0 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından
Kizlar 6 aylik bebgim var  diş agrisindan dayanamadım parol plus içtim kırmızı olandan hemen emzirmedim oğlumu bir saat falb oldu iceli mama yaptım bende acaba emzirsem bişey olur mu bebeğe 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Parol içiliyo die biliyom kuzum ama parol plus bilmiyom inş bilen biri çıkar 
-Reklam-
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Parol içerken emzirmende bir sakınca yok canim. Normal mavi parol hap içebilirsin.
(73 puan) tarafından
Ben kırmızıdan içtin bir saat oldu ama
(1,965 puan) tarafından
Parol plus emzirme dönemi önerilmiyormuş canım internet öyle diyor istersen bir eczaneyi ara saat 7 olmadan sor.
(73 puan) tarafından
Tm Canm
0 oy
(7,827 puan) tarafından
O sütü sağop atman lazım sanırm 1 gün boyunca
(7,827 puan) tarafından
Sn o sütü atmadan bir değil 3 saatte emzirmesen değişen yk göğsündeki ilaçlı süt ztn
tarafından
Öyle bir şey yok canım benim doktorum özellikle onu yazdı bana ve kullandım hiç bir şey olmadı. Parol plus emzirirken kullanılıyor
(7,827 puan) tarafından
Bna eczane kullanamazsn demişti
tarafından
Eczane bana da gaviskon pembe olanı kullanamazsın demişti ama doğru değilmiş canim. Doktor yazıyorsa veriyorsa eczacıyı çokta dinlememek gerek
0 oy
(803 puan) tarafından
Bence olmaz bişey ben içiyodum bazen kızıminda ağrısı oluyordu ben ağrı kesici içince sütten kızımada biraz geçiyordu onunda ağrısı gidiyordu ama sadece parol
(73 puan) tarafından
Anladım kuzum bir saat daha bekler sonra suyunu sagarim çok pişman oldum
(803 puan) tarafından
Doktorunu arayıp sorabilirsin canım
(73 puan) tarafından
Doktorun yokki:)
(803 puan) tarafından
Yani benim aklım biseye takıldımi sağlık ocagini arayıp hemşirelere soruyorum
(73 puan) tarafından
Buradaki sağlık ocagin da ki hemsireler le konuşulmuyor bile basindan atmak için elinden geleni yapıyorlr
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Parolü hamileler bile içiyor. Bir şey olmaz sanırsam. Ama kırmızı olanı bilmiyorum
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Cnm plus içilmemeli diye biliyorum eczaneye ara sor bi
0 oy
(3,805 puan) tarafından
Doktor bana hic dayanamazsan iki tane parol arka arkaya iç demişti aklında bulunsun 
(73 puan) tarafından
Bende öyle biliyorum da canım bu sefer plus ictin endişe ettim  o yüzden
0 oy
(3,599 puan) tarafından
Parol içiliyor ama parol plası  bilmiyorum eğer emzirmede sıkıntı yapiyosa o sutu iyice sagip dok sonra bbeye süt ver 
(73 puan) tarafından
Kaç saat sonra veriyim
(3,599 puan) tarafından
Sütü iyice bosalt dolsun ver  ben hastaneden çıktığımda doktor iyice bosalt temiz süt dolsun öyle ver demişti
0 oy
tarafından
Kuzu ben 13 gün önce doğum yaptım doktorum özellikle onu yazdı. Birşey olmaz emzirenler kullanabiliyor
tarafından
İçin ferah olsun canım sezaryen doğum ağrısı fazla olduğu için daha keskin olan parol plus öneriyor doktorlar. Gönül rahatlığıyla bebeğini emzir ❤️
(73 puan) tarafından
Şimdi baktım doğum yaptığım da verilen reçeteye plus vermiş zaten o değil 10 dakka arayla iki tane içtim tribe soktum kendimi :)
tarafından
O kadar da içme kız :)).
Geçmiş olsun canım herkes birşey der için rahat olsun artık reçeteyi de görmüşsün
(73 puan) tarafından
Paroldan ölmem herlde:)
tarafından
Ahahah yok yok ölmezsin :)
0 oy
tarafından
Daha 2 gün önce doktora sordum iç bir şey olmaz dedi 
tarafından
Ayrıca bebeğim şu an 3 aylık ilk doğurduğumda da kadın doğum doktoru yazmıştı dikiş ağrısı için
0 oy
(163,316 puan) tarafından
parol ve minoset emzirirken iciliyo

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 189 göst.
27 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 198 göst.
29 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 505 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde gamzekusdemir (378 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,726 soru

24,048,595 cevap

329,537 kullanıcı

...