Bi dua var youtube de tesadufen karsima cıktı eşle aranız bozulduğunda okunack dua dye, duanin iyisi kötüsü olmaz. Yorumlari okudum esiyle barisanlar var, bende okumak istyorum ama esim pisman olup gelse beni alsa nereye kadar boyle devam eder diye düşünüyorum tamam biz evimizde iyiydik sorunumuz yoktu ailenin yanina gidince değişiyor ama bunda sahiplenme duygusu yok sonuc olarak ben namusszlk yapmamism bisey yapmamism en ufak biseyde ailenin yaninda oldu beni hic korumuyosun dedgimde ailem sana sovdümü dövdümu diyip isin icinden cıktı eger kotu bisey yapsalar bende zaten tavrimi koyarim dedi hep, ben zaten beni dovduler sovduler demiyorum ama sürekli laf sokmalari esimi bugune kadar yiyip icmeleri benim hep zoruma gitti en sonunda esim sinirden bayilinca benim uzerime yurumuslerdi dovmek icin, kuzenim engel olmustu bu zaten koydu bana o yüzden babamin evine geldim. Neyse dua şu okusammi yani esim bana dönse iyimu olur kötümü olur ben artik napcgmi blmyorum gercekten kizlar babama kalsa ayrilmami istyor ama ben bu kadar severken yapamıyorum cunku evimizde gercekten iyiydik ufak tefek sorunlar oluyordu ama hemen barışırdık bana bi akil verin lütfen
Dua bu
Se yuhzemul cem'u ve yuvelluned dubur.
Bu duayı okuyup Allahim yuvamin huzurunu bozmak isteyenler bize arkalarını dönüp gitsin diye dua ediyorsun. Eğer aranızın bozulmasına sürekli eşinin ailesi sebep oluyorsa işe yarar canım bu dua
1,497,382 soru
24,459,580 cevap
354,544 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın