+1 oy
468 göst.
Diğer kategorisinde (2,422 puan) tarafından
Aaayyyy bitmiş hissediyorum 20 gün oldu dogum yapalı. Kızım 3 buçuk yaşında çokta küçük değil ama tüm huyu değişti hırçın oldu. Küçükten çok buyukle yoruluyorum.  Emzik te istedi biberon da istedi. Kardeşini emzirirken vs sürekli sevcem diyor ama baya sert seviyo sanırım yaşından dolayı böyle kıskançlığı gösterebiliyor. Biliyorm çok Normal diceksiniz. Ama tecrübeli anneler ne zaman geçer nasıl daha çabuk alıştırabilirm. Ne zman Bi düzen oturturum. Evi bile hala toplamaya fırsat yok. Allahtqn annemle kaynanam yakın arada geliyorlar. 

14 Cevaplar

0 oy
(2,515 puan) tarafından
Ayyy zor be kuzu ben 1 taneye yetişemiyorum
-Reklam-
0 oy
(12,054 puan) tarafından

Görümcemin oğlu da öyle seviyo ayağına bebekten tüm hırsını çıkarıyor :D

0 oy
(163,379 puan) tarafından
bak bezimi degisorkem ablasi bezi ver cremi ver ablasi gel op falan de biz kuzeyin kucagina bile veriyoz kendimizde tutarken bi gorsen nasi seviyo
0 oy
(16,786 puan) tarafından
Valla ben de alışamadım oğlum desen hiç ne sevio nede sevmio bakmio bile  bebeğei  gece bebekten çok uyanır oldu 
(2,719 puan) tarafından
Bizimki de öyle 7 aya girdik çok şükür kızımın uyanmaları yeni yeni azaldı
(16,786 puan) tarafından
Oğlumun kuş uykusu mübarek hep böyleydi küçükken de halen de öyle uyanıyor bide odaya gelip kucağıma giriyor bebek bı yandan o bı yandan dün sadece üç saat uyumuşum umarım düzene oturur bizimde
(2,719 puan) tarafından
Ahhh ahhh anaların hakkı ödenmez birini beşikte sallıyorum diğerini ayağımda her gece inşallah canım
(16,786 puan) tarafından
Ya kıyamam gerçekten işimiz zor rabbim sabır versin
0 oy
tarafından
benim.ki 5 yasinda hic emmedigi emzige yspisti dusun : D
0 oy
tarafından
3 çocuklu tecrübe li anne bennn geciyo canim canini sikma benim buyuk hic kiskanmadi kerdesini kucuk dillenince elleme annemi demisti cok **** olmustum onu hatirladimm simdi buyunce daha zor inan ne ceneleri susuyo ne istekleri bitiyooo bi bes aylik filan oldun duzene girer inşallah
0 oy
(2,719 puan) tarafından
7 ay oldu yeni yeni toparlanıyoruz :))) büyük kızım hala çok mızmız geçmiyoooo belki oğlum yürürse biraz daha iyi olucak, 
tarafından
Canim sen ilknur musun?
(2,719 puan) tarafından
Evet canım :)
tarafından
Hesabina baktim yok :D Neden sildirdin eski hesabi
(2,719 puan) tarafından
Temizledim :D,
tarafından
Postlarıni sildirseydin ya :D
(2,719 puan) tarafından
Çoktu kız :) sildim gitti silmediler onlar, :(
tarafından
Ben admine yazip sildirdirmistim. Bazende aklima geldikce siliyorum:)
0 oy
(23,678 puan) tarafından
Evet buyrun benim 3.yüde büyütüyorum :D zor oluyo başta ama bi süre sonra alışıyosun kıskançlıkta oluyodur büyükte 
(16,786 puan) tarafından
Valla helal olsun ben üçüncüyü yapamam artık :D asjjajsjsj sizi kutluyore
(23,678 puan) tarafından
Bende 4.yü yapamam çünkü çok zoooor :D
0 oy
tarafından

Ay  benimkide doğduğunda 20 aylık olacak acaba bu sorunları bende yaşar mıyım ki :angel:

0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin 
0 oy
tarafından

Benmki geçen kafasina basacakti az daha :D arada parmakliyo arada öpüyor ama sinirle kızgınlıkla yaklasmiyor. Oyun oynuyo gbi ama seviyor kardeşini belli dun misafirlikteydik montları giyindik gelcez komşu kizindan kardeşini istiyo ver diyo bırakmıyor geride <3

0 oy
(1,662 puan) tarafından
1 ay sonra bizde bu halde olucaz çok korkuyorum büyüğünün üzülmesine dayanamam ya 
0 oy
tarafından
Biraz zaman gerekli alışmak için. Düzen zamanla oturuyor sonra küçüğünun diş dönemi büyüğünün kıskançlıkları sendromlar derken böyle devam ediyor :)
0 oy
(1,153 puan) tarafından

Tataaaam tam 2 yaş var aralarında biri 30 diğeri 6 aylık evde hala iş yapmıyorum esimde bekleniyor çocuklara bak yeter diyor:D

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 205 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 686 göst.
17 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 483 göst.
22 Kasım 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde aslı06 (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 685 göst.