0 oy
1,659 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (143 puan) tarafından
K. Validemlerle oturuyorduk ne olduysa sigardan konu açıldı bizim balkonun önündeki izmaritlerden falan konuşuldu görümcem sigara içmek bi cesaret göstergesiymiş gibi ben içiyorum falan dedi eşimde ben senin attığını gördüm beni görünce içeri girdin dimi dedi bide şaka vari dedi kızamadı bile evet ben içiyorum ne var diyo senden korkmam mı gerekiyor diyor ve k. Validemde sadece gülüyor gerçekten bu insanlar ne yiyip içiyor bu kadar genişlik terbiyesizlik olamaz eşime dedikleri o kadar gücüme gittiki oturdum ağladım ya istediği kadar içsin sıçsın ama resmen sen kimsinki diyor eşime pişkin pişkin gülen anası cabası kızım sen büyüğünle nasıl konuşuyorsun bile  demiyor.. 

34 Cevaplar

0 oy
(1,270 puan) tarafından
Ağlaman çok saçma olmuş burda senlik bisey yok o cesareti ona veren senin kocan o öyle dedikten sonra eşin durup yüzüne gülerse daha çok böyle laflar duyar 
(143 puan) tarafından
Doldum ağladım işte evet çok doğru o cesareti veren o kimse sesini çıkaramıyor haklı olduğu için mi hayır çünkü çok saldırgan her an evde patlayacak bomba
-Reklam-
0 oy
(1,024 puan) tarafından
Sigarayla saygı olmaz bende çok uzun süre içtim kızıma hamile kalmadan bıraktım ne abimin büyüklerimin yanında içtim nede bu şekil konuşurum annesi gülüyorsa ne bekliyosun ben öyle konuşsam annem azıma toladı çarpardı valla şuan bile
(143 puan) tarafından
Sigara değil ya mesele bi hata etti mesela uyarmaya çalışırsın sanane sen kimsin ben kimseden korkmam ben bilirim herşeyi hep böyle
(1,024 puan) tarafından
İşte onu diyorum yanlış girdim konuya ben bu yaşımda bile ićmem he korkmak değil olay saygı bence
0 oy
(3,162 puan) tarafından
Eslerininizn ailelerini kendi haline bıraksak her seyi bu kadar umursamamak aslında daha mutlu olacağız
(143 puan) tarafından
Umursasaydım 3yıldır altlı üstlü oturamazdım
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Şimdi eşine sorsan kardeşim sanane der sen de takılma ama eşine söyle bu hareketi hosmuydu sence sizde büyüye saygı yok de en azından esin senin dikkat ettiğini anlar belki bir daha ki sefere tepki verir valla benim kine diyorum bir dahaki sefere müsaade etmiyor oturup ağlamani sinirine veriyorum bende bisey yapayaninca bazen sinirden ağlıyorum anlıyorum o yüzden seni ama laf acilinda vur yüzlerine bizde abiye kardeşe saygı diye bisey var falan de onlar anlar emin ol ha o dk anlamazlar ama illaki akıllarına gelir oturup aglayacagina cevabini yapıştır sonra geceleri uyuyamıyor insan kendimden biliyorum 
(143 puan) tarafından
Gerçekten beni anlayan gerçekçi birileri çıktı ya eşim evdeki bu kaosa öyle alışmışki kardeşinin bu davranışlarına çözüm bulamadığı için gülüp geçmekten başka çare bulamamış aşağı inince ben ağladım oda bi müzik açıp ağladı başka şeylerede üzülmüştü aile ile ilgilibana hep hak veriyor bu konuda çünkü kardeşlik ilişkisinin nasıl olması gerektiğini biliyor benim yakın çevremle ne kadar geçimli biri olduğumu biliyor ama elden bişey gelmiyor bir gün el kapısına giderse anlar ilk başlarda çok direndim k. Validemle  konuştum anne niye böyle davranıyor diye kadında bir garip olmuş aşağılanmaktan herşeye kafa sallıyor kendisiyle konuşmak mümkünbi değil seni dövmeye kalkar bende tamamen muhabbeti kestim eşime böyle yapıncada canım yanıyor
(1,295 puan) tarafından
Farklı sayılmayız bende de benzer sorunlar var ilk başlarda sinirden gözlerim diledi eşime acimakla üzülmek arasında kalmıştım ama sornra eşime anlattım izin verme böyle şeylere dedim galiba aklı başına geldi artık yapıştırıyor cevabını kaynanam zaten gorumcem ol dese ölür o kadar abartmış durumu her dediğini yapar bende bisey olunca söylüyorum zaten gorumceme ama. Şapkayla karışık yapıştırıyorm lafı mesela eşim ekmek al demişti bir kes oda kendin al alamıyormusun demiştim bende dönüp eşime onun kendine hayıri yokkki sana olsun demiştim ama gülerek oda şişti iki dk sonra ekmek alıp geldi gitme se bile benim söylediğim lafın onun zoruna gitmesi hoşuma gidiyor ben onun kafalarını düşünüp kendimi heba ediyorsam aynı şekilde ona benim laflarımı düşünüp kafaya taksın umarım anlatabilmisimdir
(143 puan) tarafından
Evet anladım teşekkür ederim
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Istediğini der ne var bunda ki 
(143 puan) tarafından
İstedğini der derken genişlik seviyesi nedir ya karşında bi büyük varsa her istediğini söyleyebilirmi
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Aşırı derecede abartmışsın... :d ne var bundaaaa içer gülerler şakalaşılar. Gayette güzel :zd
(143 puan) tarafından
Yazdığımı düzgün okumadınız heralde sanane diyor sen kimsinki korkacağım diyor
(2,743 puan) tarafından
Eeeeeeeeeeeeeeeee siz evinizde hep resmi bi kimlikle mi takılırdınız?
(143 puan) tarafından
Resmi bi kimlik derken neyi kasdediyorsunuz örnek verirmisiniz
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Valla kendi ablasi veya kardesi beni ilgilendirmez ne yaparlarsa yapsinlarr bise desem kötü kisi ben olurum o yüzden söyleyen razi söyleten razi gerisi beni ilgilendirmezz
(143 puan) tarafından
Bende bu moda giricem
0 oy
(1,155 puan) tarafından
Evet görümcen doğru demiş size ne içebilir.
(143 puan) tarafından
Eşim sen nasıl sigara içersin demedi biliyor zaten
0 oy
(840 puan) tarafından
Terbiye almadiysa egitemezsin bosver kuzum kendi terbiyesizliği 
(143 puan) tarafından
Ben ne yapabilirim zaten canım eşime üzüldüm sadece
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Benimde gucume gider ama esim ses etmese valla hic umrumda olmaz ve abi kardes iliskisi bunlar bence karisma. Onlar boyle buyumus demekki saygisiz
(143 puan) tarafından
Ben kalkıp demedim zaten bişey öyle herşeye atlamam ama bu saygısızlıkları bini aştı o bende doldum evime gidince ağladım eşim bana sanane bizim aramızda falan demedi oda gayet farkında ama herkes o kadar alışmışki olay çıkmasın yeterki istediğini desin
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ala alah canim sen niye agladin bu kadar dert ettin
0 oy
tarafından
Senlik bir durum yokmuş ki sen niye oturup ağlıyorsun eşin tavrını belli etseymiş
(143 puan) tarafından
Üzüldüm doldum çok kez buna benzer şeyler yaşadık
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Bence abartmışsın. Tamam sağlığa zararlı ama kız sonuçta içiyorsa yapacak bişey yok. Başının etini yeseniz de yine içer. Yalan söylemeyip dürüstçe ben içiyorum demiş. Hiç sesini çıkarmasa ya da içmiyorum deyip inkar etseydi bu sefer de bizi ***** yerine koyuyor derdiniz. 
(143 puan) tarafından
Kimse ona demediki bizim balkonun önündeki izmaritlerden konuşuldu başka komşularda olabilirdi kendisi sigara içmek gurur verici bişetymiş gibi ne var ben içtim diye kendini ortaya atıyor güya cesaret göstergesi sesini çıkarmayabilirdi eşim o ben içiyorum diyince ben seni farketmiştim dedi o da ne var senden mi korkcam dedi
0 oy
(163,515 puan) tarafından
ciddi abartmissin aglancak ne var
(143 puan) tarafından
Doldum buna benzer bir çok şey yaşadık

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,161 göst.
6 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 364 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu