Ayy burda gördüm alayım ddm ... Alışveriş listesine bunu da ekledim .... Eşimde almış tâbi ne kdr olsa iyi 142 TL ...Ayyy almasaydin ddm e sen istemissn nasıl almim dedi Kurban olduğum ❣️ .... Ben olsam almazdm vala ☺️☺️☺️☺️
Ciddi misin 142 mi ulan bir kahve keyfimiz vardı
Bence açma vitrine koy
Butun kahvelerde böyle demek ki kapsul alıyorum ben 10 tanesi 50 lira… bi kahve keyfimiz vardı o da zamlandi…
Bak canım ben kahve bağımlısıyım. Evimden hiç eksik olmaz. Gold alıyordum önceden çok pahalandı. Sonra geçen a101 de şu yeşil olanı gördüm. 10 TL ve üzerine 13.45 di. Sen bi bak gerçi 25 tl ve üzeri alışverişlerde de olabilir. Ben 10 TL ye almıştım. Şu an 3.5 TL zamanlanmış. Tadı da aynı fark yok. İnan.
Bende biseye fazla para vermeyi sevmem vala ama esim oyle değil liste yapsam veya msj atsam pahali olsa bile alıyor her seferinde uyarıyorum ama bak eger pahaliysa alma gereksiz para verme diyorum ama arsız gene aliyor vallahi dediğin gibi ben olsam asla vermem içim gider zaten onuda sevmiyorum geçen kırmızı lahana istedim diye küçücük bitane lahanaya 15 tl vermiş lan yazık gunah degilmi dedim ayyy ben olsam akşam pazarindan 5 tl ye alirim
1,487,281 soru
24,313,794 cevap
344,900 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın