Biz evleneli bir yıl oluyor geçen sene bu mahalleye taşındık alt komşu ev sahibinin üvey annesi. Eve yerleşmeden önce başlarda selam sabah verirdik sonra su tesisatı için evin anahtarını kadına vermek zorunda kaldık babam çelik kapı kilit almıştı onu taktık çeyiz getirdigimizde eşim ikinci posta çeyizi getirecek zaman kapiyi acamadi üstten kapı kitlenmis iher yerlere baktı anahtar yok. İçerisi çeyizlik dolu megersem kapıyı zorlamislar Sonra cilingirci çağırdık üst kiliti de değiştik kadına başka zaman sordum ben bilmem ellemedik anahtar elektrik sayacı içinde dedi eşim kilit değişmeden önce orda yoktu diyo. Neyse sonra taşındık eşim bu olaylardan ötürü kimseyle konuşmadi mahalleden ili iki üç ayda laf çıktı mahallede eşim kavga ediyormuş babasıyla. beni de dövüyormus evet doğru ama haciyim diyor laf etmiş bizi her tarafa. Bugün akika kesmistik oğlumuz için komşumuz yok mahallede annemler uzakta alt üst komşuya verim bari bebeğimizin sesini duyuyorlar o kadar komşuluk olmasa da iki lokma et vereyim su hayırlı günde diye düşündüm götürdüm almak istemedi almam ben siz komşuluk bilmiyorsunuz dedi bende bişe demedim dua almak için gittigim kapıda cirkeflik edemezdim eşim kimseyle konuşmamı istemiyor dedim verdim zorla. dua etti sonra eve geldim ama çok şaşırdım insanlar neden kendine bakmıyor ben bunların evini zorladım dedikodu ettim gelin kapıyı açsa carp diye içeri daldim demiyor keşke hiç goturmeseydim. Çok üzüldüm.