+1 oy
1,912 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben temizlik işi ypyrdm sirf rapor parami almak için 32.haftama kadar çalıştım kendime bir altın kolye yapmak istiyorum ama kaynimin kredi borcu var ve birazını eşim ver diyo ben vermek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum canım çok sıkıldı bu duruma

69 Cevaplar

0 oy
(1,082 puan) tarafından
Gerekirse kotu olurum ama vermem. Evde kac kisiler illa senin paranami goz dikdiler. Yazik valla. Kaynin calissin. Bide hamile kadinsin verme. Valla verme
tarafından
Doğum yaptım da o kardeş erkek kardeşleri var o kadar çalışan var
-Reklam-
0 oy
(37 puan) tarafından
Sakın verme canim bu zamana kadar  sıkıntıyı sen cekmissin hamile halinle calismissin kaynin kredi cekip parasini yemesini biliyorsa odesin sana guvenip cekmedi ya krediyi  
tarafından
Aynen öyle
0 oy
(474 puan) tarafından
Senin yerine burda hepimiz sinirlendik emin ol:)) tabi ki verme seni hiç alakadar etmez sana mı güvendiler öyle alttan alan bir açıklama bile yapma ya yeri var o paranın de geç.
tarafından
Biliyorum hepinizden Allah razı olsun düşünceleriniz için hepinizin fikri benim için çok önemli
0 oy
(840 puan) tarafından
Sen onun ailesine para vermek zorunda değilsin 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Kesinlikle verme istemesi bile çok ayıp.. 
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Geri gelmeyeceğini düşünüyorsan sakın verme  sen yemedin ki ödiyesin birde karnındaki bebeğine o kadar çalışıp kendin kazanmışım ne gerek var istemeye bile utanır insan 
tarafından
Utanma olsaydı istemezlerdi
(1,662 puan) tarafından
Yok verme sen aldığınızda duyurma bence hani şöyle deseler bankaya ödeyeceğini ay ay sana getirse insan bir nebze düşünür ama bunların ödeme niyeti yok istesen bunu aldık şunu aldık onlara say derler eşine bile aldığını söyleme görür banka hesabına yatır borç bittikten sonra yap tak kolyeni
tarafından
Biliyorlr hepsi o yüzden istiyorlr
(1,662 puan) tarafından
Bir yol bul canım şuan o kadar **** oldum ki gelip eşinle kavga edesim var seninkine kızamayınca eşime anlattım ondan sinirimi çıkarıyorum senin kardeşinin yediği borcu ben niye ödüyorum diye oda şaşkın şaşkın dinliyor
tarafından
Ya gerçekten şuan çok duygusallastm insanın eşi arkasında olmaması o kadar zor ki Allah razı olsun
0 oy
(172 puan) tarafından
Verme kuzum birak kötü olan sen ol geri gelmiyor cunku bana dugunumde 3 tane bilezik taktilar ki 3. Bilezigide esimle ben takviye ettik paralari yetmedi. Evledik 3 aylik gelinken battik biz diye agladilar 3 bilezimide aldilar geri odicez diye 4 ay sonra 4 yılımiz dolacak ne bilezik geldi ne bisey dogum yaptim ona bile bisey takmadilar cocugum 2 yasina gelecek bi paket bez almisliklari yok. Buyuklerin bi sozu var bizde giden geri gelseydi mezardan anamla babamda gelirdi diye o misal
tarafından
Aynen öyle ki vereceklerini asla düşünmüyorum hani eşime dedim de geri verecekmisinz diye evet bile demedi o benim abim diyo sanki bende karısı değilim karnı burnunda çalışan ben değilim sanki
(172 puan) tarafından
Benim esimde ayni kuzum bilezik konusundan degil de baska bisey icin laf soylesem anam babam napayim diyo hic laf soyletmiyo. Valla bu devirde cocuk buyutmek cok zor bi paket bez olmus kac para sadece beziyle bitse keske dogum paran bebeginin senin hakkin bebegine harca canim birak esin ne derse derse desin
tarafından
Diyo bize geri verck hep böyle şeyler beni bulacak ya eşimde çocuğun bezini düşünecek sanki
0 oy
(493 puan) tarafından
Vallaha ben sam vermezdim gitsin gece gündüz çalışsın senin rızkını niye alıyor zaten şu eşlerimizi anlamıyorum 
tarafından
İnşallah birgün benim kide öyle olur başka bir şey olunca derler siz oralarda kendinize bakamyacksnz rezil olcksnz küçücük kızım ev kire ayda bin lira doğalgaz geliyor o zaman biri çıkıp da desin yardım edelim
tarafından
Bunları eşime de dediğimde çok zoruna gidiyor
(493 puan) tarafından
Erkek kendine konduramaz lafta hâlâ bunlarda aynı ama iste insanın gözü açılınca He he diyip geçiyor dua et ve sana tek tavsiyem ailesini kötülüme tecrübe olarak söylüyorum ne kadar kötülersen kötülemekten kastın hatalarını eşine dersen o kadar inada bağlanıyor laf kondurmuyor ne kadar da salarsan o kadar peslerini bırakıyor
tarafından
Diyo parayı bize geri verck
tarafından
İster istemez insan söylüyor ya artık gerçekleri görsün
0 oy
tarafından
Verme iyimisin kendine altın yap 

İlgili sorular

0 oy
53 cevap 1,740 göst.
17 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde ozlemm5561 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 404 göst.
11 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 666 göst.
16 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 343 göst.
11 Şubat 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,285 soru

24,137,035 cevap

334,341 kullanıcı

...