0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (4,640 puan) tarafından
Neredeyse her ciktigimizda hatta her ciktigimizda birileri kızımı severken elini yüzünü dokunmaya çalışıyor. Tamam sevmelerine bir şey demiyorum ama dokunmadan sevebilirler. Ortalik hastalik kayniyor ben bile kızıma dışarıda gerekli olmadikça eline yüzüne dokunmam sonuçta insan sağa sola dokunuyor eller temiz olmuyor. Yine bugün aynısı oldu kadının biri  bebek arabasına yaklaştı eli kizimda. Tembih ettim şapkasını düzelttim diyor tamam da bana söyleyebilir kizinizin şapkası kaydı diye. Kızım 7 aylık olucak bu arada 3 gün sonra inşaAllah. 

Sizde de oluyor mu bu normal mı karşılıyorsunuz

9 Cevaplar

0 oy
(17,123 puan) tarafından
Pandemiden önce doğdu kizim o zamanlar birileri dokunmaya çalişinca bile izin vermiyorduk. Insanlar bozuluyor ama yapacak bişey yok tabiki izin vermeyeceğiz. Bizim insanimiz uzaktan sevemiyor illaki dokunmak istiyor. Artik bu davraniştan vazgeçmeleri gerek. 
(4,640 puan) tarafından
Evet ben bugüne kadar hiç uyarmadim kalp kirilmasin diye ama her ciktigimizda olmaya başlayinca artık mecbur söyleyeceğim bende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hastalık olmasa bile insan istemiyor düşünmeleri gerek bebek sonuçta çok hassas oluyorlar
(4,640 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Genelde böyle insanların çocukları çok utangaç,içe dönük,kendi başına bir şey yapamayan bir çocuk oluyor çevremde çok var yaptığınız iyi bir şey değil kesin bu yorumada çemkirenler olur 
(4,640 puan) tarafından
Ama sokakta herhangi birinin izin almadan gelip dokunmasi normal mi sizce? Sonuçta bebek olsa bile o da bir birey ve izin alinmadan kimse ona dokunma hakkında sahip olmadığını şimdiden bilmesi lazım.
0 oy
tarafından
Biraz yüzün yumuşak sanırım:) 
(4,640 puan) tarafından
Ahahaha Evet maalesef :(
0 oy
(40 puan) tarafından
Bizde görümcemle markette gitmiştik kızım da onun kucaginddaydi Sonra baktım Kadının biri geldi kızımın elinden tutup öptü görümceme dedim ki Nasıl böyle bir şeye Müsaade edersin,kalkıp bana diyor ki sen çok Pimpiriklisn kadın sevmek istemiş ne var yani. yanımda yapsaydı kadıni uyarirdım ama biraz uzağımdaydılar Uzaktan gördüm. Bu zamanda Hele ki bebeklere temas çok yanlış bir  hareket
(4,640 puan) tarafından
Evet sizin gibi düşünüyorum de işte insanlar anlamıyor
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Aynen canim bnde sevmiyom 
0 oy
tarafından
Bizim millette dokunmak, mıncıklamak var malesef. yurtdışındayım  bebeğim 9 aylık. yabancılar uzaktan sevimlilik yapar, el sallar falan. geçen biri geldi yanağına dokunmak istedi müsade etmedim korona var lütfen dedim bi baktım Türk. :) şaşırmadım valla.
(4,640 puan) tarafından
Aynen öyle bi bizim millette var bu yabancilar yapmaz
0 oy
(163,356 puan) tarafından
yaklastirman bile hata
(4,640 puan) tarafından
Arkam dönüktü
0 oy
(1,555 puan) tarafından
En nefret ettiğim şey kesinlikle ebeveyninin izni olmadan çocuğa dokunulmaz hatta şu dönemde hiç dokunulmaz ben bile dışarda dokunamamaya özen gosteriyorum hele bide karşıdaki burnunu mu karistirdi başka yerini mi karıştırdı belli degiil minikler mikrop kapmaya çok meyilli ciltleri hassas
(4,640 puan) tarafından
Haha doğru ya herkes titiz değil bide
(1,555 puan) tarafından
Tabi canım ay bı anım geldi aklıma:D

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,558 soru

24,073,865 cevap

330,821 kullanıcı

...