Kizlar biz bi anlam veremedik esimde sizlere sormami rica etti.
Kizlar karabasan (uyku felci) hepimiz en az 1 kerede olsa yaşamişizdir. Ama eşimde bu çok sık tekrarlanıyo her uyuduğunda istisnasiz korkutuyolar ve "ustumde bi agirlik oluyo sadece nefes aliyorum gozumu oynatiyorum vucudumu hareket ettiremiyorum" diye acıkliyo bunu esim. Ben bunu daha çok uyku felcine bağliyorum ruhani varliklara bağlamak istemiyorum. Eşimin uykusu çok ağir bildiğiniz ölüm uykusu gecen aylarda burda post acmistim eve hirsiz girecekken ben görmustum tüm sokak benim sesime ayaklandi ama eşim yerinden kimildamadi bile o derece ağir bi uykusu var ve burnunda et olduğu icin çooookkk horlar bu horlama onun uyku hayatini olumsuz etkiliyo o yuzden ben uyku felci yada uyku apnesine bağliyorum. Ama şöyle bise var gecen gun aynisini ömrümde ilk kez bende yaşadim korku verici bi durum
Eşimde ben de namazlarimizi düzenli kilariz yatağa girerken besmelesiz asla girmeyiz. Haciya hocaya güvenen insanlar değiliz ama bide size sormak istedik eşimle sizce bi hocaya görünmekte fayda var mi yoksa benim dedigim gibi uyku felci tarzi birseymi ?
Not: totosu açik uyumaz ikimizde yorgani kafamiza kadar çeken insanlariz
Seneler senelern once banada geldi odanin tavaninda ucurmustu bnı her gece yatmadan nas felak ihlas fatiha okur dua eder yatardim daha hic gelmedi. İnşallah da gelmez
1,486,316 soru
24,299,562 cevap
343,972 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın