0 oy
654 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (23,153 puan) tarafından

Andulasyon ile bölgesel zayıflama duydunuz mu? Bu yöntemle zayıflayan var mi

Andulasyon belirli bir organ veya organ sistemine yönelik değildir, ancak temel vücut fonksiyonları üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Sağlığın korunması ve geri kazanılması için temel oluşturur. Sırt pozisyonu, omurganın vücut ağırlığını korumak zorunda olmadığı için size daha fazla rahatlama sağlar. Bacaklar yukarıdayken kan dolaşımı hızlandırılır ve andulasyon seansı sırasında uygun lenf drenajı sağlanır. Bu pozisyonla tamamen rahatlarsınız ve tedavinin etkinliğini artıran gereksiz kas gerginliğinden kaçınırsınız: gevşeme ne kadar yüksek olursa, tedavinin etkisi o kadar büyük olur. Andulasyon sadece cildi ve kasları uyarmakla kalmaz, aynı zamanda iç organlar üzerinde de olumlu bir etkiye sahiptir.

image

5 Cevaplar

0 oy
(128 puan) tarafından
O neymiş ki?
(23,153 puan) tarafından
Vücudun belli bölgelerine mesela kalçaya verilen titreşimle zayıflaması saglaniyormus. Yarım saatte 18 saat yürümüş gibi enerji harcatiyormus. Sıkılaşma sağlıyormuş özellikle
(128 puan) tarafından
Vayy be ilgimi çekti
-Reklam-
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Evet bir öğretmen arkadaşım ve görümcem girdi. Ama onlar diyet de yapıyordu.
(23,153 puan) tarafından
Sonuç nasıl peki
(2,493 puan) tarafından
İncelme oldu biraz
0 oy
tarafından
Dha neler duycz bakalım ilk defa duydum :) 
(23,153 puan) tarafından
Ben de arkadaşımdan duydum ilk defa
0 oy
(46 puan) tarafından
Ben de merak ettim doğrusu
(23,153 puan) tarafından
Ben de pek bişey bilmiyorum.
0 oy
tarafından
Direk titresimle değil diyetle destek veriyorsun cnm
(23,153 puan) tarafından
Öyleymiş. Hala tam arastiramadim. Arkadaşım gidiyor. Bakalım ona fayda ederse ben de giderim belki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 345 göst.
2 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (466 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 109 göst.
0 oy
3 cevap 129 göst.
13 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mrcn06 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,327 soru

24,123,273 cevap

333,589 kullanıcı

...