+1 oy
1,900 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben temizlik işi ypyrdm sirf rapor parami almak için 32.haftama kadar çalıştım kendime bir altın kolye yapmak istiyorum ama kaynimin kredi borcu var ve birazını eşim ver diyo ben vermek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum canım çok sıkıldı bu duruma

69 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamile halinle çalışmışsin verme sakın kötü desinler boşver 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sakın Sakın verme canım Bi de son aya kadar karnın burnunda çalışmışsın yazık valla kim ne derse desin Sakın verme giden gelmiyor 
0 oy
tarafından
Yinede sen bilirsin ben verdim bileşiklerin geri gelmedi 3 yıl oldu
tarafından
Bana da vereceklerini asla inanmıyorum
tarafından
Konusunu açsam bile hemen susturuyorlar benj
tarafından
İşlerin öyle geliyor çünkü
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Verme sakın kredi borcunu ödeyemeyen senin paranı ne zaman ödeyecek 
tarafından
Hiç inanmıyorum da
(1,069 puan) tarafından
Vermek zorunda değilsin kimseye yap takını tak boynuna onların sana yapacağı yerde sakııın verme canım
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Ben olsam vermem açıkçası kendine hediye al kız boşver 
tarafından
Ama işte sonra kötü olcm
(1,757 puan) tarafından
O senin emeğin canım
0 oy
(2,147 puan) tarafından
Verme pişman olursun 
tarafından
Bende vermek istemiyorum
0 oy
(40 puan) tarafından
Hayır bir kuruşunu bile verme kimseye sen ne rezillikle çalışmışsındır şimdi. Bebekte olunca görürsün su gibi gidiyor para. O dönemde parasına bile bakmadan mecbur her masrafa giriyorsun bebek için. Bu yüzden sakla ve kendin bebegin için kullan. Devir kimseye para verme devri değil artik vala bacım 
tarafından
Kimse düşünmedi bile doğum yaptım yanima bile gelemdiler
0 oy
(240 puan) tarafından
Eli ayagı tutmuyor mu çalişip ödesin. Sana mı güvenmiş borç yaparken. Verirsen bi daha geri gelmez o para 
tarafından
Biliyorum bende vermek istemiyorum
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Valla canım sen çalışmışsın o senin paran bence verme git kolyeni yap sen versen geri gelmez ki biliyorlar sen hamileyken çalışmışsın niye istiyorlar bebeğin ihtiyacı olur demeleri lazım daha cok para lazım demeleri lazım eşinin senden istemesi bile yanlış bence sen olmasan ne yapacaklardı verme kuz hemen git kolyeni yap alamasınlar benim görüncede kaynanası almasın diye kolye yaptı 
tarafından
Öyle yapcm ne ypym sanki benim parama kalmislr
(7,369 puan) tarafından
Valla canım ektim 10 altın vermiş 8 yıl önce verecem demişler kadına hayla veriyorlar valla bir çöp vermediler sonrada aile vermiyelim dediler
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Ne saçma ya banane kaynimin kredi borcundan hayatta vermem yap altın kolyeni kimseyi dinleme
0 oy
tarafından
verme senin paran sonuçta hemen altın al parayı çıkar elinden 
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Eşin bile zenin çalıştığına karışamaz kaldı kaynin ne alaka asla verme 
0 oy
tarafından
Versende kötü olacaksın vermesende en iyisi verme malın kalır bari 
0 oy
tarafından
Verme zorla almazlar ya
0 oy
(317 puan) tarafından
Zaten para olduğunu duysunlar hemen musalla olurlar aç gözlüler verme kız doğum yapcam hastane param de. İnsan olsa hamile hamile çalışıyor kadıncaz temizlik yapıyor diye düşünürler. Bankaya vadeliye yatırdım de
0 oy
tarafından
Verirsen o paranın üstüne soğuk su iç asla verme aklını kullan
0 oy
tarafından
Malım seni vereyimde mi kötü olayım vermeyeyim de mi? Verme kötü ol her zaman kazanan sen olursun 
0 oy
tarafından
Asla ama asla verme. Ben cuma günü işten ayrıldım pazartesi doğum yaptım. Eşimi bile koklatmam. Sadece bebeğimin ihtiyaçlarını alıyorum. Kendime de bilezik yaptım kızımın niyetine kenarda duruyor. Giden para geri gelmez 
0 oy
(51 puan) tarafından
Sanane kayninin borcundan bacim verme altın al
0 oy
(906 puan) tarafından
Ne munasebet ya !! Sen hamile iken git calis temizlik isjnde alin teri dok, esin olacak beyefendide senin kazancini acimadan kardesine vermek istesin saka mi bu, cok afedersin ikiside s...tirsin gitsin

İlgili sorular

0 oy
53 cevap 1,739 göst.
17 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde ozlemm5561 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 403 göst.
11 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 666 göst.
16 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 402 göst.
20 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,969 soru

24,132,287 cevap

334,102 kullanıcı

...