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 523 göst.
0 oy
7 cevap 199 göst.
8 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,653 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,164 cevap

334,354 kullanıcı

...